{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Jødisk gravplads.
 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.847
  #1   5. apr Nordfront som står for det er bare nogle latterlige idioter som hader jøder og elsker muslimer - når man høre en udtalelse om at muslimer slet ikke er en fare for Danmark eller Norden.

  Så kommer selvmålet.....

  Nordfront kæmper for et racerent Norden, jeg har aldrig hørt at arabere er race rene i Norden.

  I øvrigt har flere af de 9 punkter de har som agenda - de ligner til forveksling dem at Alis kæmper for.


 • #2   5. apr Polysl Nordfront navnet lyder som et sted for en feriekoloni og som jeg skriver bør alle religioners gravpladser være hellige for alle.

 • #3   5. apr Polysl et racerent norden syntes det lyder grimt og hvad mon der vil ske hvis man vil bruge den metode som blev brugt dengang der var heksejagt i Norden og hvor heksen blev smidt i en sø og hvis kvinden druknet var hun uskyldig og hvis hun overlevet blev hun brændt på bålet.

 • #4   5. apr Nordfront består af venstreekstreme fascistiske autonome der elsker muslimer og hader Israel og jøder samt ikke mindst Danmark smiley


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.269
  #5   5. apr https://www.nordfront.dk/den-nationalsocialistiske-retsstat/

  Det er nazister! Altså højreekstremister.

  Hvorfor har man travlt med at sprede forkerte oplysninger? Nu har jeg sat et link ind, så kan man selv klikke rundt og finde oplysninger.

  Det er højreekstremister, og de har de typiske holdninger - lov og orden og strenge straffe. Hvad det kan udvikle sig til så vi i nazityskland, og vi er selv på vej i Danmark. Streng straf camouflerer sig selv som retfærdighed, men er i virkeligheden en løftestang for at indføre diktatur. Sygdom og arbejdsløshed omvurderes til dovenskab, og behandles også med tvang.

  Efter anden verdenskrig sagde vi "aldrig mere", men den autoritære fascisme var ikke død, den lå og ulmede og ventede på mulighed for at bryde ud igen.


 • #6   6. apr Du følger ikke med Alis, det er tredje gang de autonome fascister smider om sig med nordfront flyers og ingen er vist i tvivl om hvorfor smiley
  Hvis Antifa så gerne vil være Nordfront så lad dem dog - de er lige fascistiske begge to smiley
  Nordfront er nok også glade for opmærksomheden da de kun tæller en håndfuld smiley

  Nok på tide du læser lidt op på historien om din fascistiske venner Alis:
  https://denstoredanske.lex.dk/venstreekstremisme

  “ Venstreekstremisme, venstreradikalisme, politiske strømninger og grupperinger på yderste venstrefløj, der ideologisk og politisk overskrider normen for, hvad der er foreneligt med politik i en demokratisk forfatningsstat, og som desuden ofte med militante midler som vold og terror bekæmper det politisk-parlamentariske demokrati. ”


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.269
  #7   7. apr Cody - man fristes næsten til at sige "gå hjem før du dummer dig mere".

  Cody #4

  "Nordfront består af venstreekstreme fascistiske autonome der elsker muslimer og hader Israel og jøder samt ikke mindst Danmark"

  Cody "6

  "Du følger ikke med Alis, det er tredje gang de autonome fascister smider om sig med nordfront flyers og ingen er vist i tvivl om hvorfor" og "Hvis Antifa så gerne vil være Nordfront så lad dem dog "

  Den redder dig altså ikke. Du kalder jo også SF, som er mit parti, for venstreekstremister. Og i det hele taget alt til venstre for De Konservative.

  Ekstremister, og det gælder både højre og venstre, er helt ude på yderfløjene hvor de har mistet jordforbindelse, så deres teorier ikke længere har forbindelse til virkeligheden. Det hele foregår oppe i hjernen hos dem. Det gælder også religiøse ekstremister.

  Jeg kender ikke Antifa, tastede det lige ind i søgefunktionen, og kan se, at det er sammenslutninger, der kæmper imod fascismen. Det lyder bestemt ikke sandsynligt at de skulle skænde jødiske gravsteder. Har man anholdt nogen, eller er det noget du selv finder på?

  Jeg er ikke medlem af nogen organisation, min kamp imod fascismen består i oplysning, så folk kan gennemskue deres hykleri og undlader at stemme dem til magten igen. De kan for min skyld mene hvad de vil, bare de ikke får magt til at føre det ud i livet. Nogle af de sider, jeg fik op om Antifa var på engelsk.

  Angående Nordfront så er det bestemt ikke en lille uskyldig bevægelse. De fører sig frem i flere lande, og jeg har nævnt dem før - men du følger måske ikke med. De var godt etablerede i Sverige og derfra forsøgte de at vinde terræn i bl.a. Danmark. De går ind for diktatur og tvang ligesom nazismen, men fører sig frem som at de kæmper for lov og orden og retfærdighed.

  Det kan være jeg skulle lægge mere mærke til Antifa. Jeg så at de også er på Facebook.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.269
  #8   7. apr Her en yderligere redegørelse for Nordfronts aktiviteter gennem de senere år.

  https://redox.dk/nyheder/analyse-racistiske-aktioner-mod-joeder/?fbclid=IwAR1ozwvse_u0Ymwl5MF_xQO0-M-tEORwCYpGeGUyX7Ng-Ko2XTck5bPyWI4

  Oven i det så må vi forsvare os imod forsøg på at give venstrefløjen skylden for hvad de laver.


Kommentér på:
Jødisk gravplads.

x