{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
184 visninger | Oprettet:

Vaccinepas {{forumTopicSubject}}

Så kan dem, som lader sig vaccinere, få et Vaccinepas og dermed få adgang til alt det, som er lukket ned, hvordan lyder det ?? - Jo, hvorfor ikke, et Vaccinepas og en lyntest, skulle give adgang til div. arrangementer og m.m.m..

Jeg synes det er OK, vi kan ikke blive ved med at være lukket ned - og dem, som har valgt ikke at lade sig vaccinere, det er deres eget problem, jeg kan kun se, at der i den forbindelse ikke er andre udveje.


Kommentarer på:  Vaccinepas
 • #1   12. jan Jetset enig smiley

 • #2   13. jan Jeg er total ligeglad - jeg skal ikke vaccineres.

  En vaccinepas og en lyntest???

  Man opfordre netop folk til som har fået en vaccination ikke at tage en lyntest - da den vil påvise positiv. Så jeg ved ikke hvor klogt det er.

  Selv lyntest er som at spille roulette, nogen er heldig andre er ikke. Selv et par gamle sutsko kan påvise en positiv resultat.

  Hvis man vil bruge en masse ressourcer på vagter i det offentlige så må det være det - som sagt det rager mig. Jeg kommer ikke til at savne noget som helst offentlig kontakt, da det hele kan ordnes online.

  Koncerter, museer, udstillinger - hvad rager det mig? jeg kommer der ikke alligevel.

  Så lad os da bare dele Danmark op i flere a,b,c,d mennesker.

  Jeg har talt med en i Portugal på skype, at regeringen ikke tænker på at kræve vaccine pas - så i realiteten kan de stoppe deres pisgule fup vaccine op i et meget mørkt sted.


 • #3   13. jan Polysl, det var da et positivt indlæg #2 smiley

  Det er jo heldigvis også valgfrit vaccine eller ej. Men nej, din test vil ikke vise positiv efter vaccinen, hvor har du det fra ??


 • #4   13. jan Jetset

  Vaccine er en mild form for det man vaccinerer for, som når man får influenza vaccine, så kan det forekomme lettere ubehag - men det kan stadig påvises - da man faktisk får sygdommen bare uden de alvorlige komplikationer.


 • #5   13. jan Det er ikke sådan, jeg har forstået det. Vaccinen går ind og styrker dig ved, at hvis du bliver smittet, så nedbryder vaccinen denne virus. Men det vides ikke helt endnu, hvor længe du har den beskyttelse, nogen siger ca. 1 år, hvis du har fået 2 vacciner efter 3 ugers mellemrum. Det er ca kun dagen efter, vi kan få lidt ømhed, der hvor stikket er.

 • #6   13. jan Jeg tager den vaccine smiley

 • #7   13. jan Vaccinepas er en god ide. Kunne man langsomt få gang i samfundet igen, så er der kun noget vundet ved det.
  Problemet med risikoen for A og B-mennesker skal også tackles. En lyntest inden for seneste døgn bør også give adgang til de ting, der er ved at komme igang.

  Nogle mennesker kan ikke tåle en vaccine, og de skal ikke være udelukket fra livet af den grund. Jeg har en autoimmun reaktion og dermed et immunforsvar der opfører sig lidt anderledes, og da den kan være dødelig hvis den går i udbrud, så er jeg lidt forsigtig. Jeg ved ikke om jeg kan tåle vaccinen. Jeg vil gerne have den, men jeg vil have en læge med på råd, og hvis der bliver sagt nej, så vil jeg gerne have andre muligheder.


 • #8   13. jan Jeg er altid bekymret når jeg møde op hos lægen, for der står på døren: næste patient dør.

 • #9   13. jan Se du bare at komme til læge, Polysl, det der paranoia kan vi ikke bruge til noget.

 • #10   13. jan Min mentale stabilitet fejler ikke noget - Så det ville da være spild af lægen tid, for han har sikkert travlt med at vaccinerer alle de hysteriske som har den her lille Corona snue.

  Jeg nøjes med min årlige influenza sprøjte som har virket i 5 år nu, og ikke haft noget som helst sygdom.

  Så den der Corona sprøjte gange 2, kan de stoppe op hvor det er mørkest.


 • #11   13. jan Alis C jeg har altid været et B-menneske så om det bliver en gentagelse betyder så ment ikke så meget og hvis jeg skulle død af at få den vaccine får jeg da fred og det gør i også smiley

 • #12   13. jan #7 - er du ikke vaccineret for noget ??

