{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
161 visninger | Oprettet:

Udskamme {{forumTopicSubject}}

Morten Østergård var ved at få et hjerteanfald da Mette Fup i August sidste år sagde:

Smitten er overrepræsenteret hos indvandre og det er deres pligt selv at være med til at ændre det.

Han blev pigefornærmet og irettesatte statsministeren om at det ikke er korrekt at udskamme indvandre selv om det er sandt. Specielt somaliere følte sig ramte -

Øh....statsministeren har ikke nævnt somaliere og de er ikke indvandre men kommet til Danmark som flygtninge for de er trætte af at sejle og lave pirateri - så er det rart at komme til <Danmark med livslang forsørgelse og lidt knipperi ude på gaderne som kaldes voldtægt.

#talt sammen så er der 200 sager med somaliere som mener det nye pirateri er at overfalde så mange kvinder som muligt og sprede deres grimme farve til et affald i kvinders mave.

Nå men - flere venstre orienterede journalister var enig med Morten Muslim gård at udskamme (nyt modeord) selvom det er sandheden.

Imens poster samme journalister at smitten er overrepræsenteret hos indvandre i både EB og Politikken. De må godt udskamme men det må Mette Fup ikke.

De har slet ikke opdaget deres egen hykleri - hvor de især skriver at det er somaliere og i arabiske kredse at smitten eksploderer.

Så køre de videre med at forklare at smitten skyldes de trange boligforhold og at man er mange sammen. Nå???? Så de er ofre og det er kommunen som er skyldig.

De her troende paphoveder som har en IQ som en træsko, gør bare som de vil både til EID fest og begravelser hvor man møder op flere hundrede -

Politiet tør ikke gør noget for de vil ikke have 200 på nakken - så de flytter væk og ser lige en mor som sidder med sit barn og spiser en is i et område som er erklæret coronafrit - som betyder at ingen må være der. >Så med stor fornøjelse knaldede de hende med en bøde på 2500 kr.

Så er det sgu at man begynder at føle sig som udsat og offer i sit eget land - når selv politiet jagter de lette ofre og lader bæster være.

Et andet skamfulgt eksempel

En EID fest blev afholdt i en skov, i en tid med afbrændings forbud pga. tørke. Et kæmpebål i en skov???

Politiet skulle ikke have klinket noget så de stod bare og observerede og man havde tilkaldt brandvæsen som stod klar.

Imens så gik politiet ind i en have og gav en have ejer en bøde for at overtræde forbud om afbrænding i en tørke periode.

Hvad siger det os?

At politiet er angste og bange for konflikter med de udsatte grupper - så det fortæller os at bare man er mange nok og truende så kan man bryde loven.

Hvor er grundloven hvor der står: Alle er lige for loven?Kommentarer på:  Udskamme
 • #1   24. mar Ja Polysl berøringsangsten overfor det rakkerpak slår hele tiden nye rekorder.

  Alle normalt begavede ved udemærket at det er koran tilbederne der er skyld i smittespredningen.
  Muslim Morten og andre radigale idioter kan blot se hvilke områder der skiller sig ud og hvis de stadig tvivler kan de jo besøge sygehusene og se alle de hættemåger der farer ud og ind når de besøger pårørende.
  Odenses borgmester udtalte så sent som idag at der bliver holdt flere ulovlige sammenkomster i Vollsmose og så sent som i weekenden var der en forlovelsesfest med alt for mange deltagere.
  Når sådan noget svineri ikke bliver stoppet af politiet mister man sku enhver respekt for ordensmagten som du selv påpeger.
  Der skal helt andre boller på suppen og de skide venstreorienterede politikere skal bare klappe i og hjælpe med at bekæmpe det uvæsen smiley


 • #3   25. mar Puha Madonna

  Så får vi snart at vide at Mette Fup er racist og hun udskammer en masse ofre -

  - Årsagerne er adfærd og kultur, siger Pia Kjærsgaard.

  Hvis man ikke kan se det så er man som PET - de kan heller ikke få øje på den røde ladeport lige foran dem.

  Men nu tør Pia Kjærsgård ikke nævne religion for så kommer alle de radikale og udskammer Pia - men når imamer som er muslimers orakel siger: Muslimer som bliver ramt af Corona er så svage i troen at Muhammed straffer dem med Corona. Det får mange til bare at være ligeglade med restriktioner for de er jo stærke i troen. Det er en farlig indstilling - da deres valg også påvirker alle andre som ikke er muslimer når de slæber smitte overalt hvor de befinder sig.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 81 Svar: 4.268
  #4   25. mar Det er sørme godt I har muslimerne som syndebukke for alt, hvad der går galt her i landet, så slipper i for at beskæftige jer med jeres egne fejl, ja, i det hele taget for at tænke.
  Det er på tide at folk holder op med at være så berøringsangste over for højrenationalisterne. Endda meget på tide - jeg så et sted at der er stillet lovforslag om at ophæve rascismeparagraffen.

