{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
90 visninger | Oprettet:

Vild fangeflugt {{forumTopicSubject}}

236 er flygtet fra RV - man er i gang, sammen med politiet at indfange alle de undslupne fanger. RV er i gang med en undersøgelse som skal klarlægge hvordan det kunne ske.

Morten Imam Østergård er hårdt ramt af sin håndpålæggelse for 10 år siden som anses af hans fæller nede i moskeen som en normal mandlig hændelse som skal pointerer mandens magt -

Men efter forlydende skulle flugten være et resultat af et medlem aede et lår og det er en vederstykkelighed for mange, som levede i et kysk samfund for 10 år siden.

I dag kunne det ikke lade sig gøre med alle de organisationer som lever af at være krænket på andres bekostning - sådan en slags udlicitering. Det kræver jo en slags kontingent som garantere, at man slet ikke skal bruge tid på krænkelser mere. Tænk... ikke at skulle tage til USA og brænde kvarter af - det klare de fra organisationen.

Organisationen sørger også for at kvinder kan gå fredelig i gågaden uden at man pifter over den enorm lårkorte kjole. Men det har jo en bagside som at nu er kvinder ikke i fokus mere - for ingen skal have en sigtelse for at fløjte, og kvinder begynder at føle sig marginaliseret. Kvinder begynder at føle sig usynlig i samfundet, ingen gir hænder bare en albue.

Så i grunden kan de ligeså godt tage konsekvensen og iføre sig en burka eller et tørklæde - så kan de endda være kørende nede i ghettoen hvor deres kernevælgere bor.


Kommentarer på:  Vild fangeflugt
Kommentér på:
Vild fangeflugt

x