Daniellas verden

Daniellas verden

153visninger 9 svar | 16. nov 2018
Jeg har set mange afsnit af Luksusfælden. Det er helt utroligt, hvad folk har af undskyldninger for at skylde Gud og hver man: Skylde i skat, overforbrug af penge til restaurentbesøg, rejser, sågar ikke een men to biler i mange tilfælde og så SKAL man absolut have husdyr, som kræver et dyrlægebesøg i ny og næ. Man kan godt nok få en hundeforsikring, men alligevel koster det ekstra, så snart vovsen er syg, 

Heste er heller ikke billige i drift, og her har jeg set et par stykker eller flere, som har heste i stalden. Det kræver rideudstyr m,m. hvis man rider på dem - og igen deres hove skal holdes tip-top og hvis man ikke selv kan frisere hestens manke koster det også knapper.

Mange går til frisøren, det er ikke billigt, og især hvis det både skal vaskes, farves, klippes og styles. Det løber nemt til en tusse - måske hver anden månede.
Ja det er et luksusliv med tøj, dyre møbler og hus m.m. så Gud må sig forbarme.

Over alle disse luksusdyr så jeg et damemenneske i TV, som vist nok hedder Amalie. 
Hun står fuldstændig uforstående over for, at eksperterne rådede hende til at tage et job, da den branche hun er i (vist nok underholdningsbranchen) som ikke er så sikker - rent økonomisk, da hun ikke har opnået den berømmelse og popularitet  inden for  den metier, som hun drømmer om.
Damen mener ikke, at hun er i den kategori af almindelige mennesker, som kan tillade sig at have et almindeligt arbejde.
Det ville ødelægge hendes image. Undskyld jeg spørger: "Hvilket image?"

Hvis jeg var ekspert i den sag, ville jeg smide håndklædet i ringen, for denne Amalie er ikke til at redde. Hun kører sit eget skæve økonomiske løb med luksusvaner, som hun ikke har skyggen af chance for at få orden på.
Trods historiens tragikomik, var den til at blive klog på for os andre. JEG ville ikke låne den dame så meget som en nikkel, da hun har vist på TV, at hun er langt under jorden i økonomisk forstand.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Daniellas verden
 •   16. nov 2018 Her syntes jeg ikke om hendes måde at tro ,hun kan spilde penge p å alt muligt og ikke betale det ,hun skal gøre ,så hun burde side i netto betjene kunder ,men det ønsker hun ikke at gøre ,for som hun siger hun har et brand ,lyt til dig selv Amalie ,hvad har du da gang nu og må jeg sige nu os der har prøvet at leve i det små ,syntes du skulle skamme dig nu

 •   16. nov 2018 jeg kunne se på den ene ekspert, at han havde opgivet hende. Hvad pokker skriver hun efter luksusfældens hjælp for, når hun alligevel ikke vil rette sig efter eksperterne - vildt underligt.

 •   16. nov 2018 Ja Amalie lyder jo til ikke at være særligt kvik men jeg må som mand kalde hende for køn smiley

 •   18. nov 2018 Det kan godt være, hun er køn, men hjernen har hun hængt på knagen hjemme i entréen smiley

 •   18. nov 2018 Smiler smiley

 •   19. nov 2018 Afsnittet med Amalie i luksusfælden er efterhånden gammelt. Jeg tror det går hende ganske fint nu hvor hun har lavet forsidefruer i nogen år, og sikkert tjener godt på det.

 •   19. nov 2018 Smut ja det er gamle afsnit smiley

 •   21. nov 2018
  det er 3 år gammelt det afsnit i luksusfælden, nu har hun fået en datter der snart er 3 år gammel. Forunderligt nok så gik det lige omvendt med hende end med de kvinder som man siger får amme hjerne, Hun fik faktisk en vis form for fornuft og et lille strøjf af forstand da hun fik Josephine, Hun er en absolut god mor og når man ser hende i forside fruerne er hun den yngste, og vil jeg tilføje virker som den der er mest fornuftig, Det siger nu heller ikke så meget, idet niveuet er meget lavt. Men hun virker faktisk som en dejlig betænksom mor, datterens behov går altid forud for hendes egne,


 •   24. nov 2018 Ja, utroligt, at der er behov for sådan et lavt niveau, som Forsidefruerne, det er latterligt lavt, det eneste gode ved den serie er, at jeg ikke behøver at tage stilling til noget.

  Og Luksusfælden, det er hovedrystende, dog spekulerer jeg på, om de får penge for at deltage og udstille sig på den måde smiley


Kommentér på:
Daniellas verden