Daniellas verden

Daniellas verden

112visninger 6 svar | 11. nov 2018
I dette opslag undskylder jeg meget, at jeg måske vil komme til at støde mennesker, som arbejder frivilligt i de forskellelige velgørenhedsorganisationer.

I dag tog jeg mine billige læsebriller på og faldt over mange forskellige meninger om Afrika-hjælp, om sult og nød - ja, den rene skære elendighed i verdens små og store kontinenter.
Jeg ved ikke hvordan det hele startede, men i hele denne godhedsindustri sidder der i dag topfolk med en enorm topløn. 
Jeg kunne have købt flere huse eller pelse, smykker m.m. for de lønninger disse godgørende bosser får hver især. Det drejer sig om over en million i løn for at sidde og græde over alverdens tristesser.

Det er glimrende, at nogen vil stå i spidsen for dette fortræffelige stykke velgørenhed, men lur mig, om ikke man sidder og smisker lidt i skægget over alle de frivillige medarbejdere, som kun får et smil i gage?
Tiden skal jo gå med noget fornuftigt, som kan være af kulturel værdi og hjælpsomhed. Alt det skal jo ikke gøres op i penge. 
Min salig mor sagde næsten hver dag, at hjælpsomhed ikke kunne betale sig. Deri tog hun ganske fejl. Når man som en leder af f.eks. Røde Kors kan skovle en kæmpe formue hjem til sig selv, er jeg lidt trist til mode, fordi jeg ikke i tide 
har set skriften på væggen.

I mit næste liv vil jeg være direktør i en organisation, som har ulønnet arbejdskraft under mig, mens jeg selv har råd til at leve som en rig greve.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Daniellas verden
 •   12. nov 2018 Ja, jeg har ingen ide om, hvad det vil sige at være direktør for en organisation, jeg ved heller ikke, hvad de tjener, men jeg håber de fleste penge går til det, det skal, nemlig hjælp til dem som trænger smiley

 •   12. nov 2018 Hørt hørt, Daniella, hvert et ord er sandt, Og derfor er jeg holdt op med at støtte alle de organisationer, tak for dit indlæg,

 •   12. nov 2018 Nå, så kunne det være, jeg skal i Aldi og se, om de har nogle stærkere læsebriller, for det er ikke OK at det hele går til lønninger og andet administration smiley

 •   12. nov 2018 Topfolkene får i al fald mad på bordet hver dag. De får over en million om året for deres velgørenhedsarbejde.
  Jeg mener, at et arbejde af denne karakter nok skal betales med en rimelig løn, men DET her er jo det rene guldgraveri smiley


 •   13. nov 2018 Selvfølgelig er det iorden at de får en rimelig løn, men mindre kan nok gøre det!

  Desuden er der jo også andre goder, såsom fratagelses-godtgørelse m.m, som man jo kunne se ved den tidligere formand.

  Når man er en godgørende hjælpe-organisation, som er afhængig af frivillige, afhængig af den almene befolkning som givere, hvor mange som selv har lidt, giver til sagen, så er man SELV forpligtiget til at nedsætte sine omkostninger så meget som muligt. •   16. nov 2018 Ja, det mener jeg også, cris7. Det er da uhørt, at direktørerne skovler penge ind til sig selv, som er samlet sammen til at hjælpe de fattige og syge ude omkring i verden - hvor er vi snart henne?

Kommentér på:
Daniellas verden