Mand Emil S Mand Emil S Mand Emil S Mand Emil S Mand Emil S
Emil S
Følg
Følger Følg ikke

Emil S

Mand, 35 år, Fyn
Oprettet: 31. jul 2009
Offline - Senest online: 13. aug 2014 Bruger er på filterliste

Frisk, glad ung mand på 24 år som bor for mig selv i hjertet af Odense! :D Går under navnene: Kagerberg, smør-sergenten, Miller og mange andre. Mit rigtige navn er Emil og det er jeg ganske udemærket tilfreds med nu da jeg ikke længere går i de små klasser og alle råbte Eeeeeeeeeemiiiiiiil som ham tossen fra Lønneberg.

Jeg Studerer i øjeblikket noget så simpelt som International virksomhedskommunikation med spansk og kommunikation, og det er jeg rigtig glad for! Det er svært og tager en del tid, men det ville vel ikke være uni hvis ikke det var en smule udfordrende!?

Arbejder for tiden, hvor jeg bruger min smukke dybe maskuline røst(not:p), til at sælge nogle reklame spots til virksomheder rundt omkring i hele landet. Jeg elsker at se en god film på mit store tv, eller være sammen med vennerne. Det hænder også jeg sparker lidt til en bold(hvis jeg ellers rammer!) og er også glad for at følge med i det i fjernsynet. Ikke at det er et must, men der er sgu et eller andet specielt ved at huje og skrige så folk nede fra gaden kigger op på en som om man er sindssyg:D

Spørg endelig hvis der er mere I vil vide. Jeg bider meget- men aldrig mennesker, da andet mad smager bedre:o Vigtige info om mig: Jeg er meget klodset, grundet min størrelse, men det tager jeg med et smil på læben!
Når jeg griner, gør jeg det tit lydløst imens tårerne strømmer ned af kinderne på mig.
Når jeg synger løber folk skrigende væk Når jeg danser vælter jeg gerne et par stykker- inklusive mig selv.
Jeg er ærlig som bare fanden. Jeg kan overraske positivt på alle mulige måder og er tit ligeså snu som en gnu!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce