{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
332 visninger | Oprettet:

Herrefolket. {{forumTopicSubject}}

Så er herrefolkset smuttet ind i Danmark og camperer under Corona med lukkede grænser, og som sædvane skal det markeres med det tyske flag.

Herrefolket elsker at bruge en masse drømmesenge til at lave deres borg nede på stranden som oplevet både i Portugal og Spanien og Italien.

Jeg som troede at det kun var jobs eller andre funktioner i en job funktion som gav adgang til Danmarks lukkede grænser - men jeg tog så fejl. Nu kan man bare si job så er ferien reddet - bare danskere havde det så nemt.

Politiet siger "ingen nye turister" på trods af at der er nu er en del tyske turister på Bandholm, på det nordlige Lolland.


Kommentarer på:  Herrefolket.
 • #1   11. maj Enhver idiot der har en båd, kan jo sejle til Danmark, det behøves jo ikke at være Rødby-Putgarden færgerne.
  Nå, bare det ikke er svenskere, så går det nok.


 • #2   11. maj Så stort et Tysk flag kan vist ikke være lovligt.
  Og at bygge borge du godeste. den slagt får de ikke lov til hernede.


 • #3   11. maj #1

  Markgreven det er vist de færreste som har så stor et skib at den kan rumme en campingvogn og havde de, så var det vist ikke lige camping de tænker på.


 • #4   11. maj Polysl.

  De kan vel sejle eksempelvis til Ærø, og leje en campingvogn.
  Det var for øvrigt en ø, som tilhørte markgreven af Brandenburg, for længe siden.


 • #5   11. maj Markgreven

  Nu kender jeg en del tyskere - og de lejer ikke campingvogne, enten har de en selv eller de har en winnebago.


 • #6   11. maj Polysl.

  Tjah, men nu er det jo ikke normale tider vi lever i, og de rige tyskere er sgu nok ligeglade med at bruge nogle tusind på en lejet campingvogn.
  Hvad er for øvrigt en winnebago?


 • #7   11. maj Markgreven

  En mobilhome - en motoriseret campingvogn smiley


 • #8   11. maj Ok. smiley

 • #9   11. maj Bortset fra det, kan ce jo bare sejle til Danmark, og bruge det sommerhus de har lejet på Jyllands vestkyst.

 • ­
  ­ Tilmeldt:
  aug 2011

  Følgere: 1 Emner: 6 Svar: 65
  #10   11. maj Flaget på billedet er ikke det tyske flag.
  Det er flaget for Vesttyskland.. altså 30 år forældet.


 • #11   11. maj #10

  Stadigvæk et tysk flag.


 • #12   11. maj #9

  Nej - de kan ikke bare sejle til Danmark og holde ferie, de skal melde sig til havnefogeden og gør de det ikke så er der bøder på mellem 10.000 - 15.000 alt efter forholdet.

  Hvis man skal ind i Danmark fra Tyskland skal man have en gyldig grund som job, og ferie er ikke en gyldig grund selvom Tyskland har åbnet sin grænse mod Danmark og giver tilladelse til at danskere køre ind i Tyskland.


 • #13   11. maj Jeg syntes det er fint for den campingplads så får den da en indtægt smiley

 • #14   11. maj Billedet er vist ikke lige fra i dag eller i går!

  Dertil er buskene/hækkene alt for udsprungne.

  (Så passer det nok med flaget?)


 • #15   11. maj Tja...Leon

  Jeg ved så ikke hvad Mette Skrårem siger til det? nu hvor man ikke kan rende ind over grænsen for at turiste.


 • #16   12. maj polysl

  Så er herrefolkset smuttet ind i Danmark og camperer under Corona med lukkede grænser, og som sædvane skal det markeres med det tyske flag.

  Hvonår har Danmark da åbnet grænserne for tyske turister?

  og så er forøvrigt dit brug af ordet 'herrefolk' om tyske turister forøvrigt fuldkommen malplaceret i forbindelse med ferieophold i Danmark.


 • #17   12. maj Annella

  Jeg kan lige så lidt svare dig på, hvad tyske camping turister laver i Danmark - og hvordan det er muligt at kommer over en lukket grænse.


 • #18   12. maj Annella #16

  Såfremt Polysl ikke kan linke tll noget nutidigt, så må vi vist holde os til klagerne fra udlejerne af sommerhuse i det jyske, som de får fra de tyske lejere af sommerhusene i 2020.

