{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
127 visninger | Oprettet:

Pamperi {{forumTopicSubject}}

Børne- og Ungdomsudvalget i Københavns Kommune mente at deres budgetseminar skulle holdes på Nimbs i Tivoli - pris 28.105 kr. I reglerne står der at møder primært osv..skal holdes i deres mødelokaler og få mad fra kantinen.

Men det gad pamperne ikke - vi skal have nogle flotte rammer i stedet for et kedelig mødelokale med håndmadder fra kantinen og postevand.

København har i mange år haft en anstrengt økonomi, med utallige nedskæringer, ingen julegaver og weekend lukning i SFO. Så i den her grå tid så skal der jo kræses for at få nogle bedre beslutninger - som jo bekendt også sker når man fedter løs for politikere.

Jeg undre mig at man ikke havde brugt taxa til at fragte dem 590 skridt til Tivoli, Men det er nok her man sætter grænser for pamperiet.

det som stikker i øjnene er ikke janteloven, men at mødet primært var et sparemøde - så det vil i mange øjne se mærkeligt ud at et sparemøde skal være så luksus betinget.

Hele tiden kom ordne: Vi har fulgt reglerne.

Så kan man også læse at der siges at politikere bruger meget tid og så bliver det pludselig til en julefrokost. ?????

//citat
- Vi skal altid tænke over, hvad vi gør, når vi bruger borgenes penge. Men der er helt klare regler for, hvad det hele må koste, de er fulgt, og vi har fuld åbenhed om det, siger Jesper Christensen.
//citat slut...

Det lyder da meget godt - Og har i så tænkt meget over at bruge 28.105 kr til et sparemøde? Det får man nok ikke svar på.

Men jeg vil mene at signalværdien er så tyk som tjære overfor borgerne.


Kommentarer på:  Pamperi
Kommentér på:
Pamperi

x