{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
122 visninger | Oprettet:

løs de problemer der er frem for at opfinde nye problemer. {{forumTopicSubject}}

Ja med tanken om hvordan vi har mange garvede politiker i folketinget og i kommunerne tænker jeg på hvorfor de ikke kan finde ud af at løse de problemer landet/kommunerne har frem for at opfinde nye problemer og lad mig prøve at sætte nogle problemer op.

1. hvorfor laves bane Danmark skinnenet og signallys ikke færdigt en gang for alle (det vil sparre mange spildte timer i ventetid for pendler over hele Danmark) og det har været et problem i flere årtier.

2. Supersygehusene køre vel ikke på fuld kraft noget sted i Danmark og igen er det efterhånden et gammelt problem (da nogle af dem jo har stået halvfærdigt i x-antal år.

3. oversvømmelser i Danmark og ja klimaforandringer sku være en af årsagerne og ja der sættes vandspærre op ved højvandet og det koster hver gang - men klimaforandringerne er jo kommet for at blive og igen har vi et problem der kun er blevet være år for år.

4. ja i dag den. 15. maj har vi haft regn og den har vi også manglet og overskudsvandet er løbet direkte ud i verdenshavet (i stedet for at vi havde regnvandsopsamlingssøer) til dårlige tider og vand er med til at give liv.

5. vej arbejde med Gø og Gokke planlægning og se her ny vej laves asfalt lægges og der efter kommer der et rørlægger firma og skal lægge fjernvarme og vandrør - altså graves der op rør lægges og der bliver igen asfalteret - der efter kommer der et internet selskab som skal lægge et kabel så asfalten graves op og der lægges et internet kabel og der bliver igen asfalteret og nu skal der jo lige lægges elkabler så igen graves asfalten op og elkablet lægges og der bliver asfalteret og den nyasfalteret vej er nu blevet en normal vej i Danmark og asfalt der lappes holder ikke ligeså længe som en vej der kun er asfalteret en gang.

Og ved den rigtige planlægning af de overstående problemer vil meget være sparret og ja man bør løse de problemer vi har før vi ser/opfinder nye.

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
løs de problemer der er frem for at opfinde nye problemer.

Annonce