{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
147 visninger | Oprettet:

Ny krænkelsessag {{forumTopicSubject}}

https://www.bt.dk/udland/muslimer-kraenket-over-nike-sko

Den verdensomspændende tøj- og beklædningsgigant Nike har produceret en sko - Nike Air Max 270 - som har en inskription på sålen, der angiveligt minder om navnet Allah skrevet på arabisk. Det skriver adskillige medier, herunder australske News.com

26.000 mennesker har skrevet under på en protesterklæring på sitet Change.org, hvor de forlanger at Nike retter op på dette.

Det er 'uhyrligt og forfærdende,' påstår en Saiqa Noreen, der repræsenterer de krænkede personer.

»Vi tilskynder Nike til at tilbagekalde denne blasfemiske og fornærmende sko,« står der i underskriftsindsamlingen på Change.org.

Nike skal også lige kigge sine andre produkter igennem for blasfemiske beskeder. Hvis de finder nogen, så skal de også fjernes fra markedet, står der at læse.

Skoen kan ses i det indsatte link.

Hvad mener du om denne krækelsessag?

For mig er den komplet latterlig, hvorfor i alverden skulle et firma som i dette tilfælde Nike, skrive et navn på arabisk der "angiveligt minder om navnet Allah" på deres sko.


Kommentarer på:  Ny krænkelsessag
 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 5 Følgere: 3 Emner: 8 Svar: 299
  #1   2. feb Der er FOR mange der ser 'spøgelser', og er vilde med at lade sig fornærme.

 • #2   2. feb <Jeg vil forslå at Saiqa Noreen går i terapi både med psykolog og adfærdsforsker, ideologien islam er usund for normal tænkende mennesker - det kan sammenlignes med en dranker i flere år som begynder at se lyserøde elefanter.

  Det ville jo svare til at en kristen føler sig krænket over det danske flag som jo er et kors - men nu er kristne heldigvis ikke så pløk åndssvage at begynde at se krænkelser overalt hvor korset indgår.

  Nike havde en lign. sag i 1997, med et logo hvor de valgte at krybe til patten og undskylde over for hele Mellemøsten og tilbagekalde skoene.

  Den syge ideologi islam vil bestemme og den gør det i stor omfang med halal certificeringer hvor penge går til den arabiske liga som bekendt mener, at kvinder er noget skidt andenrangs mennesker som skal pakkes ind - de går også ind for sharia, så tænk på hver gang du køber en kylling, oksekød,slik og mange andre produkter så er du med til at støtte en ideologi som tjener milliarder hjem hver år. • #3   2. feb Noreen må være ansat i krænkelsespolitiet , som undersøger nøje alle produkter, bare de finder noget der kan krænke de troende...

  Men hej, de behøver ikke købe Nike sko


 • #4   2. feb Der er så mange ting idag, som kan minde om et eller andet, uden der ligger nogen bagtanke bag, man kan jo ikke vide alt.

  Man kan jo bare lade være at købe skoene, længere er den vel ikke!


 • #5   2. feb muslimer har ikke fundet ud af at de 2 buer bare er et par store bryster, som man får hvis man køber Nike sko.

 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 3 Følgere: 19 Emner: 23 Svar: 831
  #6   2. feb Det er nok fordi de mener at Allah ikke skal trædes på, eller lugte af sure tær.

  Komplet åndssvagt, det er kun for at skabe røre, at der bliver reageret på det. Og nu det er kommet i medierne, så har de opnået det de ville, at få omtale, og få sig selv sat i offerrollen.


 • #7   2. feb Nej de vil ikke kun omtale, men bestemme dagsorden i verden, muslim kolbøtter sidder og travler alt igennem for at finde en sag de kan magt bestemme og de nemme ofre er de store producenter som er nemme at påvirke fordi man konsekvent er skide bange for islam tilhængere som er i milliard antal.

 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 3 Følgere: 19 Emner: 23 Svar: 831
  #8   2. feb Tror man kan koge det ned til at jo flere der er i en given samling af mennesker, jo flere "kolbøtter" er der jo repræsenteret i mængden • #9   2. feb ja det giver jo et selvbiografisk billede - ik?

 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 3 Følgere: 19 Emner: 23 Svar: 831
  #10   2. feb Selvbiografisk for hvem ?

Kommentér på:
Ny krænkelsessag