Daniellas verden

Daniellas verden

742visninger 9 svar | 16. nov 2018
Jeg har set mange afsnit af Luksusfælden. Det er helt utroligt, hvad folk har af undskyldninger for at skylde Gud og hver man: Skylde i skat, overforbrug af penge til restaurentbesøg, rejser, sågar ikke een men to biler i mange tilfælde og så SKAL man absolut have husdyr, som kræver et dyrlægebesøg i ny og næ. Man kan godt nok få en hundeforsikring, men alligevel koster det ekstra, så snart vovsen er syg, 

Heste er heller ikke billige i drift, og her har jeg set et par stykker eller flere, som har heste i stalden. Det kræver rideudstyr m,m. hvis man rider på dem - og igen deres hove skal holdes tip-top og hvis man ikke selv kan frisere hestens manke koster det også knapper.

Mange går til frisøren, det er ikke billigt, og især hvis det både skal vaskes, farves, klippes og styles. Det løber nemt til en tusse - måske hver anden månede.
Ja det er et luksusliv med tøj, dyre møbler og hus m.m. så Gud må sig forbarme.

Over alle disse luksusdyr så jeg et damemenneske i TV, som vist nok hedder Amalie. 
Hun står fuldstændig uforstående over for, at eksperterne rådede hende til at tage et job, da den branche hun er i (vist nok underholdningsbranchen) som ikke er så sikker - rent økonomisk, da hun ikke har opnået den berømmelse og popularitet  inden for  den metier, som hun drømmer om.
Damen mener ikke, at hun er i den kategori af almindelige mennesker, som kan tillade sig at have et almindeligt arbejde.
Det ville ødelægge hendes image. Undskyld jeg spørger: "Hvilket image?"

Hvis jeg var ekspert i den sag, ville jeg smide håndklædet i ringen, for denne Amalie er ikke til at redde. Hun kører sit eget skæve økonomiske løb med luksusvaner, som hun ikke har skyggen af chance for at få orden på.
Trods historiens tragikomik, var den til at blive klog på for os andre. JEG ville ikke låne den dame så meget som en nikkel, da hun har vist på TV, at hun er langt under jorden i økonomisk forstand.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Daniellas verden
Kommentér på:
Daniellas verden
jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce