{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
459 visninger | Oprettet:

Radikal stemmefiskeri. {{forumTopicSubject}}

Ja så lige at de Radikale igen vil have flere flygtninge til Danmark og eksempelvis 500 flere flygtninge giver vel de Radikale 500 flere stemmer.
Men kunne de Radikale ikke lige trække sprøjten ud og tænker i - Hvis ikke vi kan søger for danskerne - hvorfor skal vi så tage flere flygtninge ind og ja hvem er snart dem der er krænket.


Lokale nyheder til DIN by
Du kan læse alle lokale nyheder fra Hadsund på url] https://vores-hadsund.dk// // Vores Hadsund[/url] Vores Hadsund er den nye lokale ugeavis som leverer lokale historier til lokale mennesker.

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Radikal stemmefiskeri.
  • #1   5. aug 2020 Nu skal de jo først være statsborger for at stemme - så er Mette Fup sat af.

  • #2   5. aug 2020 Der er ingen tvivl om det er et spørgsmål om tid før Danskerne er i mindretal og så vil muzzierne begynde at forbyde danskernes levevis.

    Muzzierne flygter fra lortelande og når de så kommer til nye lande prøver de at omdanne de lande til samme lorteland som de er flygtet fra....


  • #3   6. aug 2020 Polysl ÅH det skal de Radikale nok få tjek på alt kan lade sig gøre inden for dansk politik smiley

  • #4   6. aug 2020 Gas a ja de vil det de ikke kunne i eget land og tænk på hvordan de løb fra diktatur op til vores demokrati og det vil de så ødelægge smiley

  • #5   6. aug 2020 Nu gik S til valg på at stoppe u opfordrede asylansøgninger, som alle nok med undtagelse af de radikale, erkender ikke løser nogen flygtninge problemer, og i stedet tage kvote flygtninge fra FNs flygtninge lejre, hvilket giver langt mere fornuft, så man i det mindste er sikret at der er tale om reelle flygtninge.
    Men der er intet tegn på at stoppe de u opfordrede ansøgninger, som man må formode de radikale har modsat sig, og nu vil de have både i pose og i sæk og ønsker enda antallet af kvote flygtninge sat op.
    Trist at S har valgt de radikale som legekamerater, et parti der uhæmmet går ind for at decimere det procentlige antal af etniske danskere jo før jo bedre.


  • #6   7. aug 2020 Ole S de radikale ved men jo ikke hvor man har for i dag syntes de det og i morgen har de en helt anden mening - så prøv at forstille at skulle leve sammen med dem og det kunne kaldes for humørsyge smiley

Kommentér på:
Radikal stemmefiskeri.

Annonce