Bliv fri for hudorme med disse 5 tips

Bliv fri for hudorme med disse 5 tips

19. jun 2018

I dette indlæg får du 5 helt fantastiske tips til at slippe af med hudorme og bumser. Størstedelen kæmper på et eller flere tidspunkter i deres liv med uren hud, hvilket i de fleste tilfælde har negativ indvirkning på selvtillid og selvværd. Heldigvis behøver det slet ikke være sådan, da du med denne guide, nemt kan vælge de helt rigtige hudplejeprodukter og dermed optimere på din hudpleje og komme den uren hud til livs.


Tip 1: Dybderensning af ansigtet

Det første produkt du skal introduceres til er en ansigtsbørste. Men en ansigtsbørste giver du din hud en op til 6 gange så god ansigtsrens, som hvis du blot anvender dine hænder til at rense huden med. Med en ansigtsbørste kan du ligeledes påføre dine yndlings cremer, som vil blive masseret meget bedre ind i huden. Det mest optimale er at rense din hud både morgen og aften, så hvorfor ikke gøre det så effektivt som muligt? Læs mere om ansigtsbørster her.


Tip 2: Brug ansigtsmasker

Brug en Black Mask og få silkeblød og lækker hud. Black Masks er enormt effektive til at fjerne urenheder som hudorme og døde hudceller. Derudover reducerer de sorte ansigtsmasker hudens overskydende fedtproduktion, hvilket forebygger fremtidige udbrud. Ved brug af en Black Mask får du en glat og jævn hudoverflade og du vil med tiden få den naturligt smukke og sunde hud du drømmer om. Brug en Black Mask en gang i ugen og kom den urene hud til livs.


Tip 3: Åbn porerne

Hvis du ønsker at gå endnu mere i dybden, er en ansigtssauna en rigtig god investering. En ansigtssauna, også kaldt ansigtsdamper, vil ved hjælp af sine dampe åbne porerne i dit ansigt. Dette vil gøre det meget nemmere at fjerne urenhederne, da de vil søge ud mod hudens overflade.


Tip 4: Hold hygiejnen i top

Du skal naturligvis sørge for at hygiejnen er i top og derfor er det ikke optimalt at fjerne urenheder med sine hænder. Derfor skal du i stedet stifte bekendtskab med en hudormefjerner eller et komedonspyd, der ved hjælp af sin præcision og nøjagtighed, gør det langt nemmere at få bugt med hudormene. Et komedonspyd har typisk en nål i den ene ende og en hudormering i den anden. Dermed kan du nemt prikke hul på poren først, for derefter at trykke hudormeringen mod huden omkring selve hudormen. Faktisk findes der også hudormefjerner sæt med op til 7 forskellige komedonspyd, som giver dig alle de rigtige redskaber.


Tip 5: Gør det nemt for dig selv

Det er dog ikke altid at komedonspydet er den rigtige løsning. Det kan være meget svært at fjerne alle urenheder. Derfor kan det hurtig blive nødvendigt med en anden metode, nemlig at suge hudormene ud. Derfor præsenteres du for tip 5, som er en hudormesuger. En hudormesuger gør det ekstremt nemt at suge hudorme ud på en skånsom og effektiv måde.


En lille og nærværende webshop

Betterskin.dk fører et stort udvalg af alt du har brug for inden for hudpleje. Du kan finde alle de omtalte produkter. Betterskin blev stiftet med missionen om at komme alle udfordringer med huden til livs. Dette mål er indtil videre lykkedes rigtig godt, da virksomheden allerede har hjulpet tusindvis af kunder. Hos Betterskin.dk finder du ikke kun hudormefjernere, men også de populære Pearl Wax voksperler, dermarollers, selvbruner og meget mere. Vi håber du har lyst til at besøge siden og blive inspireret.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


jetset
Oprettet 3. dec 2023
jetset
Oprettet 27. jul 2023
Annonce