  Men det er nok for meget at ønske, at Polysl's fri fantasi, og i øvrigt til tider særdeles ulækre sprogbrug, kan blive bedre, når end ikke pastoren der var far til ham, kunne anspore ham eller magtede det... smiley smiley


 • #19   12. maj Madonna

  Herrefolk er da ikke ulækker sprogbrug, som fint illustrerer flere tyskeres måde at indrette stranden på. Jeg kan dårlig forestille mig at ingen har bemærket det.


 • #20   12. maj #19
  polysl


  Hvordan tyskere indretter strand har absolut ikke det mindste at gøre med et 'herrefolk'.

  Og jeg giver Madonna ret, hvad angår dit sprogbrug, det er under al kritik - tal dog ordentlig mand til os voksne mennesker. • #21   12. maj Polysl jeg har nogle Tyske venner og selv om det er længesiden jeg har set dem tænker jeg på dem og har stor respekt for dem og de var altid så glade og høflige det er ting man ikke kan tage fra dem og de vil altid være velkommen i mit lille univers smiley

 • #22   12. maj Annella

  Jeg har stor tillid til tyskere som du ved, men der er nogle som med deres 8 liggestole på højkant viser andre at her til og ikke længere. Den måde har jeg faktisk ikke set af andre folkefærd. Det er sgu ikke en normal adfærd.

  Jeg ved godt at du helt afviste at tyskere moonede i en bus fordi vi have en motorfejl og blokere trafikken på motorvejen flere kilometer fra Munchen. Men det er den rene og skære sandhed. Vi blev så slæbt væk af en tysker som havde en trækstang som iøvrigt var Jehovas Vidner og slæbte os ind i et nybygget boligområde hvor vi så næste dag blev hentet og bragt til et lille hotel.

  Iøvrigt et dejligt lille hotel et stykke uden for alt.


 • #23   12. maj Jo, Polysl, jeg vil give dig ret, tyskere er et Herrefolk, det har jeg oplevet utallige steder, de fylder godt op i samfundet og de kan høres. Vi har lige fået det genopfrisket i div. TV dokumentar, det er bestemt en historie, der aldrig vil blive glemt, den er grusom og uhyggelig. Der er bare nogen nationaliteter, der sætter deres spor.

 • #24   12. maj Og hvad er så forskellen på danskere og tyskere?

  Opdragelsen, eller hvad?


 • #25   12. maj Der er den forskel, sproget, mentaliteten. Tyskere fylder enormt alle steder, men til deres undskyldning, så er de også mange flere millioner - tyskere er nok der, at de er opdraget til at være en stærk stor nation, dog synes jeg ikke, de kan administrere den. Tysk er ikke noget kønt sprog, det er hårdt højrystet - modsat det danske. Hvor jeg har været i verden og hvor der har været tyskere, det er aldrig gået stille af, det har været i storbyer, ved havet og andre steder, de kan altid høres.

 • #26   12. maj Libbie .

  Jeg er både enig og uenig.

  Vi har tidligere talt plattysk, vi skal nok to hundrede over tilbage.

  Jeg skulle læse et eventyr for børnene på fritidshjemmet af H. C. Andersen, det var stort set sort snak.... Der var Colon og semikolon, næsten mellem hvert ord. Så originalerne er ikke altid et must.

  Og jo, jeg kan bedre lide tysk, end fransk, svensk og norsk..... Sproget altså.


 • #27   12. maj OK - jeg får hovedpine af tysk, hollandsk, svensk, jeg synes så fransk er et elegant sprog, men franskmænd er ikke min kop the, de er ret specielle, måske fordi de kun kan tale fransk. Jeg bryder mig heller ikke så meget om italienere, men deres sprog er kønt.

 • #28   12. maj Jeg kan lide det franske sprog, speciel på den måde de forventer at folk som kommer til deres land og vil kommunikerer taler fransk eller bare har gjort sig lidt umage - det kan godt ses som arrogant.

  Nogle tyskere forventer hvor de kommer i verden at folk taler tysk, se, det er arrogant - men som sagt så elsker jeg det tyske sprog, nok fordi jeg er opvokset med det.

  Det er også generelt arrogant at tro at folk taler engelsk ude i landområder som frankrig, tyrkiet, portugal, Arabiske lande - her burde man i det mindste gjort sig lidt anstrengelse at lære at begå sig sproglig.

  Svensk er absolut ikke et kønt sprog. det eneste positivt jeg kan sige om Sverige er at de har en dejlig serie svensk cognac fra Grönstedt.


 • #29   13. maj #24
  Alan


  Og hvad er så forskellen på danskere og tyskere?

  Opdragelsen, eller hvad?  På nogle danskere og tyskere er der vist ikke den store forskel, hvad opførelse angår.
  For nogle år siden var vi på et af vores årlige flodkrydstogter, ombord var også en dansk rejsegruppe på 14 personer, aldrig i mit liv har jeg skammet mig så meget over mine landsmænd med den opførelse, de lagde for døgnet rundt, de var så højlydte, så selv kaptajnen flere gange måtte bede dem om at dæmpe deres råben og skrigen, da han, direktøren og andre fra personalet flere gange havde fået klager over dem. På hele rejsen gav jeg mig ikke til kende, at jeg også var dansker.


 • #30   13. maj Den sidste krig, var med til at bestemme om jeg skulle lide Tyskerne eller ej. Det blev i mange år en stort nej, Ja de blev omtalt som Herrefolket. I det daglige Roskilde, opførte de sig ikke som sådan. . Ja de råber højt, og deres kommandosprog , bryder jeg mig heller ikke om. De fylder meget ja. og de klumper sig. Giver nødigt plads. Vi plejer jo at have mange af dem hernede. møder tyskere hinanden . fylder de hele fortovet, og flytter sig nødigt. - Det tyske folk som sådan er ikke krigeriske. De er fredselskende og vil bare have det godt og feste. . Skiderikkerne Bismarck - og især Hitler prøvede af al magt at lave om på det. med magt. Husk lige Hitler var ikke Tysker men Østriger. -- Det tyske folk blev taget med bukserne nede. modstand var håbløst, og var med livet som indsats. . Når så alt det er sagt, vil jeg sige at mange andre, ikke er en skid bedre. Englændere og Danskere, er mange gange ikke en skid bedre. De er pisse lige glade . og gør som de vil. Det ser vi jo hernede . Den eneste der nogensinde har overfuset mig. er en Dansker. og han fik at vide , at hvis han rørte mig, skulle jeg sørge for at han fik en enkeltbillet hjem - så skred han.

 • #31   13. maj I den korte tid vi camperede i 70erne, var vi i hvert fald heldige ved Gardasøen, hvor vi havde de sødeste naboer, der var tyskere fra Essen, og som tog vasketøjet ind i regnvejr, da vi var i Venedig den dag.

  Har også været uheldig med et par tyske og engelske damer, der møvede sig ind før mig i en frisørsalon på Mallorca.

  Men det er nok tilfældighedernes spil, det kunne nok forekomme med andre nationaliteter...


 • #32   14. maj Polysl, dit vrøvlehovedet, hvad forskel er der på tysk og fransk, det er da arrogance at forvente, at kunne deres sprog, det er sq ikke verdenssprog smiley

 • #33   14. maj Næh, det er faktisk dansk der skulle være et verdenssprog, det var der en sprogforsker der sagde.
  Læg mærke til hvor mange engelske ord, der er taget fra Danmark.
  Jeg kan bare sige æg. - Fortsæt selv.


 • #34   14. maj #33
  Alan


  Næh, det er faktisk dansk der skulle være et verdenssprog, det var der en sprogforsker der sagde.

  De forskere, de forskere nu skal vi jo ikke tro på alt det vrøvl, de kommer med.

  Fransk og tysk ligger forøvrigt hhv på plads 10 og 11 ud af 48 på listen over verdens mest talte sprog - dansk er slet ikke med på listen smiley


 • #35   14. maj Jetset

  Nu er det dig som vrøvler, for jeg skriver ikke at folk skal kunne fransk, arabisk, portugisk,Tyrkisk -

  Men bare lære nogle ord og fraser så man i det mindste viser respekt. Prøv lige at stå ude i ingen ting i et arabisk land så er du sgu tabt - hvis ikke du i det mindste kan nogle ord. Det er ikke raket videnskab - Prøv lige at tage til Østtyrkiet i et bjergområde så kommer ud ikke nogen steder med engelsk for de fatter hat. Prøv at gå rundt nede i vinområderne i dourodalen og prøve at gøre dig forståelig på engelsk. Prøv landområder i frankrig og prøv at begå dig på engelsk - osv..


 • #36   14. maj Lone.

