{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
322 visninger | Oprettet:

Alis C
Alis C
Online Tilmeldt:
22. jun 2014
Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267

Børnene hjem fra Syrien - til hvad? {{forumTopicSubject}}

Børnene hjem fra Syrien - til hvad?

Naturligvis skal de børn hjem. Man kan ikke byde børn en barndom som den de har i de syriske fangelejre. Problemet er bare hvad det er for et liv, de får i Danmark - nogle af dem vil være heldige og få kontakt med mennesker, der forstår, andre vil ikke være så heldige. Vi har ret mange småborgerlige fordomme at slås med her i landet.
Det er vigtigt at forstå, hvad Islam i virkeligheden er, og at afvise alle de falske udlægninger, vi er blevet underholdt med. Hvem ønsker at opbygge sin livsforståelse med falske opysninger? Før eller siden falder det fra hinanden igen.

https://www.religion.dk/islam/hvad-er-sharia

citat "Sharia som vejens teologi. Heller ikke i kristn e eller jødiske teologiske traditioner er det et ualmindeligt billede at tale om at være enten på Guds vej eller i vildfarelse. Kong David i Det Gamle Testamente synger om vildfarelse og kalder på Guds vejledning. Jesus kalder sig for “vejen, sandheden og livet” (Johannesevangeliet, kapitel 14, vers 6)." citat slut

Sharia betyder vejen til fred. Det er grundlaget for opdragelse i Islam, og det burde være muligt at forstå, hvorfor muslimer ikke bare kan opgive deres tro på en verden, hvor der er fred og livsglæde.
Deres profet Muhammed er hellig for dem, men hvor mange har overvejet at den kristne profet Jesus også stammer fra Mellemøsten?

I Danmark har en anden religion de sidste 40 år fået overtaget, troen på pengenes magt. Både Islam og Kristendommen advarer imod at lade sig forlede af falske værdier og falske profeter. Det er som om verden, og ikke mindst Danmark, skulle have endnu en lærestreg om hvor galt det kan gå, hvis man ikke respekterer den menneskelige natur og naturens love.
Falske værdier kan man aldrig blive mæt af, derfor kan man aldrig få nok.

Hvor galt det kan gå er beskrevet i Stantons beretning om hvad der kan føre til folkedrab.

https://folkedrab.dk/artikler/stanton-folkedrab-som-stadier

Det var det vi så i Nazityskland, og jeg vil specielt bede om at man lægger mærke til punkt 4.

citat: "Dehumanisering er farlig, fordi medlemmer af en gruppe fratages deres menneskelighed, hvorved det bliver nemmere at udsætte dem for propaganda og overgreb. Opfattes en gruppe ikke som mennesker, er det nemmere at tilsidesætte deres basale menneskelige rettigheder, fx retten til liv. Groft sagt er det nemmere at slå en kakerlak end et menneske ihjel. Et af midlerne til at udbrede dehumaniseringen er propaganda eller ’hate speech’, der spredes gennem medier som aviser, radio og tv." citat slut

Der er kræfter igang i øjeblikket for at afskaffe rascismeparagraffen. Den bør ikke afskaffes, den er et forsvar imod "hate speech".

Lad de børn, der lever i helvedes forgård i syriske fangelejre komme til Danmark og lad os vise dem, at her er stærke kræfter igang for at få sat Fanden på porten. Det bliver nødvendigt, for de har nogle negative oplevelser, der skal bortelimeneres, men hvem vil ikke også hellere leve i Danmark end i helvedes forgård, så det kan lade sig gøre at give dem tro og tryghed tilbage.
Deres mødre bør afradikaliseres hvis det er nødvendigt, og evt. stilles for retten for at få undersøgt, om de har gjort noget strafbart. Men bør vi ikke også kunne klare den opgave? Vise at vi har grund til at være stolte over at være danskere.


