{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
113 visninger | Oprettet:

DF: Udlændinge skal betale for tidlig pension til nedslidte {{forumTopicSubject}}

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12311065/df-udlaendinge-skal-betale-for-tidlig-pension-til-nedslidte/

Hvis DF skal lægge stemmer til en ny tidlig pension for nedslidte, kræver det udlændingestramninger. Formand Kristian Thulesen Dahl præsenterer nu en række konkrete krav til de kommende forhandlinger om regeringens vigtigste politiske mærkesag.

DF stiller som betingelse, at pengene til den nye ordning skal findes ved besparelser på udlændingeområdet.

»Der skal være et kryds mellem tidlig pension og udlændinge,« siger Thulesen Dahl og peger på fire områder, hvor der kan findes penge:

For det første vil DF have flere flygtninge hjemsendt – bl.a. til Syrien, hvor Flygtningenævnet har vurderet, at forholdene i visse områder gør det muligt. For det andet vil han skære i ydelserne til udlændinge i Danmark. For det tredje vil DF indføre et årligt loft over antallet af ikkevestlige indvandrere, og for det fjerde vil partiet have optjeningsprincipper på flere offentlige ydelser.

Regeringen ventes at fremlægge sit længe ventede forslag til tidlig pension i august og har tidligere sagt, at den vil afsætte 3 mia. kr. årligt til ordningen, og at en ekstra skat på bankerne skal finansiere broderparten. DF er skeptisk over for bankskatten, som kan koste forbrugerne penge.


Hvad tror du, kommer DF igennem med deres forslag om udlændingestramninger?

Jeg tvivler, men et eller andet sted, skal der spares og det skal ihvertfald ikke igen være på ældreområdet, hvor der i forvejen er alt for mange besparelser, ligesom der er alt for mange udlændinge i Danmark, der dasker rundt uden at yde til samfundet.

Det er sjældent, jeg er enig med DF, men i omtalte tilfælde er jeg det, og jeg håber de kommer igennem med deres forslag.


Kommentarer på:  DF: Udlændinge skal betale for tidlig pension til nedslidte
 • #1   31. jul Synes egentlig det er rimeligt nok at det bliver der.

  Pengene vokser ikke på træerne.
  Så ska der hjælpes et sted ja så går det desværre ud over et andet sted.
  Med alt det fokus der er på ældre området pt tvivler jeg stærkt på det bliver der man vil hente pengene.


 • #2   31. jul Jeg er enig og kan de så ikke tage den dersens og smide den hjemsendelses pulje væk for læste i går om hvordan flygtninge får de penge for at rejse hjem for der efter at komme tilbage Danmark må være godt og grundigt til grin nede syd på.

 • #3   31. jul Hvis DF vil på banen og markere sig igen, så skal det stramninger til på udlændingeområdet.

  De nedslidte skal hjælpes, de har haft de hårdeste jobs.

  Og skal ældreområdet ha' et løft, hvad der er stærkt tiltrængt, så skal pengene skaffes et sted, så det kan man kun håbe, de får held med.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 636 Svar: 8.108
  #4   31. jul Så hellere at man droppede al ulandshjælp og brugte det på de gamle og nedslidte. Der skal gøres klart at de lægelige vurderinger om nedslid tages for gode vare - dog fra flere speciallæger så de undgår et psykisk nedslidende forløb i det sindssyge system som mere er for de ansatte end for den syge.

  Man skal spare på konsulenter og andre klåge åger, her kunne hentes mange millioner. Stop for at ministerbiler ligger og køre tomme rundt, fordi en kolbøtte vil have transport fra a til b i den anden ende af landet - det er mange gange de små ting som er dyre, og samlet kan det blive et stort beløb. Man kunne også kanaliserer al støtte fra kunst til omsorg for en periode.

  Specielt når afgående politikere har den vane at de skal sætte et statement som for det meste koster millioner. Slut for rejser for politikere som skal hen og se på et eller andet ligegyldigt som i forvejen er besluttet, men bare er der for at få en gratis luksusophold. Slut for at politikere på rådhuse henter mad udefra, når de i forvejen har en kantine på rådhuset.


Kommentér på:
DF: Udlændinge skal betale for tidlig pension til nedslidte

x