{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
424 visninger | Oprettet:

Den evigt tilbagevendende svindel m. off. midler {{forumTopicSubject}}

Efter en artikel i Berlingske om snyd med off. ydelser efterlyser Pia Kærsgaard d. 29 oktober svar på omfanget af svindelen hos Mathias Tesfaye.
Han svarede for 4 dage siden:

https://www.ft.dk/samling/20211/almdel/beu/spm/47/svar/1832236/2487522.pdf

Læg dog mærke til at opgørelsen kun dækker 6 mdr., hvilket indikerer at mere end 600 personer m. indvandrer baggrund fra især mellemøstlige lande snyder med off. ydelser hvert år og derudover er indvandrere, som bekendt, de mest uvaccinerede og burde af den årsag slet ikke rejse udenlands.

Selv flygtninge og sammenførte med flygtninge findes med på listen
.
2 gange om året bliver Danmark “beriget” med en masse nye statsborgere hvoraf rigtig mange kommer fra muslimske lande og snart følger resten af familien med og allesammen skal naturligvis have off. ydelser og inden længe er de måske også at finde på listen over svindlere der lige skulle på ferie i hjemlandet uden at oplyse det smiley

Der er vist al mulig grund til at krydse fingre for at Polen, Ungarn og Estland holder stand mod strømmen af nye velfærds migranter 🤞

Lad os nu få ind og udrejse kontrol gjort permanent så vi slipper for den svindel og udvis alle de svindlere der har dobb. statsborgerskab.

Hvad mener i andre der kan gøres ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Den evigt tilbagevendende svindel m. off. midler
  • #1   28. nov 2021 Cody N ja en god grænsekontrol så vi ved hvem der er i Danmark smiley

  • #2   29. nov 2021 Cody

    enig - første gang de tages i snyd, ut med dem. Men hov?? EU som er venligboers højborg siger at det kan man ikke. Faktisk er det næsten umuligt at sparke det pak ud af landet - og det ved de.

    Man her endda givet en fodlænke på, for at voldbolle en kvinde. Der er ikke grænser for hvor venlige man er i retten. Så imens kvinden kæmper for at komme videre i sit liv, så sidder voldbolleren hjemme og hygger sig.


  • #3   29. nov 2021 Polysl
    EU - mener du dem der skal sikre vores ydre grænser smiley


  • #5   29. nov 2021 Alis

    Ikke en jante skriver du, men åbenbart penge nok til at rejse med fly smiley

    Du aner iøvrigt slet ikke hvor mange penge de har - hvor skulle du vide det fra, men jeg kan da oplyse dig om at det kun er de mest velhavende der har råd til at emigrere el. flygte mens fattiglemmerne må blive tilbage - glem ikke det i din vildfarelse !

    Synes du virkelig det er ok at svindle når man i forvejen bliver forsørget - jeg synes omvendt at det er en skærpende omstændighed smiley
    Glem heller ikke hvor mange arb.løse indvandrere der hvert år afsløres som beskæftigede i ex. kebab, hotel, kiosk, slik, auto, chauffør, restaurant og grønthandler branchen !

    Jeg håber som minimum at de foruden bøde og tilbagebetalingspligt idømmes en betinget udvisning i tilfælde af gentagelse smiley

    Hvad i alverden har Messerschmidt og DF med sagen at gøre ?
    Iøvrigt ved du ikke om han bliver frifundet smiley

    De eneste danskere der er nemme at køre om hjørner med er folk som dig der stadig tror at alle velfærds migranter er fattige og lider af ptsd - intet kunne være mere forkert smiley


  • #7   2. dec 2021 Alis C talen om at der findes en masse EU-svindel er jeg heller ikke i tvivl om smiley

  • #8   3. dec 2021 “Solgt alt hvad de ejede”

    Hvad med dem der ikke ejer noget Alis ???
    Alle, undtagen dig, ved at det er de ressourcestærke der rejser !

    “ Det er jo dem, der har ressourcer, som kan tage rejsen til Europa og opnå territorial kontakt,« som migrationskonsulent Morten Lisborg fra Migration Management Advice siger.

    »Det nuværende system skaber en incitamentsstruktur, der fordrer menneskesmugling og gavner de stærkeste flygtninge mest. Man kunne bruge ressourcerne langt mere effektivt i nærområderne.«

    Alene udgifterne til de ca. 47.000 uledsagede mindreårige asylansøgere, der ankom til i Sverige fra 2014 til 2018 har været betydeligt højere end hele FN’s flygtningeagentur årlige budget for Mellemøsten og Nordafrika, som dækker 16 millioner af verdens mest udsatte flygtninge.”
    https://www.information.dk/udland/2019/12/hvorfor-kan-europa-enig-faelles-migrationssystem

    “Det er ikke et spørgsmål om det er ok”

    Du er fandme langt ude med den bemærkning - og det har iøvrigt ikke en skid med deres børns behov at gøre.
    De rejser på ferie i det land de er flygtet el. rejst fra uden at give besked med det klare formål at snyde systemet og det er sku ikke ok smiley

