{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
210 visninger | Oprettet:

Syriens ørkenkrigere {{forumTopicSubject}}

I debatten om hvor Danmarks ansvar ligger mht Al-Hol lejerens ørkenkrigere og deres, afkom, med Dansk statsborgerskab, faldt jeg over den her reportage, som venligst er oversat. Indikerer det ikke ret tydeligt hvad missionen er, med at producere nye IsIs krigere med Dansk statsborgerskab?

Hvis man ikke kan indse hvad der foregår, er man simpelthen mere håbløs end Kristian Hegaards kørestol uden strøm på.

https://www.facebook.com/100001255428073/posts/4025232410861900/


Kommentarer på:  Syriens ørkenkrigere
 • #2   29. mar Claus G de skal ikke være i Danmark og de skal ikke til Danmark.

 • #3   29. mar Så, så Leon nu ikke så voldsom i din utalelse - afvent nu først Alis' forsvarstale smiley

 • #4   29. mar Annella Griner de skal ikke være i Danmark smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848
  #5   29. mar Det er synd at afskære børnene for al Jazeira hvor de viser dukkefilm om at dræbe jøder, samt at de børn har alle deres venner der.

 • #6   29. mar Polysl ja det skal blive i Syrien smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848
  #7   30. mar Generelt har jeg ikke noget imod syriske ørkenkrigere - i Syrien.

 • #8   30. mar Og så en artikel fra "Frihedens stemme" skrevet af Uwe Max Jensen Claus #1

  https://www.kunstdk.dk/kunstnere/uwe-max-jensen/

  Redaktør af "Frihedens stemme" er Rasmus Paludan.

  Det ser heldigvis ud til at danske værdier i dette spørgsmål er ved at vinde over højrenationalismens paranoia. Man er igang med at undersøge hvordan man får børnene hjem, men uden deres mødre. Næste skridt bliver forhåbentlig at hvis det er nødvendigt kommer mødrene med, men de må igennem en retssag, hvor man kan undersøge hvad der er sket. Det er kendsgerningerne, der skal på bordet, og ikke paranoide gætterier.
  Det er den danske retsbevidsthed der skal vinde og efter princippet "when they go low, we go high".


 • #9   30. mar Artiklen er jo sand, og ikke fra et manipuleret medie, som skriver artikler alt efter hvem der giver dem økonomisk støtte. Men tænkte nok du ikke havde opfattet forskellen Alis. Det undrer mig ikke.
  Uwe Max Jensen er rent faktisk journalist OG kunstner. Han er IKKE finansieret af statsmidler, og er stærk fortaler for ytringsfrihed. Se der hjalp jeg dig med lidt faktuel viden.

  Hvordan har du det iøvrigt med at din socialistiske statsminister pludseligt er blevet mere radikal end de radikale er?
  Først nej til at hente IS krigere til Danmark. Så et "måske". Og nu "vi kigger på hvordan".

  Hvad skal vi bruge dem til, de er ikke danske og bliver det aldrig. Det er landsforrædere og hjernevasket venstreorienteret ekstremister og religiøse sprængfarlige psykopater, som allerede er stukket af fra Danmark én gang.
  Men støtterne i rød blok har gudhjælpemig ikke gennemskuet hvad der vil ske ved at hente dem til Danmark igen. Jeg ved sku snart ikke hvad der er mest grotesk.


 • #10   30. mar Claus G

  Sådan som jeg hører videoen, så spørger manden i bilen vagten om han vil slå ham ihjel. Man kan ikke høre hvad vagten siger, det er for utydeligt.

  Jeg vil foreslå denne video i stedet. Eva Smith taler meget tydeligt.

  https://www.youtube.com/watch?v=3v44xj1zNZU

  Uwe Max Jensen pisser og skider på kunstværker, og så kalder han sig provokunstner. Jeg kan ikke huske om det kun er hans egne kunstværker, det går ud over, eller om det også er andres, men han har i alle tilfælde været anholdt nogle gange for sin opførsel. Da jeg så navnet kunne jeg huske at jeg havde set det før, og at jeg havde en negativ følelse ved det.

  Jeg ved ikke hvor socialistisk Mette Frederiksen er - noget er hun, og jeg forstår slet ikke hendes holdning til muslimer. Hun står ellers godt fast på fødderne både over for den ene og den anden fløj, og hun er for intelligent til at være rascist. Det er fuldstændigt ufatteligt at hun vil lade de børn i stikken, og jeg synes Eva Smith beskriver det godt. Jeg håber at den nye aftale idag ikke er en syltekrukken, og at man får de børn hjem i en fart.

  "Hvad skal vi bruge dem til, de er ikke danske og bliver det aldrig. Det er landsforrædere og hjernevasket venstreorienteret ekstremister og religiøse sprængfarlige psykopater, som allerede er stukket af fra Danmark én gang. "


  Det var ellers generalisering, der vil noget. I den senere tid har der været en del konkrete oplysninger om hvad det er for mennesker, der er endt i den fangelejr. En af fortællingerne er om en meget ung dansk pige, der rejste til Syrien for at blive gift med en muslim, som havde to koner i forvejen. Jeg ved ikke om hun vidste det. Jeg er ikke sikker på at alle de kvinder, der rejste til Syrien, de vidste, hvad de gik ind til. IS-krigerne manipulerer, og nogle mennesker er svage og nemme at manipulere.
  IS skal stoppes og det tror jeg at hele verden er enig om, men angående dem, der er endt i kløerne på dem, så må man undersøge hvert enkelt tilfælde og finde kendsgerningerne. Det er en del af de danske værdier, som jeg er tilhænger af.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848
  #11   30. mar Alis

  Nu kan man ikke bruge dumhed til at gøre dem til ofre, Selvfølgelig ved hun om han har flere koner - at hun så alligevel bliver nummer 20 kone i han selvskabte kalifat - er hendes problem. Det ville også være naivt at tro hun ikke modtager en form for træning da det er grundlæggende for IS telte.

  Hun eller de - har haft masser tid til at bakke ud og sige- fuck - det her er ikke mig.

  Tænk hvis man på motorvejen bliver snuppet med 220 km - doh- hr. betjent - jeg er dum og har svært ved at læse tavler- alt i orden vi giver ikke idioter bøder.

  Vorherre til hest...


 • #12   30. mar Polysl - har du aldrig begået en dumhed selvom du burde vide bedre?

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 224 Emner: 703 Svar: 8.848
  #13   30. mar jo da alis - det har alle, men sgu ikke af den kaliber som helt mangler al form for fornuft.

Kommentér på:
Syriens ørkenkrigere

x