Kommentarer på:  Børnene hjem fra Syrien - til hvad?
 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #1   2. apr 60 % af danskerne mener, at børnene i de syriske fangelejre skal hjem

  https://politiken.dk/indland/art8155571/Ny-m%C3%A5ling-Hvad-synes-danskerne-der-skal-ske-med-b%C3%B8rnene-i-Syrien


 • #2   3. apr kreativitet har ingen grænser når man manipulerer statistisk data, for at komme til tallet lidt over 60% som er for at børnene kommer hjem uden mødre. Og lægger man dem sammen med at 32% er imod at både børn og moder kommer hjem.

  Så lander man på 62% som vil have børnene hjem.

  Sidst jeg læste de målinger lå den på 37% som jeg tror er det rigtige tal - for man kan ikke flytte så mange til 62% på så kort tid, og slet ikke med deres historik.


 • #3   3. apr Man bliver fandme så træt i knolden hver gang tåber prøver at bilde andre ind at islam er lig med fred - intet kunne være mere forkert da de er hinandens modsætninger !
  Se dog for fanden på historien og helt frem til idag - denne rædsels religion spreder død og ødelæggelse hvor end den findes uanset om den er i overtal eller undertal !
  Så plejer tåberne at henvise til andre religioners rædsels epoker, men nu er andre religioner jo kommet videre i fred bortset fra islam der fortsætter sin middelalderlige terrorisme over hele verden !
  Ufatteligt at den frie verden stadig tolererer denne sindsyge religion - luk dog for fanden alle islamistiske samlingssteder (moske’er) i den vestlige verden og smid al det radikaliserede affald tilbage i gummibådene og slæb dem ud på åbent hav så vi kan få fred for det lort smiley


 • #4   3. apr Hver gang jeg ser en tynd høj mineret så kommer lysten til en stålvirer rundt om, og en mandskabsvogn i den anden ende. Så ryger det bare i kassen som bygge sjusk.

 • #5   3. apr Mon der findes et land i Mellemøsten hvor sharia ikke undertrykker ud fra et demokratisk syn?

  Jeg vil kalde det land Utopia.....

  Et land regeret med sharia:

  Kvinder må ikke gå alene
  Kvinder skal bede om at gå ud og ledsages af enten ægtemanden eller en anden tilknyttet familien.
  Manden kan ophæve et ægteskab ved at råbe 3 gange på gaden.
  Konen har som standard ikke en chance i helvede for at blive skilt.

  Ifølge koranen skal man møde alle med venlighed - den tanke finder man ikke i islamiske lande - når man hænger Homer op i kranen - eller hygger sig med en god Lørdag fornøjelse at grave en kvinde ned kun med hovedet synlig, og knalde sten i hendes hovedet. Men sharia er loven over alle love som også står i koranen.

  Så kommer spørgsmålet om koranen er humanistisk?

  Den er skrevet i en tid hvor alle bekrigede hinanden, på den mest grusomme måde - for koranen omfatter både det at være humanist som at være grusom.

  Biblen har heller ikke skortet på grusomhed på linje med koranen - men forskellen er at vi efter reformationen 3 delte magten så den ikke mere lå hos kirken - den dag i dag er koranen ikke reformeret - men har stadig hele magt apparatet stadfæstet i sharia som via fortolkning kan bruges som de vil.

  Faktisk er det tilladt at lyve, hvis det fremmer muslimers sag, til forskel fra biblen hvor man forkaster det at lyve.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #6   5. apr Cody #3

  "Man bliver fandme så træt i knolden hver gang tåber prøver at bilde andre ind at islam er lig med fred - intet kunne være mere forkert da de er hinandens modsætninger ! "

  Somme tider er jeg vågnet om morgene og har været deprimeret fordi det er så umuligt at stoppe den hetz imod muslimer, og imod alle andre, der siger højreekstremisterne imod.

  Islam og fred er ikke hinandens modsætninge. Det er oven i købet verdens andenstørste religion, og det borger for en vis kvalitet at så mange har det godt med det. I middelalderen da Danmark brændte hekse var der udviklet en mere kvindevenlig kultur i mellemøsten.

