Xbox360 rep + styling Xbox360 rep + styling Xbox360 rep + styling Xbox360 rep + styling Xbox360 rep + styling
Daniel
Følg
Følger Følg ikke

Daniel

Mand, 40 år, Sønderjylland
Oprettet: 6. aug 2007
Offline - Senest online: 29. mar 2018 Bruger er på filterliste

Hej Bilgalleri.
Mit navn er Daniel jeg er 35 år og har interesseret mig for Musik - Højtalere - Hifi og Hjemmebio siden jeg var 13 år gammel hvor jeg også startede med at bygge højtalere sammen med min far i hans værksted. Jeg har siden brugt rigtig meget tid på at udvide min viden og horisont inden for Hifi og stereoanlæg både i hjemmet og i bilen.
Jeg har igennem de sidste 15 år hjulpet rigtig mange med at vælge anlæg og sætte anlæg sammen og sætte det rigtig op så de har fået fuld udbytte at deres nyindkøbte anlæg.
Måden jeg gør det på er at bruge min erfaring og viden til at kombinere det helt rigtige til det folk ønsker af deres anlæg. Jeg sætter mig Fuldt ud ind i hvad folk ønsker deres kommende anlæg. Derefter hvis de ønsker det montere jeg det også for dem så det er monteret korrekt og så det spiller bedst muligt. Det er jo synd og ha brugt sine hårdt tjente penge på et godt anlæg og så ikke få det fulde ud af det. Der er rigtig mange der køre rundt med et godt anlæg som ikke får lov og spille så godt som det enlig kan. Det syntes jeg er lidt synd.
D.E Audio er stedet for folk der ønsker god lyd og ønsker det bedste inden for deres budget. Her bygges-monteres-installeres & sælges der Alt hvad DU skal bruge til et god anlæg. Jeg har mere end 15års erfaring i lyd og montering.

Har du fået lyst til at vide & se mere om D.E Audio så kig forbi på Facebook siden (D.E Audio)

Hilsen Daniel
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce