{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
246 visninger | Oprettet:

Rygestop {{forumTopicSubject}}

Jeg er een af de mange mange danskere, som er sluppet ud af smøgernes tåger. Mit helbred kan jeg ikke mærke noget på, men det kan tegnedrengen til gengæld. Det gør, at jeg har større økonomisk frihed, og derfor kan jeg i dag købe nye gardiner. Det er manglen af smøgerne værd.

Af nysgerrighed gik jeg på rygestopkursus for at få at vide, hvordan andre rygere stopper denne aktivitet, og hvad de gør, for at blive den kvit.
Vi var ca. 10 personer på holdet, og vi fortalte allesammen om vores rygevaner. Nu var jeg jo ikke den mest interessante, for jeg røg faktisk "kun" 10 - til 15 pinde om dagen - til tider slet ingen. Næh, man skulle helt op på 20 stk. og opefter, før man blev spurgt godt og grundigt ud.

Vi fik at vide,, at man kunne købe forskellige præparater på apoteket til afhjælpning af problemet - og SÅ blev vi "sluppet ud" i hverdagen, som skulle gå med at glemme alt om smøger og bruge de redskaber vi fik på kurset.
Forinden fik rygerne gratis adgang til nogle af de ting, der kunne købes på apoteket, for at slippe for "hyggerøgen"

Dagen oprandt, da vi skulle berette om, hvordan vores rygestop virkede på os. Mine "medkompetanter" fortalte om de bivirkninger, som opstod på grund af manglen på dårlig luft.
"Desværre" havde jeg ingen bivirkninger at kunne fortælle om, men jeg havde en helt anden metode til at få smøgerne på afstand. Det ville man da gerne høre mere om, så jeg udbredte mig om min alternative tilgang til rygestop:

Det aller første jeg gjorde, var at lade være med at købe osepinde. Det næste er for mig alfa og omega for at holde interessen ved lige med rygestoppet: Hver ENESTE dag, lægger jeg rygepengene ned i en sparegris og lader som om, pengene er brugt op. Jeg har rundet beløbet op fra 38.50 til 40kr. for nemheds skyld. Det animerer mig til at ignorere cigaretpakkerne i butikkerne.

Det fortalte jeg på rygestopkurset. Det var ikke så interessant, som det faktum, at man kan købe svinedyre redskaber til at blive røgtrangen kvit. Jeg fik den mistanke, at man arbejder sammen om antirygeprodukterne - farbrikanten, apoketkeren og rygestopindustrien i mellem - men det er nok mig, som er lider af paranoia.

Lige nu ligger der 600 guldmønter i min sparegris fra denne halve månede, som indgår i mit spareprogram. Jeg har aldrig læst om, at man bliver rådet i den retning, men metoden er særdeles billig, og så er den effektiv FOR MIG.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Rygestop
  • #1   19. jul 2016 Den metode brugte jeg /vi også, det er nu 10 år siden vi holdt op med de ulækre osepinde.
    Vi brugte heller ikke nikotin produkter, det forlænger jo bare det hele, en kold tyrker er det der styrer.Vi havde ingen problemer med at holde rygestoppet, og alle de penge vi sparer ved det varmer så godt, sådan cirka 2,500 om måneden.
    Du har sikkert ret i Daniella at producenterne af nikotin varerne er involveret i rygestop kurserne, jeg tror ikke at du skal føle dig paranoid. Det er et uldent emne. smiley smiley


  • #2   6. aug 2016 Indtog, Kisser
    Jeg har skrevet det samme På facebook, og det viste sig, at vores metode er ukendt, men man ka lide den og nogen vil prøve den smiley


Kommentér på:
Rygestop

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce