{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
159 visninger | Oprettet:

Halal nægter {{forumTopicSubject}}

I fem år har Lars Frederiksen passet sit arbejde hos Alfa Laval i Nakskov.

Men i november var det pludselig slut. Lars blev bortvist og fulgt ud af sin tillidsmand. Årsag? Han nægtede at skrive under på et halal-certifikat.

Han har intet at gøre med produktet men kun som reparatør af maskiner til fremstillingen.

Det hele startede med et skema hvor der var en masse spørgsmål om Halal, som han skulle tage stilling til og skrive under på.

Det var imod hans personlige overbevisning at skrive under på det så han fik en fyreseddel og fulgt til dørs af tillidsmanden.

Da han i sin tid blev ansat var det ikke noget problem og som ikke fremgår af hans kontrakt. Firmaet har så senere udviklet sig til at sælge deres maskiner til Mellemøsten og som sådan skal de have et halal certifikat - hvor medarbejdere underskriver en erklæring at de overholder alle regler i forbindelse med det halal certifikat.

Men det primære i det er at han jo ikke direkte har noget med produktet at gøre kun maskinerne som producerer.

Lidt tanker:

Så han må altså ikke i sin frokost spise en grisebasse, og udfører sit arbejde for så er maskinerne kontamineret med grisebasse.

Nogen kan så sige at han bare kan vaske fingre - nej - det er ikke nok, for muslimer accepterer ikke en gryde der nogensinde har været kontamineret med grisebasse.

Så allerede her vil man begrænse mandens valg af pålæg til sin frokost.

Men som alting er, så støtter jeg op om hans valg, og så må arbejdsretten tage stilling til det mere juridiske.

NU kunne man jo gøre hele den proces mere smidig, med et møde med medarbejdere, som belyser hvad de skriver under på - og så tag dialogen. Men her smider man bare et skema ud som folk fatter hat af - og som de mener de bare skal skrive under på.

Det er en alvorlig sag at skrive under på et halal certifikat da den giver en masse penge til den arabiske liga som høster trilliarder på verdens basis. Den arabiske liga er en terror organisation som fastholder deres fortolkning af koranen som at kvinder er mindre værd, og manden deres overhovedet. De sætter også regler op hvordan kvinder skal gå klædt.


Kommentarer på:  Halal nægter
  • #1   21. apr Polysl jeg er sku enig med dig for hvem skal bestemme hvad du-jeg-vi spiser og det må koste fabrikken en masse penge at smide den herre på porten - men det betyder jo intet for fabrikken som tjener penge på de maskiner smiley

Kommentér på:
Halal nægter

x