{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
341 visninger | Oprettet:

Nærsygehuse. OSV. {{forumTopicSubject}}

Jaaa jeg så at der var kommet et forslag om nærsygehuse og jeg klapper i mine store hænder for det er jo noget jeg kan li og der var vist også plads til klinikker og praktiser og ja jeg gentager jo mig selv men syntes det er fedt - de kunne jo genåbne Sæby sygehus og steder hvor der er behov for sådan tiltag.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nærsygehuse. OSV.
  • #1   28. okt 2021 Jeg spekulerer på....hvor i helvede vil de finde kvalificerede læger til at bemande de nær sygehuse? For i grunden er det ikke sygehuse, men sundhedsklinikker til at tage sig af småting. Vi har lægemangel og så vil man pludselig trylle en masse læger frem til at varetage sundhedsklinikker i nærområder.

    Magnus Heunicke må være skrupskør.

    Unge læger gider da ikke tage ud og bosætte sig på lars tyndskids mark - Jeg er så træt af al det gang gylle der kommer fra (S) som kan trylle alt væk som ansvar i mink skandalen.


  • #2   28. okt 2021 Polysl vi har brug for sådan kliniker og i min verden kunne sådan klinikker gøre livet nemmer for mange og hvis jobcenter kan trylle syge folk raske på et splitsekund kan sundhedsministeren vel også trylle noget sundhedspersonale frem smiley

  • #4   28. okt 2021 Alis C jeg tænker i at hele folketinget bør stå bag for at det bliver fuldendt smiley

  • #5   28. okt 2021 Alis

    Det har været skrevet utallige gange at unge læger ikke gider udørken, de vil storbyer, man har endda lavet år tilbage, tiltag som skulle tiltrække læger som gratis klinik i 1 år og andre ting, men ikke en kæft bed på krogen.

    Som man kunne læse at når lægestuderende er færdig, så specialisere man sig - så hvor mange tror du gider at arbejde på lars tyndskidt mark.? 20 km til den nærmeste bar, eller supermarked. næ du-- det er farveller fra deres side.


  • #8   28. okt 2021 Alis

    Det må være en joke, jeg kan ikke læse at der er kommer busser i ørkenen. Regeringen vil ikke blande sig i at kommuner nedlægger busruter. Kunne man læse- 2019... det må være Mette Fupski regeringen.


  • #10   29. okt 2021 Alis

    Nu har din ynglings regering haft 2 år nu til at rette op, hvor mange år skal der gå? Jeg ønsker som dig at folk i udkants danmark har en busrute, det minimere også udgifter for dem der bor der. Nogle har 2 biler fordi de har forskellige arbejdstider eller i 2 forskellige retninger.

    Først nedlægger man sygehuse - så taler man gu dødme om at oprette sundheds center , uden at spekulere på logistikken. Rent logisk skal man oprette logistikken først, det er jo dumt at bygge en by hvor "ingen veje" (busser) går til byen. Jeg har aldrig forstået logikken i at nedlægge en busrute, som gør at man udsulter området endnu mere, forretninger lukker, folk skal køre mere end 30 km for at handle ind - altså lægge sine penge i en anden kommune.



  • #12   29. okt 2021 Jeg tænker på hvordan lægemanglen jo ikke er kommet på et årti og ligeså hvordan den kollektive trafik er blevet meget ringe jeg ved at der omkring Slagelse er problemer for de unge at komme hjem efter skal vi sige kl.18 og ligeså ved jeg at en busbillet på et tidspunkt steg med 100% og ja ja alt koster men der findes jo alverdens måder at trække penge fra folk - endog tror jeg at der nogen steder vil være smil på ved en betalingsform smiley

Kommentér på:
Nærsygehuse. OSV.

Annonce