{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hegn.
  • #1   20. apr 2018 Ja de er nok ikke så nemme at snyde de ulve - kunne jeg forestille mig

  • #3   20. apr 2018 Ja, i hele EU. Heldigvis! Hvem går dog ind for at dræbe dyr? Ulve gør ikke mennesker noget!

  • #4   20. apr 2018 Fra 1900-tallet har Linnell et al. kun fundet beviser for 9 dødelige angreb på mennesker af ulve uden rabies i Europa (eksl. Vestrusland), alle børn: 5 i Polen i 1937 og 4 i Spanien i to perioder i hhv. 1950’erne og -70’erne. I alle tilfælde var der tilsyneladende tale om enkelte ulve, der var begyndt at angribe mennesker. Da de pågældende ulveindivider blev dræbt, ophørte angrebene. Siden 1974 har man i Europa ikke oplevet et eneste prædatorisk ulveangreb.

    I Italien, et land med ca. 60 millioner indbyggere, har man 600-800 ulve og har ikke haft et eneste angreb de seneste 150-200 år. I Abruzzo Nationalparken relativt tæt på Rom lever der 50-60 ulve, og selv om parken hver sommer besøges af to millioner turister, har der ikke været et eneste tilfælde af aggressiv ulveadfærd. I Rumænien har man omkring 5.000 ulve og kender heller ikke her til nylige ulveangreb. Det samme gælder lande som Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Polen, Frankrig, Schweiz, Estland, Slovenien, Kroatien og Portugal. Det sidste angreb på et menneske i Skandinavien af en vild ulv var i 1882 i Finland.


  • #6   20. apr 2018 Hunde gør mig nu mere utryg.

  • #7   20. apr 2018 Ja og hunde kan mærke, hvis man føler sig utrygge ved dem
    Jeg ved ikke hvordan ulve har det med det -- jeg forestiller mig, at den stikker af, hvis den ser mig (men jeg ved det jo ikke smiley )


  • #8   22. apr 2018 Vi prædiker naturbeskyttelse og bløder for de vilde dyr i bl.a. Afrika, regnskove og hvad ved jeg, så duer Ulve ikke, vi må have et hegn til de der vildsvin - og de andre - skarven sviner og spiser fisk.......navlepilleri.

  • #10   22. apr 2018 Socialdemokratiet er i dag lige så højreorienteret som Dansk Folkeparti.

    Også når det gælder naturen.

    .

    Den erhvervsvenlige “Miljøminister” Espen Lunde Larsen, der burde være den første til at beskytte naturens arter, er nu med støtte fra det stadig mere højreorienterede Socialdemokrati i gang med at undersøge, om de kan indhegne ulven.

    Det skal være slut med, at ulve går frit rundt i den danske natur, lyder det fra den ukvalificerede miljøordfører Christian Rabjerg Madsen (S), der heller ikke ved noget om naturen.

    Det er derfor Socialdemokratiet foreslår, at ulvene bliver hegnet ind, så den fratages dens naturlighed.

    – Vi vil ikke acceptere, at et rovdyr skaber så stor (og helt ubegrundet) frygt og utryghed for mange (i virkeligheden få højtråbende) mennesker især i det vestlige og sydlige Jylland.

    – Vi foreslår, at man (uden hensyn til ulvens naturlighed) får indfanget de vilde ulve og sørger for, at de bliver indhegnet. Det kan foregå i reservater i Tyskland eller måske i Danmark, siger den evnesvage “miljø”ordfører Christian Rabjerg Madsen (S).



  • #11   23. apr 2018 Jeg mener nu stadigvæk der er en himmelvid/meget stor forskel på DF og Socialdemokratiet

  • #13   24. apr 2018 Ulven er ikke farlig for mennesker.

Kommentér på:
Hegn.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce