{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
126 visninger | Oprettet:

Esben Eg
Esben Eg
Online Tilmeldt:
29. jan 2015
Følger: 12 Følgere: 149 Emner: 431 Svar: 8.671

Grøn. {{forumTopicSubject}}


Stolen from an English FB friend!

Anyone aged 35 or over read this ...............sent by a friend
Checking out at the supermarket recently ,the young cashier suggested I should bring in my own bags because plastic ones weren't good for the environment . I apologised and explained that we didn't have the green thing in our day . The cashier responded "that's our problem today , your generation did not care enough to save our environment for future generation!"...

Læs videreStjålet fra en engelsk fb ven!

Alle på 35 år eller derover læste dette............... sendt af en ven

I supermarkedet for nylig foreslog den unge kasse, at jeg skulle tage mine egne tasker med, fordi plast ikke var gode for miljøet. Jeg undskyldte og forklarede, at vi ikke havde den grønne ting i vores dag. Den svarede: " det er vores problem i dag, din generation var ikke interesseret nok til at redde vores miljø for fremtidig generation!"
Hun havde ret omkring 1 ting, vi ikke havde den grønne ting i vores dag, så hvad havde vi?
Efter lidt refleksion og sjæl, der søgte på vores dag, her er hvad jeg huskede.
Dengang returnerede vi mælk, fizzy pop-og øl til butikken, og butikken returnerede dem til anlægget, hvor flaskerne blev vasket steriliseret og fyldte, så de samme flasker blev genanvendes gentagne gange, så de blev genanvendt. Men vi havde ikke den grønne ting!

Vi gik ovenpå, fordi vi ikke havde rulletrapper og elevatorer i alle butikker eller kontor, vi gik til butikker og klatrede ikke ind i en 300 hest maskine, hver gang vi ønskede at gå to gader væk. Hun havde ret i, at vi ikke havde den grønne ting i vores dag!

Dengang vaskede vi den, og vi havde ikke kastet væk. Vi tørrede vores tøj på en linje, ikke på en energi maskine, der brændte 240 volt...... vind og solenergi har virkelig tørret vores tøj!
Børn har hånd mig ned fra deres brødre eller søstre og ikke helt nyt tøj hver gang. Men hun havde ret i, at vi ikke havde den grønne ting i vores dag.

Dengang havde vi 1 tv eller radio i huset, ikke et tv i alle værelser, og tv ' et havde en lille skærm på størrelse med et lommetørklæde ikke en skærm på størrelse med wales!
I det køkken, vi blandede eller rørte ved hånden, havde vi ikke elektriske maskiner, der gjorde alt for os.
Da vi pakkede en pakke for at poste den, var den pakket ind i gamle aviser, for at beskytte dem, ikke flamingo eller boble.
Dengang satte vi ikke ild til en motor og brændte benzin bare for at klippe græsset, vi brugte en skubbe, der kørte på menneskelig magt, vi udøvede ved at arbejde så vi ikke behøvede at gå til fitness eller sundhed for at gå på en Løbebånd kører på electric, men hun har ret, vi havde ikke den grønne ting.
Dengang drak vi fra et springvand, da vi var tørstige, i stedet for at bruge en plast eller flaske, hver gang vi havde brug for en drink. Vi fyldte fyldte med blæk i stedet for at købe nye, og vi erstattede knive af en razor i stedet for at smide væk, da de gik direkte, men vi havde ikke den grønne ting dengang.
Dengang tog folk busser og børn tog deres cykler i skole eller gik i stedet for at mor var en 24 hr taxa.
Vi havde kun 1 elektriske outlet i hvert rum ikke en hel bank af til at styrke et dusin apparater, og vi havde ikke brug for en elektroniske gadget til at modtage et signal beamet fra satellit 2,000 km væk i rummet for at finde den Nærmeste pizza-joint.

Men er det ikke trist, at den nuværende generation begræder, hvor spild vi ældre mennesker var, fordi vi ikke gjorde det grønne?

Vær venlig at videresende dette, hvis du ønsker en anden selvisk gammel person, som har brug forKommentarer på:  Grøn.
Kommentér på:
Grøn.

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside