3 forskellige ting du kan lave på din første date

3 forskellige ting du kan lave på din første date

23. jun
Dette er sponsoreret indhold
 
Har du haft gang i Tinderprofilen og planer om at skulle på date inden for den nærmeste fremtid? Det kan også være du er mere old-school og har fanget en date på klassiske datingside. 

Lige meget hvordan kontakten er opstået kan det næste skridt være nervepirrende og man kan spørge sig selv: hvad skal man lave på denne date og hvordan undgår man bedst muligt at det bliver akavet? Og har man sex på første date? Hvis det er tilfældet og aftenen ender med en scoring, kunne i jo tage at eksperimentere lidt med sexlegetøj. Men én ting ad gangen – her er tre ting i kunne starte daten ud med at lave.
 

Den kulturelle date
Alle os der har oplevet en første date, har vist gået med bekymringen om at det skulle ende ud med akavet stilhed og at der simpelthen ikke er noget at snakke om. Man er lidt nervøs og tankerne kører på højtryk, hvilket er helt normalt. Man vil jo blot vise sig fra sin bedste side og helst undgå at sige noget dumt. 

Her vil en god ide til jeres date være at undersøge noget af det jeres by har at byde på. Tag på museum og kig på kunst, tag på bar eller hvem ved – tag i zoologisk have. Her er der rig mulighed for samtaleemner og tilmed andre mennesker omkring jer – så ryger fokusset lidt fra daten og i kan slappe mere af.

 
Den sporty date
Er du en person med fart på og skal der ske noget på din date andet end bare snak. Så er det bare med at være kreativ. Er det sommer handler det måske om en svømmetur i det fri eller en tur på vandet, hvor mulighederne er alt fra vandski, stand up paddling eller en tur i kajak. Her er der mere gang i den og i får virkelig set hinanden an på en helt anden måde end hvis man sidder og snakker over en kop kaffe eller en kold øl.

 
Den intime date
Du er måske ikke så bange for den akavede stilhed og typen der er mere til den hyggelige date derhjemme. Efter et dybdegående baggrundstjek for at kunne bekræfte, han/hun hverken er seriemorder eller andet man helst ikke vil rode sig ud i, så inviter din date på et glas rødvin eller en kold øl. 

Her kommer i ganske tæt på hinanden fra start og kan virkelig lære hinanden at kende. Her er der også god mulighed for et slag kortspil til god musik og samtaler uden forstyrrelser i form af fulde mennesker på en bar eller generelt andre omkring dig ude i byen.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x