{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
668 visninger | Oprettet:

Middelhavet ikke attraktivt for illegale migranter. {{forumTopicSubject}}

I følge Den Korte Avis ligger to såkaldte NGO skibe i Corona karantæne i Italiensk havn på Sicilien med ialt 470 illegale emigranter om bord!
Hvad Italienerne vil gøre med de to skibe og deres migranter vides ikke, men så længe de ligger i karantæne er man sikret mod drukne ulykker i den del af Middelhavet, da ingen i nu har sejlet ud velvidende at de ikke kan forvente at blive "redet" så længe de to NGO skibe ikke kan sejle ud og genoptage deres "rednings" operationer.
Det ene af skibene har Læger uden Grænser en andel i, og deres mission mod drukneulykker opfyldes jo så også 100%, så længe de blot bliver liggende til kaj.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Middelhavet ikke attraktivt for illegale migranter.
  • #1   13. mar 2020 Man kan altid forlænge Corona karatænen til nogle år - så finder bæsterne nok ud af at ingen samler dem op når de fakter at drukne.

  • #3   13. mar 2020 Disse migranter er ikke oplyste om faren for denne COVID-19, de er meget lidt oplyste i den verdensdel, det kan være, at det bliver EU redning, så vi slipper for den illegale trafik, win win smiley

  • Cody N
    Cody N Online Tilmeldt:
    nov 2017

    Følger: 6 Følgere: 52 Emner: 132 Svar: 2.252
    #4   13. mar 2020 Ja Ole S - NGO’erne bærer en stor del af skylden for de udfordringer Vesteuropa har med migrant tilstrømningen.

    Uden migranter ingen NGO’er så man kan sætte sp. tegn ved hvorvidt de gør det ud fra et rent humanitært synspunkt eller blot for at holde forretningen igang smiley


  • #5   14. mar 2020 #3
    Ja der er mangel på gode nyheder. Win win succes.


  • #6   15. mar 2020 Cody N jeg tror disse NGOer godt nok har et humanistisk livssyn, men er som de Radikale ikke i stand til at se at de gør mere skade end gavn, ikke mindst da 80% ikke får asyl, det gør jo ikke tragedien mindre, tværd i mod.

  • Cody N
    Cody N Online Tilmeldt:
    nov 2017

    Følger: 6 Følgere: 52 Emner: 132 Svar: 2.252
    #7   15. mar 2020 Ole S

    Modsat dig hælder jeg mest til ideologisk og egoistisk kynisme som drivkraft.
    Det er absolut ikke de mest forarmede der søger mod Europa, men til gengæld de rigeste, bedst uddannede og stærkeste der forsvinder og derved dræner hårdt prøvede lokalsamfund som i den grad savner innovative uddannede borgere.
    Dette ved NGO organisationerne udemærket og derfor er jeg overbevist om at det alene handler om at holde forretningen kørende og dermed attraktiv for private investorer som ex. medicinalindustrien smiley


  • #8   16. mar 2020 Selvfølgelig er det af egoistiske grunde, de har brug for idealistiske idioters fonding, på samme måde som forskere holder deres forretning kørende ved at konkurrerer om hvem der kan komme med den værste forudsigelse og skræmme kampagne.

    Det er derfor at forskere er delt i 2 lejre - de seriøse og de useriøse.


Kommentér på:
Middelhavet ikke attraktivt for illegale migranter.

Annonce