  Men for at vende tilbage til smittespredning, så er det offentlige myndigheder der skal undersøge og afgøre, hvorfor problemet er så stort i boligområder med mange muslimer. Det er ikke deltagerne i et debatforum der skal udnytte det til egen fordel, og gætte på hvad de har mest lyst til.

  Mange muslimer har en lav indkomst, og de er nødt til at gå på arbejde for at skaffe penge til at forsørge familien. Det er ikke sjældent arbejde, der i sig selv indebærer stor risiko for smitte. Dertil skal lægges at de ofte bor for tæt sammen i for små lejligheder. Hvis der udbryder smitte i sådan et område, så går det stærkt.

  Nu skal et lovforslag om at ophæve rascismeparagraffen altså behandles i folketinget. Højrenationalisterne får jo stjerner i øjnene ved tanken om at de kan få lov til at svine muslimer alt det de har lyst til uden at få en retssag på halsen.
  Det, der er sket i dette forum det sidste par dage viser, at rascismeparagraffen absolut ikke bør afskaffes. Så ender vi i det rene barbari, og det vil sprede sig.


 • #5   25. mar Alis

  Nej de bor ikke tæt mere end andre danskere som godt kan finde ud af at holde afstand, i øvrigt så må man ikke bare bo 10 mennesker i en 4 værelses ifølge lejeloven. Så nej den med små boliger køber jeg ikke. Som barn boede vi i Lærkeparken for en periode på 4 år - og lejlighederne var fint store. Men et lortested at bo hvor man kan høre på 4 sal hvad der forgår i opgangen nede i stuen.

  Men det er da klart hvis man er en stor gruppe som besøger en familie så vil det automatisk være trangt. Så er vi tilbage til Kultur og Adfærd.

  Nu bliver det morsomt...

  //citat
  Det, der er sket i dette forum det sidste par dage viser, at rascismeparagraffen absolut ikke bør afskaffes.
  //citat slut

  Her er fandme ikke mange læsere så jeg tror ikke vi her 3 - 6 aktive kan flytte noget som helst på landsbasis.

  Men nu er baboom ikke et rygklapperi sted, jeg ved godt du savner det at blive bekræftet hele tiden, det bliver med tiden som narkotika - men så er det godt du har Facebook med en masse lukkede grupper hvor man kan sidde og hykle sammen i jeres egen elendighed.


 • #6   25. mar "Mange muslimer har en lav indkomst, og de er nødt til at gå på arbejde for at skaffe penge til at forsørge familien."

  Det er da lidt af en indrømmelse fra Alis!

  Vi andre må da også tage et eller andet arbejde, hvis vores levestandard overstiger det, vi kan gøre for pensionen.

  Som folkepensionist må jeg bare sige: De der "velfærdsflygtninge" får flere penge hver måned, end jeg får som folkepensionist, med en sjat ATP. Selv på deres startydelse, overgår de min indtægt! ( De oplysninger/satser kan findes på Google)

  Så det argument dur bare ikke. • #7   25. mar Alis lever i sin helt egen forestillingsverden med tunnelsyn hvor al armod og dårligdomme skyldes de højreorienterede.
  Denne forestillingsverden udelukker alle andre mulige årsagssammenhænge, herunder at den forringede velfærd måske ikke er de rige og de højreorienteredes skyld, men måske et resultat af 40 års ødelæggende import af voldelige og uintegrerbare muslimer der koster samfundet utallige hundrede mia. hvert år.
  Et kæmpebeløb der medfører udhuling af velfærden på alle områder.

  Importen og familiesammenføringer fortsætter ufortrødent med stadig stigende udgifter til følge, men for venstreradikale og socialistiske ekstremister er der ingen grænser for gæstfriheden så længe der er “rige” danskere der kan forsørge dem.

  En gammel konvention opfundet som værn mod jødeforfølgelse har medført præcis det modsatte = jøder og alle andre “vantro” forfølges og terroriseres af koran tilbedere over alt i Vesteuropa !

  Men det skænker socialister med vrangforestillinger og tunnelsyn jo ikke en tanke når det altsammen jo er de “rige” og de højreorienteredes skyld smiley


Kommentér på:
Udskamme

x