  Problemet er et helt andet - nemlig olie og andre råstoffer. Den olie ville den såkaldt frie verden gerne have fat i og så billigt som muligt. Også Afrika havde masser af råstoffer, som Europa og USA ville have fat i til vores industri. Man koloniserede og prøvede at få magt over arabere og sorte, og senere flyttede man danske virksomheder dertil for at udnytte den billige arbejdskraft.
  Man slog deres kulturer i stykker og lavede kaos og fattigdom og på et tidspunkt begyndte borgerne af flygte og forsøgte at skabe sig en bedre tilværelse i Europa.

  Mon ikke du selv skulle sætte dig ind i de historiske kendsgerninger, og når du er på biblioteket alligevel så tag nogle bøger om psykologi og menneskers bevidsthed med hjem, for den chance at du kan begynde at forstå, at når man tyranniserer mennesker, så forsvarer de sig.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #7   5. apr Polysl #5

  "Mon der findes et land i Mellemøsten hvor sharia ikke undertrykker ud fra et demokratisk syn? "

  Hvorfra har du fået den ide, at du bedre kan fortolke koranen end muslimerne selv kan?
  Den form for demokrati man finder i neoliberalismen er, at neoliberale vil have frihed til at behandle andre mennesker som det passer dem, og hvis nogen forlanger at de skal tage hensyn, så er det uberettiget indgreb i neoliberales frihed.


 • #8   5. apr Jeg tror at jeg kan tolke koranen bedre end muslimer, som hænger Homer op i en kran, og kaster sten mod en kvinde der er begravet til halsen...og kalder det sharia.

 • Thomas C
  Thomas C Tilmeldt:
  feb 2007

  Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 2
  #9   8. apr Det lyder ikke til at Imam-Alis ser ligheden med at 99% af alt verdens terror begås af islam/muslimer ... • #11   8. apr Det Terrorist yngel skal ikke til Danmark...
  Det Terror yngel vil fra dag 1 være et problem og de få som ønsker de terrorister til Danmark støtter terrorisme ,,,
  De fleste af Danskerne ville ønske de var dødfødte eller de var bombeoffer...
  Islam er rendyrket Ondskab ......


 • #12   8. apr Danskerne siger NEJ til Terroryngel i Danmark
  https://voxmeter.dk/flest-danskere-siger-nej-til-at-hente-boern-i-syrien/


 • #13   8. apr neoliberalismen

  Er for folk som vægter kapitalen og har intet med hvordan man behandler andre mennesker.

  Grundsubstansen er at staten skal fylde mindst muligt. Der er ikke et land i verden der har så stor offentlig sektor som Danmark - og problemet med at et statsapparat bliver for stort, så er der mange som gemmer sig og ikke laver en skid.

  De bliver hinandens tjenere - og så fuck samfundet.

  Beskrivelse:

  En taber en blyant
  en samler den op
  leveres til en anden som bringer den til den som bestyre blyantspidseren, så nu er blyanten spidset og skal leveres tilbage til den som kom med blyanten - problemet er at den som kom med blyanten er gået på ferie - og ikke en kæft aner hvor blyanten er.

  En klog siger: Kan du ikke bare selv levere blyanten hen til den som tabte den?

  Nej - for det er ikke min opgave, og i øvrigt så er du fyret for at komme med en så dårlig ide.

  Så blyanten er tabt for evigt. Nu bliver den som tabte blyanten nød til at købe en ny.

  Det er derfor man i EU kalder det blyant penge.


 • #15   9. apr #3

  Aaaaaamennnn til det!
  Klar tale, ja tak. Frem for at prøve på at pakke de pisterrorister ind fredens bobleplast, velvidende at bobleplast ikke er til at stole på, for det sikrer BANG! på et eller andet tidspunkt.
  Forslag : sælg pisset som levende mål, til Kim Jung-Un. Så er vi af med problemet, og har endda tjent en skilling på at få en til at tage sig af affaldet.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #16   10. apr Polysl #13

  "neoliberalismen
  Er for folk som vægter kapitalen og har intet med hvordan man behandler andre mennesker. "


  Det har alt muligt at gøre med hvordan man behandler mennesker!!

