{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
177 visninger | Oprettet:

Krigens uskyldige ofre {{forumTopicSubject}}

Som tiden går blegner krigens grusomheder i bevidstheden hos de mennesker der selv sidder på afstand af krigen så for lige at genopfriske hvad civilbefolkningen i Ukraine er udsat for er her et udpluk fra det hårdt prøvede land.

Her er et par hjerteskærende eksempler på dagligdagens uskyldige ofre for krigen i Ukraine som terroristen Putin ubønhørligt bomber hver dag i hele landet så ingen kan føle sig sikre.

https://www.quora.com/What-are-some-cruel-realities-of-life/answer/Sean-Kernan?ch=17&oid=364542646&share=b0031e88&srid=h7CtMu&target_type=answer

Nastia 13 y old was volunteering to help provide food and help in the Lysychansk region.
She was riding her bike home and out of the blue a Russian mortar hit near her. It sent shrapnel through her body, killing her instantly.
Now her parents have to contend with burying their daughter.

Here is a picture of a man (Vyacheslav Kubata) in Kharkiv holding the hand of his dead son (Dmytro Kubata), killed in a Russian artillery strike on a bus stop, where his boy was waiting to catch a bus.
He sat for hours saying prayers & crying…



Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Krigens uskyldige ofre
  • #1   27. jan 2023 Ja det er frygteligt!

    Det er så den måde som Putin behandler sit 'broderfolk' på. FØJ!

    Kan huske da man så livebillederne fra Ukraine 2 dage før Putin startede sin krig. Trods der var advarsler om noget var nærtforestående, så kunne Ukrainerne ikke rigtig tro på det.
    De gik fredeligt rundt til deres daglige gøremål, for når de blev spurgt om de ikke var bange, var svaret nej, for vi er jo et broderfolk 'familie', og de fører ikke krig mod hinanden.

    Men Putin hadede sin 'broder', og som Kain der slog Abel ihjel, har Putin formået at være en af de mest hadede personer i verden.



  • #2   27. jan 2023 Ja utroligt at han forsætter.

Kommentér på:
Krigens uskyldige ofre

Annonce