  Jamen, hvis hele DK's befolkning bliver vaccineret, så behøver Polysl og Alic C ikke at blive vaccineret, hvem skulle smitte jer smiley smiley smiley


 • #13   13. jan Jetset - Jeg bliver vaccineret hvis en læge siger god for det. Men der kan være andre mennesker med problemer med immunforsvaret, som heller ikke kan tåle vacciner, så det problem skal løses.
  Desuden er problemet ikke kun dansk.


 • #14   13. jan Jamen, i det øjeblik problemet ikke kun er dansk, så betyder det vel for de danskere, som ønsker at rejse ud. Skal vi ikke lige tage det første skridt ud af vores egen dør. Jeg tror ikke, at der er millioner i DK der har problemer med immunforsvaret - eftertanke, det er nok dem, som er døde med Corona.

 • #15   13. jan Dem der ikke kan tåle vaccine mod den lille snue, kan ikke løses, de må så bare blive inde i deres kælder med sølv papirhat på. De er alt for farlige at lukke ud i samfundet.

  Hvis de bliver inde i hele 2021 og kigger på Barneby på DR for 1000 gang, så vil de blive klar til at blive lukket ud i 2022 - men pas på fodgængerovergange - de er sgu farlige.


 • #16   13. jan Med at problemet ikke kun er dansk mener jeg, at uanset hvor meget vi passer på, så kan smitten også komme udefra.

  Det er naturligvis først og fremmest det private erhvervsliv, der er interesseret i det vaccinepas så de kan få gang i forretningen igen. Det betyder bare ikke, at andre mennesker så ikke skal have et frit valg, og de skal heller ikke udsættes for indirekte tvang.

  Der er et glimrende indlæg her

  https://nyheder.tv2.dk/2021-01-13-derfor-kaemper-dansk-kvinde-mod-nyt-vaccinepas-17500-staar-bag-hendes-forslag?fbclid=IwAR1IQu2r9KaS-gVa_6Z9cuw4syiEwhOp3t-OSoQ78WVUUY9YCZK48WPE1Jk

  Der kan være mange forskellige grunde til at folk fravælger vaccine, jeg nævner bare hvorfor jeg selv er betænkelig. Ud fra blodprøverne i min journal må det være muligt for en læge at vurdere om det er nogenlunde sikkert at jeg får den alligevel.

  Andre kan have mange andre grunde, og når vi praler så meget af at vores politik bygger på frihed, så gælder det også i en situation som denne.


 • #17   16. jan Alis alle dine forbehold, de er til at få lange ...... af - skal samfundet Danmark tage hensyn til de få eller hva ?? - du er perfekt til det negative ved alt.

  Vent bare, du behøver slet ikke at koncentrere dig om vaccine, du har jo isoleret dig, så du bliver ikke smittet med noget, lad du bare det danske samfund om div. virus'er.


 • #18   16. jan Alis

  Vaccinepas....

  Folk skal have kørekort.
  Folk skal have et trucker kort
  Folk skal have et traktor kort
  Hunde skal have en vaccine pas
  Folk skal have en vaccine erklæring når de rejser til lande med krav.
  Flere lande har vaccinations krav

  Der er ingen tvang.

  Folk har deres frie vilje til at blive hjemme i deres kælder, eller få de papirer som er nødvendigt for at rejse rundt i verden.

  Hvis der bliver krav om at Portugal kræver Corona attest - så er det op til mig om jeg vil være surmulende og sige fuck dem - min ret - ,men så kommer jeg så bare ikke afsted.

  Så der er ikke nogen tvang - der er kun valg.


 • #19   16. jan Jetset # 17

  Din egoisme kender ingen grænser. Du har åbenbart besluttet at alle skal vaccineres, og det er noget du bestemmer, så du kan få gang i din forretning igen. Skidt være med at der kan være mennesker, der kan blive invalideret af den vaccine, eller måske endog dø af den, det er jo nok mennesker du alligevel ikke har brug for.

  Det er en vaccine, der griber ind i immunforsvaret, og alle har ret til selv at tage stilling. Mit problem er jævnligt blevet tjekket med blodprøver, så en læge kan ud fra min journal vurdere, om den ser ud til at være risikofri for mig, eller om jeg ikke bør få den. Det spørgsmål kan en læge langt bedre afgøre end du kan!!

