{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
538 visninger | Oprettet:

polysl
polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 8 Følgere: 193 Emner: 413 Svar: 5.840

Hijab {{forumTopicSubject}}

Man kunne læse på BT at Mark & Spencer sælger skoleuniform som ligner en kort udgave af Sorte Slyngel. - Den hedder Hijab og findes på deres web i 2 farver sort og meget sort.

Kenneth Kristensen Berth (DF) er meget fortørnet over at Mark & Spencer sælger spøgelse udstyr.

Jeg er ikke overrasket at England nu bukker under for hugonotterne fra Mellemøsten. England har i mange år ikke rigtig vidst hvilke ben de skulle stå på uden helt at lade sig rø.....

Men at gøre Hijab til en officiel skoleuniform er da det dummeste falde på halen for Mellemøsten. Det tragiske er at muslimer ikke behøver at gøre noget - det klare pære englændere for selv.

Bowler folket gider ikke mere og flytter ind i landet hvor der er langt til både turban, hugonotter, og hvor man stadig kan få Fish and Chips uden karry.

Selv katolske skoler giver lov til Hijab, som jeg finder ret besynderligt for hvad laver en muslim i en katolsk skole med Hijab.

Citat fra muslimske kvindelige lærer og feminist Aisha Ali-Khan.

//citat Kristelig dagblad

Hun siger videre, at det er umuligt for femårige piger at tage en informeret beslutning om, hvad de skal være iklædt.

”Det er end ikke tilladt i islam, så hvorfor skal det være tilladt i skoler? Du skal kun gøre noget, hvis du selv vil, og hvis du forstår konceptet bag det,” fortsætter hun.

//citat slut

//citat

BISKOPPEN af Bradford, Toby Howarth, forsvaret uniformstilbuddet med hijab.

”Små piger vil ofte gerne ligne deres mor, og derfor er det kun passende, at der også er tilbud om hijab – selv i uniformspolitikken på småbørnsskoler i regi af Church of England. Den britiske politik er ikke at gøre noget stort ud af det, men blot at sige, at de skal bære de rette farver,” forklarer Toby Howarth til The Sunday Times.

//citat slut

Tak skæbne når selv biskoppen lægger sig fladt -
Kommentarer på:  Hijab
 • #1   16. okt 2018 Ikke en dag går uden tåbelige leflerier overfor Islam, men vi er efterhånden blevet så vant til idiotien at det bliver normalen på rekordtid !
  Stort set hele Vesteuropas kritiske befolkning er blevet skræmt til tavshed af de politisk korrekte medier og regeringer hvilket bevirker at denne rædselsreligion kan fortsætte invasionen uhindret smiley


 • #2   16. okt 2018 Hov Hov du - ikke noget dårligt om Karry.
  Det bruger jeg meget af ude i have. der hvor kattene pisser . det holder dem væk.
  det er pissegodt.


 • #3   17. okt 2018 Selv katolske skoler giver lov til Hijab, som jeg finder ret besynderligt for hvad laver en muslim i en katolsk skole med Hijab.


  Ja, det er meget besynderligt! Ikke mindst Biskoppens forsvar for det!Kommentér på:
Hijab