{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
111 visninger | Oprettet:

Pirateri - Udbytteskat. {{forumTopicSubject}}

Ja tænk at England ikke er kommet længere end at de stadigt kan trække en 300.år gammel lov op af hatten og som så bruges som undskyldning til at stor svindle i resten af verden og nu her i Danmark hvor der er svindlet i milliardklassen - må man da tænke i at Englands regering må tage tyren ved hornene og sige at det ikke her 300.år senere ikke er ok og svindle/stjæle fra andre lande også må Englands regering få dem der laver sådan ugerninger til at betale.
Det kunne jo ligeså godt være omvendt og det vil jo heller ikke være ok.


Kommentarer på:  Pirateri - Udbytteskat.
 • Peter P
  Peter P Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 3 Følgere: 1 Svar: 77
  #1   28. apr Det burde de danske jurister have styr på.

  Bonde Nielsen fra B&W-sagen fra mange år siden gik jo også fri, fordi han ikke kunne udleveres fra England, hvor han opholdt sig. Han var tiltalt for mandatsvig i Danmark, men den slags mandatsvig, som han udførte, var ikke ulovligt efter engelsk lov, og derfor kunne han ikke udleveres.

  Det er en skandale, at statens jurister ikke er skarpere i deres viden og kompetencer, så Danmark lider et så ydmygende nederlag, at man nu ikke kan få lov til at lægge sag an.


 • #2   28. apr Peter P jo det syntes jeg at kunne forstå at de så godt kunne alligevel - det stod så bare om formuleringsmåden altså hvordan der skulle sagsøge og i hvilken navn.
  Men ja vil du tænke i en 300.år gammel lov og hvis så er det jo kun dem der svindler og hjælper svindlerne der normalt vil finde sådan 300.år gammel lov frem smiley


Kommentér på:
Pirateri - Udbytteskat.

x