{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.623 visninger | Oprettet:

Silas B
Silas B
Tilmeldt:
29. sep 2014
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 7

Hvad er 5panel caps - historie {{forumTopicSubject}}


Hvad fanden er en 5-Panel Hat? (Og hvordan at bærer jeg den?)

Ikke helt en baseball cap, ikke helt en snapback - lær nu og slid senere

I løbet af den ene eller anden sæson, en vis hat haft sit stilfulde øjeblik, ligesom fedora, snapback, hue og flad kasket. Et par nyhed græsklippere fra fortiden omfattede trucker hat, bragt tilbage på markedet ved Punk'd prankster Ashton Kutcher, mens lodne Kangol hatte var en handelsvare i 80'er-æra hiphop-rige. Heldigvis er de stuvet væk i dit skab for altid, og nu fem-panel hat er, hvad du har brug for at være iført.

Ikke at forveksle med den trofaste seks-panel hat du har været iført siden din lille League dage, denne nye silhuet slankende og meget mere monteret. Dens fem dele er ikke syet sammen i en mølle konfiguration, men i stedet kombineres over bue af dit kranium. For mere indsigt, så tjek denne bag-the-scenes se på, hvordan fem-paneler er lavet af New Zealand-baserede designer mærke VIC. Stadig forvirret? Der er en forklarende YouTube-video, også. Læs videre for at lære at bære fem-panel hat.

1. Gå efter mønstre
En snapback i skakternet tryk kan komme ud som også retro. Men skønheden bag den afdæmpede silhuet af en fem-panel er, at du kan spille med print og mønstre. Vi har set dem pyntet med blomster, stammefolk prints, og endda nautiske-tema motiver. Hvis du leder efter noget simpelt, gå med en colorblock eller interessante materialer som uld eller chambray.

2. Hold det fremad
Må ikke don din fem-panelet bagud. Vise sin skræddersyet struktur ved at bære det på den måde hatte normalt bør bæres.

3. Flad kanten eller bøjet skygge?
Det er helt op til dig. De fleste fyre på forsøger at holde det fladt. Men hvis du sigter efter mere skygge fra solen, bøj det barn alt hvad du ønsker.

Kun 4. Afslappet påklædning
Der har nok været en tid i dit liv, hvor du havde en fedora eller bredskygget hat på en klædt op begivenhed. Hell, har du muligvis selv rystet en hue med dine bukser, button-down, og slips. Fem-paneler, på den anden side er udelukkende beregnet til casual lejligheder. Sport den på din weekend cykeltur eller med en letvægts button-down og pæne jeans under en frokost møde. Hold det på hylden til din vens forlovelsesfest.

5. Lad hende bære den
Hvad der også er fantastisk af disse 5panels er, at damer er ved at tilføje dette tilbehør til deres garderobe, også. Så hvis din nærmeste gal ønsker at prøve din, lad hende. Hun vil bære den bedre end du gør!

5panel caps hos CAPKING (link fjernet)

Håber det var en god artikel til mange! smiley


Kommentarer på:  Hvad er 5panel caps - historie
Kommentér på:
Hvad er 5panel caps - historie

Annonce