{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
81 visninger | Oprettet:

Sveriges bærme {{forumTopicSubject}}

Svensk politichef tager bladet fra munden: Stort set alle dem, der skyder og bliver skudt, kommer fra Mellemøsten, Afrika og Balkan.

Jeg er overbevist om at det er fordi svenskere er for flinke, de har elsket dem for meget, så det er blevet ubehageligt. Så man svare igen med knivstik, mord, bomber, voldtægter, svindel, cigarkasse apparater.

Medier i Sverige har i mange år forsøgt at skjule problemet, samt regeringen. Det kaldes strudse effekt - ting ingen ved noget om eksisterer ikke. Selv politiet har en kode som de bruger som betegner en etnicitet. Det betyder også at ikke en kæft kender til omfanget af problemet da man ikke kan lave statistikker som beskriver problemet.

Sverige er det land som har flest skuddræbte, men igen skjuler man etniciteten. Nu har man fået nok hos politiet og kommet med en udtalelse hvem som er repræsenteret i de fleste kriminelle episoder.

Men hvis man er berøringsangst så finder man ikke en løsning - mere en eskalering da bander og klaner mener at man kan opføre sig som man vil.


Kommentarer på:  Sveriges bærme
  • #1   1. jun Ja Polysl Sverige er fortabt og stakkels etniske svenskere der har stemt på Sverigesdemokraterne, men fik Stefan (forrædder) Lofven fordi partierne gik sammen for at holde SD uden for indflydelse.
    Tåbelige Sverige tror man kan inkludere den mest ekskluderende religion i verden.
    Danmark burde lukke bro og færger til Sverige omgående da kriminelle perkere fiser frem og tilbage med krudt og kugler 24/7 smiley smiley


Kommentér på:
Sveriges bærme

x