{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
434 visninger | Oprettet:

cris7
cris7
Online Tilmeldt:
16. dec 2014
Følger: 16 Følgere: 80 Emner: 341 Svar: 3.341

Fyr ledelsen! {{forumTopicSubject}}

SKAT er vores 'rygrad', som skal sørge for at den rette inddrivelse sker, så samfundet kan fungere.

Igen møder SKAT skarp kritik, og der er ingen undskyldninger der kan bruges, denne gang!

Der er direkte tale om ledelsessvigt. Så fyr dog flere i ledelsen, for der er garanteret nogle gode medarbejdere der er mere kompetente og vidende om hvordan man skal tage fat på problemet.

Myndighedernes svigtende kontrol med virksomheders betaling af moms bliver mødt med den skarpest mulige kritik fra Statsrevisorerne. Kritikken kommer på baggrund af en rapport fra Rigsrevisionen, der viser, at Skatteforvaltningens momskontrol har været særdeles mangelfuld, og at statskassen »har mistet momsindtægter i milliardstørrelsen«.

»Vi kan ikke komme højere op i kritik,« siger formanden for Statsrevisorerne, Henrik Thorup (DF), til Information.


Hvad mener I at der ellers kan gøres?





Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Fyr ledelsen!
  • Cody N
    Cody N Online Tilmeldt:
    nov 2017

    Følger: 6 Følgere: 52 Emner: 132 Svar: 2.252
    #1   19. apr 2020 Det er præcis denne sag der hentydes til - www.grand-theft-europe.com
    hvor tusindvis af små selvstændige erhvervsdrivende i hele Vesteuropa systematisk har snydt med momsregnskabet.

    Ikke overraskende er svindelen udført af overvejende muslimske indvandrere der i mange tilfælde har sendt pengene til Islamisk Stat og Al Queda smiley


  • #2   19. apr 2020 Det hjælper nok ikke at fyre ledelsen.

    Skiftende skatteministre/regeringer har fyret masser af medarbejdere i Skat de sidste mange år. - Man har haft den indstilling, at bare man har nogle middelmådige edb- programmer, kan det erstatte alle de, der sidder bag skærmene.

    Problemet har oftest været, at programmerne har været fulde af fejl, og så kan ingen finde ud af noget. Samme dag, som det "skrammel" har gjort sit indtog, har man fyret de gode medarbejdere. - Man har aldrig, inden for det offentlige, gjort sig den ulejlighed at afvente, at tingene fungerer uden medarbejdere.


  • #4   19. apr 2020 Det hjælper ikke en døjt, at pukke på venstre/konservative, for der har også været store besparelser i Skat, når der har været socialistiske regeringer, - støttet af SF og enhedslisten.

    De har nemlig også haft blind tro på, at det "edb-skrammel" er det eneste saliggørende.


  • #5   19. apr 2020 Ja jeg er sådan set ligeglad med hvilken regering og hvilken partier der er skyld i SKATs og de problemer SKAT har for alle de skattehuller i lovgivningen burde stoppes og ikke i går men i forgårs - da Danmarks velfærdsmodel også holdes oppe igennem skatten smiley

  • #6   20. apr 2020 Det har intet med regering at gøre, det har noget med ledelsen som fatter hat af teknologi, når de sættes i udbud. Danskere har åbenbart et gen altid at vælge lortet fremfor lagkage. Det lugter jo lang væk af bestikkelse når så meget bras produceres og skrottes for milliarder.

    Listen over dumme beslutninger er så langt at det vil tage en uge at remse op - hvis man gør helt ned til en kommune som bygger en bro som 100 køer 2 gang om dagen kan gå over - eller flytte en sten 800 meter - imens kommuner bløder.


Kommentér på:
Fyr ledelsen!

Annonce