{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kvinde karina<3 20

13.371 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen fotoprofil er oprettet og stemt ind. Opret din egen fotoprofil

karina p
| 33 år | Oprettet: 27. jul 2009


Kvinde karina<3

Alder:
20
Bemærkninger
Du sidder og kigger på min profil, og tænker: WOOW en lækker tøs, hvad kan hun give mig i mit liv? Ellers også tænker du, ingenting. Mit svar til det er: At jeg vil give alt! Hvis det føles rigtig :)


Kan jeg finde et hankøn herinde, som jeg kan dele min tilværelse med? Enten som kæreste eller flirt eller noget helt andet? Det er ikke til at vide hvad det ender med - eller hvad det er begyndelsen på :)

Jeg er en frisk pige, der er vild med sjov. Sommetider kan jeg godt være vildt fjollet :) Jeg er en udadvendt person og elsker at grine sammen med folk og som ikke taget alt i livet seriøst. Jeg prøver at være sund, så jeg er netop startet i fitness hvor jeg går til spinning et par gange om ugen - det skulle gerne ende ud med nogle stramme balder

________

Jeg søger IKKE:

• kedelige mænd
• uintelligente mænd
• alt for selvoptagne mænd


...så hvis du opfylder et af de punkter, kigger du på den forkerte profil.

Lidt om dig:

Du er ikke bange for at flirte og vise du er vild med mig uden det bliver for meget. Du skal være sød, ærlig, fræk, charmerende, sjov, kærlig, lyttende og forstående. Du skal også vise interesse for mit liv og hverdag.

Du er lidenskabelig om et eller andet - om det så bare er smagen af chokoladesovs :) .

______

Hvis du derimod blot er interesseret i at se mig uden tøj på, eller vise dig selv uden tøj på, så behøves du ikke skrive, så er du alligevel ikke noget for mig, og det viser blot hvor umoden du er Desuden er et brev som du har lavet "copy paste" på, heller ikke så vanvittigt interessant, og viser intet om hvem du er..


Nå, men jeg er faktisk ret sød, så skriv da et lille brev :)

:)
Kommentér på:
Kvinde karina<3
Annonce