{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
175 visninger | Oprettet:

Hvis det er sandt..... {{forumTopicSubject}}

så bliver vi i EU sgu godt og grundigt røvrendt at en vis herre.

Zelenskyj sommervilla udlejet til russere - Uønskede gæster i Forte dei Marmi i Toscana.

Det skriver blick.ch, exxpress.at og iltirreno.it

Selvom Zelenskyj udtrykkeligt har forbudt den lokale forvalter Claudio Salvini af hans sommervilla med 15 værelser og swimmingpool at udleje til russere, er det dog sket til et beløb af 50.000 € for sommermånederne.

Den ansvarlige forvalter, Claudio Salvini, har over for avisen IL Tirreno på det kraftigste afvist ikke at have overholdt præsidentens forbud bekræfter dog, at villaen er lejet ud hele sommeren.

Naboer til villaen bekræfter det modsatte, at lejerne er russere. Salvinis svar stillet over for den påstand var: "Det er kun russere, der er på besøg hos lejerne".

Så må man da kun håbe på, at energiforbruget i villaen ikke forsørges med russisk gas.

Jeg forstår heller ikke, hvorfor Zelenskyj ikke har stillet sin villa til rådighed for ukrainske flygtninge, de er jo hans landmænd, det ville da vise hans solidaritet.

Så kære europæere bliv ved med at donere til de "fattige ukrainere". Zelenskyj donerer helt sikkert også sine lejeindtægter.


Og så kan andre mene, hvad de vil om den ukrainske skuespiller, han spiller ihvertfald sin rolle fortrinlig. For sådan en figur skal mio. af mennesker sidde og fryse til vinter.

?????????????????Kommentarer på:  Hvis det er sandt.....
 • #1   19. okt 2022 Dette er fra Nation Worlds News. Det samme som overnævnte indlæg.

  Villa cannot be rented to Russians
  A local real estate agency is said to have previously held talks with a group of Korean tourists. However, the deal could not be done. Instead, Russians have become tenants of holiday homes.

  However, according to Italian reports, there is only one condition for the rental: the villa cannot be rented to Russian citizens. Selensky wouldn’t like the fact that this was supposed to happen.
  Neighbors of Zelensky Villa say they heard Russian speaking on the premises. But the brokerage firm is now denying the Italian newspaper report.

  Broker denied
  The agent responsible, Claudio Salvini, says: “What has been written is an estimate. The villa has been rented to a couple for the summer. I won’t say whether they live in London or not, but I assure you they cannot be Russians because we are absolutely forbidden to hire Russians and Ukrainians.”


  Annella, flere af os få her, har påpeget, at du virkelig hader Zelinskij, skuespilleren du vé!

  Ingen tvivl om at han og landet kræver meget, hvilket har store konsekvenser for vores levevilkår i EU.

  Men både du og Alis er så forblindet, at I nægter at se at den egentlige skurk er PUTIN!

  Det er Putin's vanvid om at forene det tidligere Sovjetunionens lande, under hans herskerdømme.

  Putin er født og opvokset med KGB, et brutalt, hensynsløst og moderisk form for 'politi' under Sovjet. Man måtte ikke stole på nogen, ikke venner, ikke engang familie. Alt for mange mistede livet grundet dem.

  Putin og hans styre kan ikke tåle kritik, ej heller kan den korruption der har fundet sted hvor Putin har gjort sine venner og støtter enormt rige.

  Penge som burde være gået til det russiske folk.

  Man indfører en ekstremismelov, tror det var omkring 2004, som har et vidt begreb, hvor alle kan forfølges, fængles, for ..........., ja, alt der går imod styret.

  Putin får ved hjælp af sine 'gode rige venner', tvang hvad som helst udvidet sin tid som 'hersker' til den uendelige.

  Putin er skyldig i alt hvad der sker, ingen andre!


  Det er så indgroet i Putin, at han ikke KAN ej heller VIL stole på nogen. Ligegyldig hvor mange gode intensioner der har været omkring samarbejde med Rusland, vil Putin aldrig stole på noget eller nogen som helst. • #2   19. okt 2022 Ja jeg mener dog, at vi burde se på om ikke Idi Amin var forfulgt,
  for vi stoler på FE og PET, samt USA og deres spioner.

  Der er nogle svin i verden og de er ikke alle til højre for midten, men der kommer de fleste dog fra.

  Det er nu blevet mode med en ny kold krig, hvor vi snakker som om vi var en stormagt. • #3   19. okt 2022 Cris - vi der påpeger Zelenskyjs propaganda er ikke blinde. Tværtimod, så kan vi se det vanvittige i hans teaterforestilling, der skal skaffe bunker af våben til Ukraine. Vi forlanger at man kommer til forhandlingsbordet i stedet for at trække hele verden ind i en krig, hvor vi ikke engang kan få at vide, hvad der egentlig foregår.

  Folk er i årevis blevet hjernevasket til at tro, at kommunister er sådan nogle forfærdelige mennesker. Det spiller man på nu.

  Jeg vil have sandheden på bordet, og jeg vil forstå kendsgerningerne rigtigt - ikke hjernevaskes af en skuespiller, der er uddannet til det.


 • #4   20. okt 2022 Hitler fik ikke verdens herredømme, men nu må vi se hvem der først finder det rette våben.

Kommentér på:
Hvis det er sandt.....

Annonce