{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kriminelle familier i Gellerup
  • #1   8. mar Helt enig.

    Og hvad er Justitsministerens svar: Peter Hummelgaard erkender, at de kriminelle familier koster samfundet dyrt, og at det danske samfund ikke kan være tjent med dette.
    Boligforening vil smide stenkastende uromagere ud af lejligheder
    Han påpeger, at regeringen sammen med et bredt flertal af Folketingets partier har indgået en aftale om en ny bandepakke. jvf. tv2


    En ny bandepakke, og hvad skal dét så lige hjælpe?

    Helt sikkert skal de smides ud, helst hele familien med, og ikke alle de 'betingede udvisninger'.







  • #2   8. mar Nej, men de kan desværre kun finde ud af betingede udvisninger. Mon ikke det snart er på tide vi melder os ud af alle de konventioner, som der spænder ben for Danmark, så længe vi er med i dem, så kan vi ikke få "ryddet" op - det eneste der virker, er at de bliver smidt ud af Danmark.

  • #3   8. mar Tænk at bo der smiley smiley smiley - så valgte jeg Gaden - det er dybt sørgeligt, at vælge Gaden, fremfor en lejlighed med tag over hovedet, men det er dagens Danmark, ufatteligt, at vi skulle nå dertil smiley smiley smiley

  • #4   8. mar Jeg tror at menneskerettighedskonventioner er nødvendige.

    Problemet er, at de ikke er blevet tilpasset virkeligheden som er, hvilket burde have været sket flere år tilbage.








  • #5   10. mar Nu er passet jo snart billet i Danmark til, at kunne vende tilbage, Uanset hvor mange
    domme de har, har de ret til, at være her. Om ikke andet så Udrejsecenter.


  • #6   10. mar At få tilkendt Dansk Statsborgerskab burde ikke været et "til døden skiller", det burde kunne fratages - så se at få loven lavet om, man skal gøre sig fortjent til at være i Paradiset.

  • #7   10. mar Nej man skal ikke kunne tage statsborgerskab, men der burde være total forbudt med 2 pas.

    Men ved 18 års fødselsdag må man vælge


  • #8   10. mar Flere har slet ikke dansk statsborgerskab, eller har dobbelt statsborgerskab.

    Der er også noget galt, for hvis man fx. ser på familiesammenføringer så er det ekstremt svært for en dansker at blive sammenført med en mand eller kone, selv hvis de har børn, og har boet og arbejdet i et andet land, begge er uddannet osv. Så er reglerne enormt skrappe. Statistisk set, fungerer det godt, når en dansker i arbejde familiesammenføres. Men udlændingestyrelsen finder det mindste for at afvise.

    Til gengæld er det nemmere at blive familiesammenført, hvis begge parter er indvandrere. Hvilket er mærkeligt.

    Men hvis indvandrere/udlændinge er her og begår kriminalitet og kommer for en dommer, så er det anerledes, for her tager dommere alt for meget hensyn til EU rettighederne, at de har familie og børn osv. Hvilket giver alle de gentagne betingede udvisninger.

    Sådan burde det ikke være, for familien lever ofte af de kriminelles indtægter, derfor også grunden til at mange går under 'radaren', og ser ud til at klare sig selv.

    Hele familier burde deporteres, for ellers er det umuligt at stoppe.

    Den konsekvens bør de stærkt kriminelle sættes overfor, for det er det eneste der kan skræmme dem, i 'deres verden'. Fængsel er de ganske ligeglade, samt alle andre tiltag af pædagogiske måder.









  • #9   10. mar Udover min mening om den sag, så er der kun 2 som har en mening. Jeg er desværre nød til at erkende, det er ikke kun på BaBoom det er sådan, ingen tør erkende, det er virkeligheden, ytringsfriheden er en by i gammel Rusland smiley


Kommentér på:
Kriminelle familier i Gellerup

Annonce