Kære piger på Baboom og resten af internettet.. Kære piger på Baboom og resten af internettet.. Kære piger på Baboom og resten af internettet.. Kære piger på Baboom og resten af internettet.. Kære piger på Baboom og resten af internettet..
lolwut  
Følg
Følger Følg ikke

lolwut  

Mand, 42 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 9. sep 2008
Offline - Senest online: 29. jan 2018 Bruger er på filterliste

Jeg har aldrig snydt nogen, og har ikke tænkt mig at starte med det.

Jeg har masser af gode handler herinde, og flere folk der kan skrive under på det, samt dem der har skrevet i mit fotoalbum med gode handler.

Jeg elsker metal musik af næsten alle afskygninger, men hører også meget ældre rock. Er bl.a. stor Led Zeppelin fan, og kan også lide Uriah Heep blandt andet af det gode gamle rock. Jeg kan også lide meget andet musik, især gammelt dansk rock. Er stor Skousen & Ingemann, Peter Thorup, Van Dango o.s.v. fan.
Jeg står absolut heller ikke af på folkejazz, Louis Armstrong, Edith Piaf, Ben Nielson, Tom Waits, Lonesome Wyatt og andet hyggeligt musik. Og så kan jeg godt lide at koble ud til psy-trance, men ikke tilfældigt dunk. Jeg kan godt lide at høre Haldolium og Zyce & Flegma.

Min religiøse overbevisning er klokkeklar. Jeg tror ikke på der er noget som helst. Intet liv efter døden, ingen guder, intet held, ingen mirakler og ingen sjæl.

Der er ingen mening med livet, alt er tilfældigt.

Jeg er LaVeyan satanist, hvilket måske kan virke som en kontroversiel holdning til det jeg lige har skrevet, da manden troede på magi, men jeg er ikke troende på magi heller. Men jeg holder med Antons andre synspunkter med at mennesket er et dyr, intet andet.

Jeg har et omvendt pentagram tatoveret på mit højre håndled.

Det betyder dog ikke jeg er "goth", ser sort på alt eller kun går i sort tøj. Jeg har faktisk gråt tøj også :D

Nej, jeg er en person med masser af humor, jeg er for det meste temmelig glad og så kan jeg sagtens tage tykt pis på mig selv.

Jeg har to børn, en datter fra 2004 og en søn fra 2009. De bor begge ved hver deres mor, og kommer her fast hver anden weekend. De er nogle små terrorister, men jeg elsker dem sgu af hele mit hjerte alligevel :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce