{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Jakob Ellemann.
 • Agent A38
  Agent A38 Tilmeldt:
  jan 2016

  Følger: 2 Følgere: 3 Svar: 23
  #1   17. nov Venstres politik er helt underlagt Anders Fogs tanker om minimalstaten
  - så få indgreb som muligt. Pris alene i skat mere end 21 milliarder i første omgang.

  Troels Lund Poulsen i Debatten 2010:
  Da Skatteministeriet startede i den form, det har nu, da man overtog ansatte fra kommunerne, der var der over 10.000 ansatte. I løbet af få år var vi nede på at have omkring 7.500 ansatte, så det viser jo faktisk, at det kan lade sig gøre at effektivisere og samtidig opkræve skat.
  Sådan sagde daværende skatteminister Troels Lund Poulsen (V) den 6. maj 2010 i Debatten, der handlede om, hvor og hvordan man kan spare og effektivisere i det offentlige.

  https://www.facebook.com/watch/?v=1698985383475746


 • #2   17. nov Vi kan se hvor ubehøvlet man behandler dem på gulvet på hospital, her var det kun Mellemledere som fik en bonus på i alt 250.000 - for godt arbejde i Corona afsnittet, ikke noget med at belønne dem som faktisk stod i skidtet.

  Mellemledere er bare noget et kommunalt system bruger - som i grunden godt kan undværes. Så jeg er også for en minimalistisk stat. Her er for mange blyantskubbere som tager hele æren og resten får bare et spark i skridtet.


 • #3   17. nov Korrekt Agent A38 - et skræmmeeksempel på liberalismens ødelæggende effekt.

  Desværre er der ingen tegn på ændringer så længe al fremskridt kun defineres som globalisme, åbne grænser, liberalisme, kapitalfonde, effektiviseringer, privatiseringer og udliciteringer.
  Den rene “Worldwide” lovløshed der kun gavner svindel og bedrag med selskabstøming, konkursrytteri og hvidvask via korrupte banker smiley


 • #4   17. nov HUM sparre og effektiviser det hænger sku ikke sammen - i kan bare kigge på SKAT eller vores sundhedsvæsen der køre det at H til eller for den sagsskyld den centralisering af sygehuse der bliver til super syghuse og for mange er uoverskuelige bare at skulle finde rundt eller plejehjem der er blevet til fabrikker hvor den ældre kommer ind også efter x-antal år bliver spyttet ud i den anden ende og når jeg sådan høre om vores velfærdssystem savner jeg ordet kærlighed smiley

 • #5   17. nov Tja....Leon

  Hvordan et plejehjem køres er helt lokalt i kommunen, nogle er bedre andre suxk. Her er det ikke regeringen man skal klandre, men pågældende kommune samt ledere af plejehjem som sidder som små konger og spare sig til en bonus for veludført arbejde.

  At bruge 800.000 kr på at flytte noget kunst skrammel fra a - b er udelukkende de kolbøtter som mener at kunst er bedre end ældre pleje. Eller bruge en million på en bro som kun bruges af en kvægavler - jamen man kunne blive ved med åndssvage prioriteringer.


Kommentér på:
Jakob Ellemann.

x