{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
134 visninger | Oprettet:

Claus G
Claus G Hjælpe-administrator

Tilmeldt:
14. jan 2018
Følger: 1 Følgere: 15 Emner: 12 Svar: 636

Camilla Plum halter på hygiejnen {{forumTopicSubject}}

Dårligt nok har hendes falske vidneudsagn vedr kendskabet til slagtning og mishandling af ponyen Tarzen lagt sig, før en ny sag om skatteproblemer overtog. Den sag nåede heller ikke at give megen efterfølgende ro, for fødevarestyrelsen nu er på nakken af hende, pga dårlig hygiejne i hendes produktion.
Man kan vel egentligt bare se nogle af hendes afsnit der blev sendt på dr, som hed den sorte gryde. Den burde nærmere havde heddet de sorte fingre og beskidte negle.
I flere afsnit ser man bla hvordan spyfluer og andet kravl flyver omkring og sidder på hendes ferske kød. Komfur der er ulækkert og ikke rengjort længe, der bliver brugt samme skærebræt til kød og grøntsager, der bliver smagt på maden med den ske der står i gryden.
Jeg er ikke sippet, men hun har simpelthen ikke begreb om hygiejne. Tænker hun skulle stoppe mens legen er god, for det pynter jo ikke på hendes cv, selvom hun blot selv mener at det er en storm i et glas vand, det med hygiejne påtalen og efterfølgende kontroller og bøde.

https://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/foedevarestyrelsen-om-tv-kok-det-halter-med-hygiejnen/7461491
Kommentarer på:  Camilla Plum halter på hygiejnen
Kommentér på:
Camilla Plum halter på hygiejnen