{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
97 visninger | Oprettet:

Borgmester stress {{forumTopicSubject}}

Mads Gammelmark har misbrugt sit kommunale hævekort og begrunder det med at det var pga. det store arbejdspres imens han tørre sine øjne med en Klinex.

Hans dom lød på 6 mdr. fængsel hvor 4 mdr. er gjort betinget. Beløbet han ikke kan dokumenter for, beløber sig til 123.098 kroner - jeg ville også blive stresset hvis jeg misbrugte kortet på et så stort beløb.

Set i lyset af Britta så burde hun jo være død af stress for længe siden. Men det er jo populært at give stress skylden eller anden ekstern skylden.

Som sædvanlig er det altid de andre - aldrig en selv.

//citat
Mads Gammelmark beretter om et stort arbejdspres og en arbejdsuge på 70 til 80 timer.

Det gjorde, at han ifølge sin egen forklaring ikke havde tid til at holde styr på bilagene og få dem sendt til kommunens bogholderi.
//citat slut.

Nu er det jo ikke svært at komme udenom kontoudtog og kæde det sammen med hans arbejdsopgaver så det med arbejdspres er bare et forsøg på at klare frisag.

De fleste steder har et POS system som gemmer alle bon - så det er bare at henvende sig og få en dokumentation - men problemet var jo at forbruget slet ikke havde noget som helst med hans repræsentation at gøre. Så det er nok det tætteste, at blive taget med hånden nede i kagedåsen.


Kommentarer på:  Borgmester stress
Kommentér på:
Borgmester stress

x