Daniellas verden

Daniellas verden

639visninger 6 svar | 1. nov 2018
Jeg fik i dag sendt dette smukke billede af vores ældreminister, som tager sin skønhedssøvn i Folketingssalen.
Mon det er alle de plejehjem, som hun besøger, der gør hende så træt? Der er da ellers ingen problemer med dem, for de er jo skuret og skrubbet rene, inden hun kommer på sit i forvejen anmeldte besøg. Maden er i top og alle er glade - den dag.

Når valget nærmer sig, vil jeg foreslå, at man hænger dette - meget sigende billede op som plakat. Det symboliserer en årvågen, entusiastisk og interesseret ældreminister i fuld sving med at gøre sin høje post ære.

Naturligvis er der også andre, der sidder og snorker på landets fornemmeste arbejdsplads, og naturligvis bliver alt hvad der siges fra talerstolen noteret af referenterne, så politikerne kan hente de ting, de skal bruge til debatterne, men ældreministeren må da vide, at hun er en minister, man lægger mærke til - netop på grund af hendes store tilbageholdenhed og forsvindingsnumre.

Nå!! jeg under hende gerne den lur, for det er sikkert hende, som mangler de 2 kr. i lønningsposen, som en bekendt fik besked af skattevæsenet om, at vedkomne skyldte.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Daniellas verden
  •   2. nov 2018 Ja Daniella, det er tankevækkende, og meget sigende, at hun blev brugt som indpisker for partiet, Hun har intet lavet siden, aner intet om politik, og er doven som bare den.

  •   2. nov 2018 En bekendt, som har insiderviden siger til mig:
    Nogle politikere bestiller meget, andre bestiller mindre. Thyra Frank bestiller intet.
    Så det er jo ikke tomme rygter, der gå om hende.


  •   2. nov 2018 Som du selv skriver Daniella: en man lægger mærke til - netop på grund af hendes store tilbageholdenhed og forsvindingsnumre.

    Alle de store og flotte ord der blev brugt, da hun selv udtalte sig som ny minister er vist forsvundet i 'dellerne'! Ældre glædede sig ellers, og så frem til forbedringer på området.

    Hun er total nyttesløs.



  •   2. nov 2018 Der var sgu én på Facebook, som påstod, at jeg brugte et vulgært sprog i forbindelse med vores ærede ældre-minister.
    Min retorik er ikke værre end andres, og jeg har set, hvordan skribenterne gir`ministeren tørt på - de sparer ikke krudtet.
    Jeg skriver nærmest som en søndagsskole- elev i forhold til de andre smiley


  •   2. nov 2018 Selvfølgelig kan man give en minister tørt på, når, som Thyra Frank viser sig fuldstændig uduelig. Hun er folkets tjener, men virker ganske ligeglad med den ophøjede stilling hun har i Folketinget som minister.

    DF har vist også givet hende nogle opsange om at hun er nødt til at komme igang med at arbejde, for ellers mener de ikke at hun kan vedblive at side som minister.


  •   2. nov 2018 Jeg er blevet hvisket i øret, at det er embedsmændene, som ordner det hele for hende.
    Hun får at vide, hvad hun skal sige (ingen ting eller det samme og det samme)
    Det eneste hun skal tænke på, er, at lønnen for “arbejdet” er i hus smiley


Kommentér på:
Daniellas verden
jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce