3 tips til at indrette din studiebolig

3 tips til at indrette din studiebolig

6. jun 2019

Indretning kan ofte være en svær disciplin. Der er rigtig mange ting at tage stilling, når man skal indrette sin nye studiebolig. Hvilke møbler skal man investere i? Hvor meget er der overhovedet plads til - og hvilke ting skal prioriteres øverst i indretningen? Hvad skal der på væggene? Hvis du er tvivl omkring, hvordan du skal indrette din nye studiebolig så kommer her tre tips til hvordan du får mest muligt ud af pladsen i din bolig. Både pladsudnyttelse og udsmykning er nemlig vigtigt, når man skal indrette sin studiebolig, så her gennemgår vi konkrete ting man kan gøre med det samme, for at indrette den bedst mulige studiebolig. Her kommer tre hurtige tips:

Udsmyk væggene med plakater og billeder

For at undgå at væggene bliver kedelige og bare, så er det en rigtig god idé at udsmykke dem med vægdekorationer. Plakater med byer har de seneste år været rigtig populære, og der er rigtig mange som bruger det som en del af deres indretning, da det skaber en vis identitet i indretnings udtryk. På Wallstickerland kan man finde rigtig mange plakater, billeder og andre vægdekorationer. Blandt andet kan man finde plakater med byer fra Frederikshavn og Sæby i nord til Horsens og Kolding i syd. Derudover er der også plakater fra Aalborg, Aarhus, Odense og København samt internationale byer som London og Paris.


Byplakater er kan nemlig være en fantastisk vægdekoration, hvis man har et bestemt tilhørsforhold til en by. Det visuelle udtryk på plakaterne er minimalistisk, men stadig med et flot udtryk så de kan pryde kontoret, stuen, køkkenet eller andre rum. Wallstickerlands’ plakater med byer er nemlig designet som minimalistisk og nymoderne illustrationer, så de passer ind i ethvert rum. En sikker vinder, hvis du trænger til noget på væggene.


Brug møbler med flere funktioner

Ofte er der ikke mange kvadratmeter at gøre med i en studiebolig, og derfor kan multifunktionelle møbler være guld værd. Der er nemlig rigtig mange både penge og kvadratmeter-plads at spare, hvis man investere i møbler med flere funktioner. For eksempel er det mest klassiske multifunktionelle møbel sove-sofaen, som kan bruges både som boligens flyder og soveplads. Derudover kan man finde skriveborde, som kan slåes ud og ind, og dermed skabe lidt flere kvadratmeter for sig selv, når man ikke skal bruge det. Alt i alt er multifunktionelle møbler en af de bedst metoder til at udnytte kvadratmeterne mest muligt.

Brug højden

Det kan også være en kæmpe fordel at gøre brug af højden i studiebolig. Som nævnt tidligere, så er kvadratmeter ofte få i en studiebolig - derfor kan det være guld værd at bruge højden i boligen til at opbevare sine ejendele på i stedet for gulvplads. Her kan hylder, kasser og andre højde-venlige møbler være en ideel løsning til at give mere plads i boligen. Ved at bruge højden, fjerner man nemlig ting fra gulvet og skaber dermed mere plads i rummet som sådan. Derfor er det en rigtig god idé at bruge rummets højde og tænke den ind i boligens indretning.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x