    Ikke hver anden, men hver eneste gang vi to debatterer indvandring gør du dem til ofre med påstande om alt det forfærdelige de har været igennem og det er så din vante måde at føre debat på smiley

    Der bliver flere og flere afrikanere ml. migranterne Alis og mig bekendt har Europa kun gjort sig skyldig i at sende en uhørt mængde mia. til det kontinent med det resultat at ikke en eneste gider lette røven og forsørge familien - og hvad gør de så ?
    Jo de tager madammen og ungerne under armen og drager til EU hvor de minsandten stadig kan sidde på sin flade uden at forsørge familien smiley

    Det værste af det hele Alis er dog, at du og dine venstreradikale venner uden tanke på omkostningerne hellere end gerne tog imod både ml. Østen og Afrika smiley


  • #9   4. dec 2021 Polen har ikke påtaget sig deres del af ansvaret for verdens flygtninge, og de så passivt på at de frøs ihjel.
    Tilsvarende har jeg hørt om flygtninge, hvor hele familien havde hjulpet med at købe en billet
    . Jvf. Alice

    Hvad der sker omkring grænsen mellem Hvide Rusland og Polen er forfærdelig. Et politisk spil fra Hvide Ruslands side, med store menneskelige konsekvenser. Hvide Rusland gør iøvrigt intet uden Putin's accept!

    De normale asyl bestemmelser er nu sat ud af kraft for Polen, så forhåbentlig kan disse mennesker få hjælp til at blive sent hjem.

    Mht. til denne: Tilsvarende har jeg hørt om flygtninge, hvor hele familien havde hjulpet med at købe en billet

    Den er godt nok svær at forstå?

    Hvad gør at muslimer flygter fra et muslimsk land, til et 'utro og ugudeligt land'?

    Ikke mindst, når flere så får ophold som flygtninge, så lever de efter selvsamme love/regler som de flygtede fra?









  • #10   4. dec 2021 cris

    //citat
    Ikke mindst, når flere så får ophold som flygtninge, så lever de efter selvsamme love/regler som de flygtede fra?
    //citat slut

    Det paradoks har jeg aldrig forstået.


  • #12   4. dec 2021 Jeg tror ikke at det skal ses som et paradoks.

    Der er skrappe regler for overtrædelse af muslimske love i hjemlande. Ikke mindst findes der stor korruption sted, fattigdom, et kæmpe skel mellem rig og fattig. Klaner osv.

    Kommer man til Eu, så får man et sted at bo, penge hver måned, altså et bedre liv end hvorfra man kommer.

    Men man bliver også placeret i parallelsamfund, hvor naboer, imamen m.f. har alt at skulle ha' sagt. Man tvangsgifter fætre og kusiner med hinanden, så de kan få familiesammenføring.

    Man opforstre drengene til små 'guder', der bliver så dumme at de føler sig nedværdigede hvis de skulle tage en uddannelse, næh så hellere blive kriminelle. Status symboler er vigtige! smiley Konsekvenserne for dem er jo ikke så store!

    Svindel og sort arbejde i stor grad er helt okay, for det er jo kun ugudelige hedninge det går udover. Hvilket er tilladt iflg. Sharialoven.

    Dem som ønsker at bryde fri, ikke af deres tro, men bare ønsker at roligt liv på de vilkår som vores levemåde er, får ikke lov, men bliver 'banket' på plads.

    Var det ikke Gadaffi? som sagde at man behøver ikke bekrige Europa, muslimer skulle bare tage dertil og få mange børn, så de stille og roligt kunne overtage magten.







  • #13   6. dec 2021 Cris

    Shia og sunnier er meget ens når det gælder det patriarkalske, men på andre punkter er de vidt forskellig om fortolkningen. Samme gælder for alle andre 50 retninger som fortolker koranen forskellig. Men de 50 ligger ikke i krig med hinanden, på samme måde som vi heller ikke ligger i krig med katolikker eller jødedommen.

    Det største problem i Islam er at drenge først opdrages fra de er 9 år, altså 9 års frihed til at lære at gøre som de har lyst til uden konsekvenser. Det er her problemet ligger.

    Det er derfor at muslimske piger stormer frem med gode karaktere imens at muslimske drenge kun kan sige fukke fukke, og spytter på piger som soler sig i Kerteminde, de har mistet al hensyn til deres omgivelser. Mange drenge er funktionelle analfabeter, hvordan vil de fungere i vores samfund?

    Det er let at vide: kriminalitet. her kræves ikke en doktorgrad at knalde folk ned.

    Der er masser af mørketal for overfald fra indvandre unger, Hvis de overfalder en de kender for at stjæle hans ting, så ved pågældende at det er for farligt at anmelde forholdet - de trues, forfølges, tæves, så man ved faktisk ikke hvor slemt det står til.


Kommentér på:
Den evigt tilbagevendende svindel m. off. midler

Annonce