  "Grundsubstansen er at staten skal fylde mindst muligt."

  Ja, og for at det kan lade sig gøre, skal man nedlægge velfærdssamfundet. Alle statens udgifter skæres væk. Ingen overførselsindkomster, folk må selv spare op til deres pension ... og bliver de arbejdsløse så må de først bruge deres pensionsopsparing før de kan få kontanthjælp. Eller de må finde sig i at blive hjemløse og sove på gaden, hvor både politi og kriminelle vil være efter dem.
  Fagre nye verden.

  Men alt hvad folk hører er at så slipper de for at betale skat. Det lokker - vi vil alle sammen helst betale så lidt i skat som muligt, så vi får flere penge til os selv. Neoliberalisterne glemmer bare at oplyse os om, at så bliver der indført brugerbetaling i stedet, og det er meget dyrere end at betale over skattebilletten.

  Når folk opdager det, bliver de bange og investerer i en masse forsikringer, hvoraf de kun får brug for nogle få. Resten er bare for en sikkerheds skyld. Så tjener neolibetalisterne også på det.

  "og problemet med at et statsapparat bliver for stort, så er der mange som gemmer sig og ikke laver en skid. "

  Der har vi så den neoliberale paranoia. Hvem gider at ligge på sofaen hele dagen uden at lave noget? Men så kommer den neoliberale pisk frem. Hvis man ikke vil arbejde for at tjene flere penge til aktionærer og virksomhedsejere, så kan man få lov til at dø af sult. I et neoliberalt samfund er det dem, der sidder på pengekassen, der ejer samfundet, og dem der bestemmer. Hvis man ingen penge har har man ingen rettigheder, for dem skal man betale for i et neoliberalt samfund.

  Desværre har alt for mange ikke forstået hvad demokrati er, så det var for nemt for Fogh og Løkke at snørre borgerne. Deres valgpropaganda var falsk varebetegnelse. Neoliberalismen har alene til formål at de stærke i samfundet kan skrabe kæmpeformuer sammen. Når man opbygger sådan et samfund må mennesker lære at tænke til egen fordel og udnytte enhver situation til egen fordel. Ellers bliver man rendt overende af dem, der gør det.

  Socialisme: Mennesker vil være med og have et meningsfuldt liv. Man vil gerne være med til at gøre en forskel - være en del af fællesskabet.
  Det er her socialismen kommer ind. Samfundet tilhører os alle sammen, og vi har alle rettigheder og pligter. Samfundets opgave er at sørge for at der er plads til os alle sammen med hver vores evner og kræfter. Samfundets opgave er at sørge for for tryghed og muligheder, så alle så vidt muligt selv kan vælge hvilken plads de ønsker at udfylde.
  Mennesker arbejder bedst når de beskæftiger sig med noget, de har lyst til og som opfylder deres behov for aktivitet.

  Politik har meget at gøre med hvordan mennesker behandler hinanden.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 87 Svar: 4.267
  #17   10. apr Gas a "11

  "Det Terrorist yngel skal ikke til Danmark...
  Det Terror yngel vil fra dag 1 være et problem og de få som ønsker de terrorister til Danmark støtter terrorisme ,,,
  De fleste af Danskerne ville ønske de var dødfødte eller de var bombeoffer...
  Islam er rendyrket Ondskab ...... "


  I overskriften gør jeg opmærksom på, at det ikke alene drejer sig om at få børnene til Danmark, det drejer sig også om hvilke forhold, de kommer hjem til.
  Med de holdninger du lægger for dagen vil der blive skabt flere terrorister, for ingen mennesker vil finde sig i at blive mødt med den slags holdninger.

  Med Foghs holdning til flygtninge og Islam fik han desværre en flok asocial mennesker frem af hullerne. Nu kom der en gruppe som de kunne tyrannisere som de havde lyst til, og føle sig bedre end.
  Men man bliver altså ikke selv hvid af at sværte andre sorte.


Kommentér på:
Børnene hjem fra Syrien - til hvad?

x