  Ja, jeg er da godt klar over at vi ikke ligger højt på skalaen som verdenssprog, det er jo også bare et lille komma i historien.
  England var hærget af danske vikinger, og de havde faktisk også en dansk konge på et tidspunkt, derfor har de annekteret meget af det danske sprog.

  Danmark som verdenssprog???.... Nej, det tror selv ikke jeg på. smiley


 • #37   14. maj Rigtigt Annella jeg får jo nogle Luksus fælder tilsendt, og jeg så et afsnit forleden. Gutten der. ham forstod jeg simpelthen ikke. Jeg fattede ikke hvad han sagde, sådan snøvlede han, en voksen ung mand, det er utroligt.

 • #38   18. maj #35 - Polysl, vi behøver da ikke tage ud på landet i Tyskland og Frankrig for lige at blive i de 2 lande, de har altså en forventning om, at vi kan sproget, de lader som om, de ikke forstår engelsk, er mit indtryk, jeg ved ikke, hvor mange steder der tales tysk udover i tyskland, men jeg ved, at der er en del franske kolonier i verden, men verdenssprog er det ikke, det er og bliver engelsk/latin.

  Og lige om lidt, så er det danske sprog også historie, jeg kan bare ikke klare alle de smarte engelske vendinger, der er kommet ind i det danske, men nogen synes det er smart - og på et tidspunkt, så kommer vi nok også til at tale tyrkisk, arabisk, det er mere end uhyggeligt smiley


 • #39   18. maj Lone.

  Tirsdag = Tyrs dag, (En krigsgud).
  Onsdag = Odins dag.
  Torsdag = Thors dag.
  Fredag = Frejas dag.

  Hvad hedder de dage på engelsk? smiley


 • #40   18. maj Ron #37

  Jeg kan huske for år tilbage at der var en artikel i EB om dansk film som var så dårlig sprogligt at de ligeså godt kunne tekste den. Det er ikke engang bare et tilfælde men flere.

  Af kommentar sporet kunne man læse at det er et generelt problem.

  Jeg har også set flere udsendelser på DR hvor det var svært at høre hvad fanden de siger.

  Hvad sker der for dansk film?


 • #41   19. maj Polysl . det er skam da ikke kun Danske film. . Jeg bruge i dag som alle andre fladskærm. LG.55" skønt TV. men siden fladskærme overtog markedet. er Lyden gået rabundus, det ver noget lort. mumle mumle osv. så har man Soundbar . yes. med det er ikke en skid bedre. det virker ikke efter hensigten. i den er der mulighed for at lave om på lyden -- er man i biograf eller stuen eller et helt andet sted. og intet af det dur. du er bare kommet af med en del penge. - alt er mere eller mindre utydeligt. en aften blev jeg meget forbavset. der blev vist en gammel dansk film fra krigsårene, men engelsk tale, og det var skuespillernes stemmer, for dem kendte jeg jo. forbavselen lå i at den var krystalklar i talen. .Så hvad fanden der sker . må guderne vide. Jeg vil ikke betale for Dansk TV. her koster det det samme som i DK. fandme nej. så jeg ser Engelske og Amerikanske film og dem er her nok af. jeg kan lave sproget om til engelsk. men lyden er meget vekslende. og så den forbandede underlægnings musik de altid kommer på. som tit overdøver talen.

 • #42   19. maj Ron

  Jeg har selv et ret gammelt Samsung som også har valg af forskellige typer af lyd, men med mit har jeg ikke oplevet noget mumle på udenlandske programmer, det er specielt nyere danske film som den er gal med.- Dog har jeg kun DR at forholde mig til da jeg ikke har pakker, men bruger min Samsung som storskærm når jeg er på Youtube eller DR.DK

  SÅ jeg tror ikke at det er fladskærme som er problemet - selv biografgængere oplever det mumle i biografen.

  Den teknologi med lyd er ikke som i gamle dage hvor det var volumen/delefiltre som bestemte kvaliteten og dybden samt valg af enheder. I dag betyder volumen ikke noget hvis man taler om tv.

  Næste gang jeg køber tv så skal det være med BlueTooth til forstærker med gode højtalere. Jeg kan godt huske lyden på mine B&O tv'er igennem tiderne som slog alle andre tv af pinden - men det var dælme nogle store kasser.

  Men man kan godt få tv med kanon god lyd, det drejer sig bare om hvor dyb ens pengepung er.


Kommentér på:
Herrefolket.

x