{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
294 visninger | Oprettet:

Manipulation, æv altså! {{forumTopicSubject}}

https://globalnyt.dk/regeringen-manipulerer-med-fn-i-forhandlingerne-med-rwanda/?fbclid=IwAR3WxjWeM1vIHHWYil1KwzR3pAAlB5AdGFa7hwFlZOxKrs9GG1s5wy3fpYU

citat: "Elisabeth Haslund udtaler i dag til Politiken, at det er rigtigt, at UNHCR har rost Rwandas håndtering af flygtninge, men det betyder ikke, at Rwanda efter UNHCR’s vurdering har kapacitet til at overtage asylbehandling og flygtningebeskyttelse fra andre lande.
Elisabeth Haslunds udtalelse lyder i sin helhed:"
citat slut

Er det derfor De Radikale har så travlt med at komme af med regeringen?
Hvis det er, er det meget kortsynet, for hvis den borgerlige fløj kommer til magten bliver det endnu værre netop med behandlingen af flygtninge.

Jeg synes det er flovt, at Danmark, som er et rigt land, vil sende flygtninge til et Afrikansk land, der ikke er nær så velstillet. Det øregas med at så behøver de ikke at sejle ud og drukne i Middelhavet er lige så meget manipulation, og gør det endnu mere latterligt at sende dem tilbage til Afrika.

Eneste mulighed for at få en ordentlig behandling af Flygtninge er at de venstrefløjspartier, der har det på programmet, de får flere mandater i folketinget. Det vil indebære at S fortsætte som statsminister, men de vil blive nødt til at rette mere ind.


Kommentarer på:  Manipulation, æv altså!
 • #2   13. sep 2022 Annella - Hvis de rige lande ikke har kapacitet til at rumme flygtninge, så må de se at få det. Afrikanske lande har endnu mindre at gøre godt med.
  Det er viljen der mangler her i Vesten. Der er for mange mennesker der ikke mener, de kan skære ned på deres luksusforbrug for at flygtningen også kan få et liv.

  Desværre er Mette Frederiksen eneste mulighed for en statsminister vi har i rød blok, og der er en del andre ting, jeg er uenig med hende i. Det er en høj pris nogle mennesker må betale for at vi kan få i det mindste noget social retfærdighed igennem.


 • #4   14. sep 2022 #2
  Det er viljen der mangler her i Vesten. Der er for mange mennesker der ikke mener, de kan skære ned på deres luksusforbrug for at flygtningen også kan få et liv. jvf. Alis

  Det er altså ikke den primære grund til at vi ikke ønsker flere flytninge.

  Det er alt for mange flygtninges adfærd, der er den største grund.
  Vi kan ikke rumme alle dem som søger at leve i et parallel samfund. Alt den kriminalitet som opstår i kølvandet. Alt for mange der nægter at lære og få et arbejde.

Kommentér på:
Manipulation, æv altså!

Annonce