Vores heste Vores heste Vores heste Vores heste Vores heste
Tina S
Følg
Følger Følg ikke

Tina S

Ikke angivet, 40 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 23. maj 2008
Offline - Senest online: 4. apr 2009 Bruger er på filterliste

Jeg har et Nikon dSLR D40 kamera som jeg flittigt bruger for at få øvelse og nye billeder mm. Derfor tager jeg gerne billeder for andre i flg. byer/omkringliggende byer.

Vejle, Egtved, Jerlev, Billund, Ny Nørup og Kolding- samt små byer i mellem. Eneste kriterie er at der SKAL være gode busforbindelser da jeg ikke ahr bil el kørekort!

Jeg tager IKKE betaling for dette- MEN cd`erne der bruges samt transport skal naturligvis dækkes!!

Henv. på mobil: 20 13 82 07. el. mail tina_qantico@hotmail.com

24 årig, heste og hundeglad pige, med to af hver slags inkl. mand, og forhåbenligt snart barn på vej osse.

I sin tid var det meningen jeg skulle have været automekaniker da jeg gik meget op i biler, tuning og styling af disse, men måtte opgive pga. helbredet desværre. Jeg er til landlig idyl med alt hva det indebører lige fra vilde dyr til store traktorer og andre store maskiner. Mht. biler er det nu mest 4x4 jeg går op i, og engang når pengene er skulle ´vi da hellere end gerne have os en Ford F150`er!

Men men men dyene kommer først. Det er til dem min kærlighed ligger. Specielt heste og hundene. Jeg har haft kat det meste af mit liv da det avr det mine forældre havde. Jeg er stadig glad for katte men vil personligt helst have hund.

Jeg har mange små fritids sysler. Jeg laver bl.a. hjemmelavede sæber til hele kroppen. Alm. håndsæber, kropssæber til det meste, maler, skriver, er på div. forums osv osv.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce