{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
382 visninger | Oprettet:

Socialisme. {{forumTopicSubject}}

Jaaaa ser det sker at jeg møder folk som lyder som brændende socialister og som normalt er det - altså lige indtil de selv skal op med pengepungen.
Jeg vil til vær en tid kalde mig for socialist - men en socialist kan vel også stå for en lukket grænsekontrol og meget mere.
Og folk kan jo ikke kun være socialist når de selv har et behov for det - de bør jo også forblive det når de har det godt - forstår i mit budskab smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Socialisme.
  • #1   10. apr 2021 Politik er for vægelsindede, de tumler rundt alt efter fordele og ikke for at tjene borgerne. Bliver man pigesur over en politik i deres parti så melder de sig ud og flytter teltpælene over til et andet - eller bliver løsgængere.

    Ingen er tro mod deres egen politik mere. Kan man komme ned til EU og gnave ben og få en masse blyantpenge uden at skulle tå til regnskab.


  • #2   12. apr 2021 Polysl jeg tænker at vi er ret enig - men jeg tænker også i hvordan folk stemmer på et parti da det i et eller andet spørgsmål gør at det passer ind i deres eget kram - hvis så de får deres ønske opfyldt - ser de efter deres næste ønske - jeg vil nu også sige at der findes noget god politik i alle partierne smiley

Kommentér på:
Socialisme.

Annonce