  For et par dage siden læste jeg, at de antistof man danner, hvis man får covid19 også kan give problemer, nogle af de mennesker, der har været smittet har nogle symptomer, der tyder på hjerneskader. Forklaringen er muligvis at de har haft små punkt-hjerneblødninger. Spørgsmålet er hvad der er værst, sygdommen eller vaccinen.

  Så gider du lige at klappe i og overlade det til mennesker, der ved hvad de taler om, at vurdere.


 • #20   16. jan Polysl # 18

  At true mennesker med at hvis de ikke får den vaccine, så bliver de udelukket fra en masse, er indirekte tvang!
  Du stiller regnestykket forkert op.

  Der er mennesker, der af forskellige grunde ikke kan få vaccinen, og så må man finde på andre løsninger. Til f.eks. teater eller koncerter må en negativ test der er mindre end 24 timer gammel være nok. Din ide om den stærkes ret er en dårlig ide, der skal, hvis det er muligt, tages hensyn til alle.

  Personligt vil jeg gerne have vaccinen - jeg vil meget nødig smittes med den sygdom - men jeg har nogle overvejelser, jeg skal have gjort mig først. Efterhånden kommer der jo også mere viden om bivirkningerne af vaccinen.


 • #21   16. jan Alis

  Nu tror jeg at folk er ligeglad med hvad andre mener, ikke baseret på alle de sølvpapirhatte dommedags artikler, men på et personligt grundlag.

  For dig personligt er der ingen fare, du kommer ikke ud så man kan ligeså godt spare serum på dig og alle andre som ikke kommer ud. Men lad være med at tro at dine online kø smitter når du får papkassen hjem.


 • #22   16. jan #20 Alis

  Hold nu op med det bavl om at det er frivillig tvang. Hvis man har lægelige anbefalinger til ikke at tage vaccinen så må man undvære.

  Masser af mennesker kan ikke rejse til lande som kræver en bestemt vaccine, fordi de får bivirkninger - det kan da ikke være landet problem. Skal de så begynde at lave attester om at de fraskriver sig ethvert ansvar?

  Hold nu op med det flueknipperi.

  Du skal være en smule mere syg, før at samfundet stiller en helikopter til din rådighed når du vil flyves til Spanien og bæres i guldstol ned til stranden.


 • #23   16. jan Pjat Polysl - Folk påvirkes meget af hvad andre mener, og de indlæg i debatfora har konsekvenser. Man kan i meget høj grad påvirke mennesker med ord.

  I de 20 år jeg har levet isoleret har jeg uafbrudt spekuleret på, hvordan jeg kan komme ud af isolationen og få personlige venner igen. Jeg er ikke særligt bange for at få sygdommen så længe jeg lever isoleret, men jeg spritter hænder så snart jeg har været ude og dermed har rørt ved trappegelænder og dørhåndtag.

  Du, der bagatelliserer sygdommen burde læse de indlæg der kommer på Facebook og i dagspressen fra mennesker, der har prøvet det. Nogle slipper let igennem, og andre bliver hundesyge, og oven i det er der senfølger som ingen endnu ved hvornår ender. Det er en sygdom der i meget høj grad skal tages alvorligt!!


 • #24   16. jan Alis

  Folk er også blevet hundesyge af influenza, har selv prøvet det, med tilstødende lungebetændelse - for mere end 5 år siden.

  Selv en forkølelse er folk blevet hundesyge af, ja selv en snue.

  Ifølge min læge så er der ingen bivirkninger med en influenza vaccine som gør at man ikke får snue, influenza, lungebetændelse eller andre småting. Et mega gennemtestet vaccine.

  Jeg her endda været sammen med smittede med Corona - jeg er stadig i live uden så meget som en snue.

  Problemet er at det stort set kun er folk med et dårlig immun forsvar som bliver smittet, samt at de har mange andre luftveje sygdomme.

  Hospitaler holder kæft med at lave en liste over de døde og hvilke sygdomme de havde i forvejen.

  Ikke en kæft er død alene af Corona - det hedder altid med. - så er den hellige kæft bevaret.

  Det skal ikke undre mig at en som dør i et trafikuheld med corona ryger over i kategorien død af Corona. Folk skal ikke gå i panik over at der nu er en afrikansk og i morgen er der en fra hulabulla land og så videre....Jeg er dødtræt af det hysteri og jeg er ikke den eneste - vi ser det med grydelåg og gryder foran borgen.

  Og jeg tror ikke at folk er så dumme at de tror på alle de sølvpapirhatte teorier, men går ind på SSI og danner deres eget billede - selvom SSI jo er statens panik apparat.


Kommentér på:
Vaccinepas

x