{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
151 visninger | Oprettet:

Overvågning af patienter i sengen. {{forumTopicSubject}}

Ja nu så jeg lige hvordan der på et sygehus og tror det var på Nakskov sygehus hvor der sku være overvågning af sengeliggende patienter på lungeafdelingen og jeg tænker så hvor er vi på vej hen er verden hvor de varme hænder ved at blive til en saga blot og hvordan mon et superrobotsygehus mon se ud og må jeg gentage at jeg tror på og ønsker sygeplejersken og deres nænsomhed den tryghed de giver frem for en sliske over i hjørnet der går direkte til superrobotsygehus fyret og tror sku det må være kaffetid smiley


Kommentarer på:  Overvågning af patienter i sengen.
 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 7 Følgere: 22 Emner: 232 Svar: 2.165
  #1   1. feb Nu skal min kone snart på sygehus på hjerte og lunge afdeling for en behandling af hjerte flimren for tredje gang, og jeg er taknemmeligt for overvågning Leon smiley

 • #2   1. feb Jojo ja det kan jeg godt forstå da jeg var på hjerteafdelingen på Slagelse Sygehus i for x-antal år siden gik jeg rundt med sådan hvor de ku se forskellige ting på deres skærm og det var også overvågning - men denne nye form for overvågning sku gøre at de kan se hvis patienten rør på sig og pøj pøj med din kære frue smiley

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 7 Følgere: 22 Emner: 232 Svar: 2.165
  #3   1. feb Leon
  Det kan godt være at vi gamle ikke altid synes om udviklinger, men da jeg for snart fire år siden var indlagt for 5 uger, var jeg temmelig irriterede om en som konstant trykkede på knappen til sygeplejeren.

  Og jeg mener konstant, han var Dansk, ca. tres år og stor ryger og han anden ben skulle fjernes, der var en del andre på afdelingen som havde behøv for hjælp, men han krævede alt for stort del af opmærksomhed fordi han havde abstinenser.

  Hvis øget overvågning kan hjælpe mod den slags, so be it smiley


 • #4   2. feb Jo jo, dårlig opførsel forsvinder ikke det er indgroet hos mange.

 • #5   2. feb Der er helt iorden at overvåge via de forskellige elektroder der bliver sat på kroppen, og kan observeres på en skærm. Som Leon også nævner.

  Men direkte overvågning, nej det bryder jeg mig ikke om.

  Man er i forvejen meget sårbar når man ligger på hospitalet, og dét at vide at nogen ser at man måske får en tudetur, bryder sammen når familien er på besøg, eller skider ud over det hele osv., vil føles ydmygende når man ved at det bliver overvåget/optaget.

 • Jojo
  Jojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 7 Følgere: 22 Emner: 232 Svar: 2.165
  #6   2. feb Cris

  Når man overvåge mennesker, så skal man ha en meget godt forklaring og det har de helt sikkert når det er en sygehus,, og så er der også stort forskel på hvordan der overvåges og her mener jeg kvaliteten.

  Jeg ved at der i mange sygehusene er installeret 24/7 kameraer i gang arealer grundet tyve knægter, det er fint, og når der ligges en forvirret person som ikke kan finde ud af ingenting er det også ok.

  Sygehuse bliver også anklaget når en person kommer til skade.

  Hvis der er gode etiske forklaringer er det fint med mig.
  Men det er ikke OK hvis det er for at spare på pengene • #7   2. feb Jojo hvis en person har abstinenser bør der jo være en som sidder ved sengen og abstinenser kan vel opleves på mange måder og ja overvågning grundet tyverig og ja desværre - jeg lå til overvågning efter en operation og der sad 2 sygeplejersker i den ene ende af opvågningsstuen og hvis min puls blev for lav råbte de Leon træk vejret smiley

Kommentér på:
Overvågning af patienter i sengen.

Annonce