Kvinde Bettina Kvinde Bettina Kvinde Bettina Kvinde Bettina Kvinde Bettina
Bettina C
Følg
Følger Følg ikke

Bettina C

Kvinde, 37 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 29. jul 2013
Offline - Senest online: 16. mar 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er 29 år født den 01.06 jeg er 83er:) Har to drenge på 4-6 år født 20 okt og 18 juni:) Deres far er Jimmy dalgren Nielsen vi har ikke været sammen i tja må være 5 år nu. For 2 et halvt år siden snart fandt jeg sammen med en x kæreste igen:) som jeg nu bor sammen med i Venslev godt ude på landet:) i en 3 værelses underetage på et hus med have:) vi har sammen 3 skønne små hunde af racen chihuahua og pomerania og vores store han franske vædder kanin Dino som er ca de 2 år nu:) lever i udendørs bur:) Jeg har så denne fine diagnose Adhd i svær grad jeg får medicin for og det fungere:)Hverdage går jeg på vuc holbæk på enkeltfag på hf hold for at kunne studere vidre til pedergog så jeg kan arbejde med børn/unge som også har denne diagnose Adhd.
Fritiden bruger jeg på mine 2 drenge og kærest plus hunde også rider jeg 3 skønne ismuler plus en stor dv hoppe på 180 høj, disse praktfulde dyr hjælper mig til at slappe af og kæmpe min uro lidt ned<3 min helt egen terapi. og den fungere:)
Syntes jeg har et fantastisk liv fyldt med glæde men self også udfordringer, men dem har jeg haft hele mit liv nu er der bare sat diagnose på, fik diagnosen for ca et halvt år siden:) Elsker mine 3 drenge<3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x