{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
227 visninger | Oprettet:

Banditter i habitter {{forumTopicSubject}}

Skeletterne vælter ud af skabene, næsten hver dag høre vi om bedrageri, misbrug af deres stilling. Dem som score højt på listen er dem inden for det offentlige.

Tilliden har i flere år været nedadgående for politikere, men tilliden er helt under - 0 hos det offentlige.


Kommentarer på:  Banditter i habitter
 • #1   22. jan Passer ikke poly... Har du ikke læst hvad stiften har skrevet op jobcenter I faaborg-midtfyn? Det er helt iorden at rulle øjne her.

 • #2   22. jan Claus

  Link?


 • #4   22. jan Nu er det et lokalt bestilt arbejde, som ikke giver et billede generelt tillid til det offentlige. Laver man samme stunt på Lærkevej (KBH)j så ville man få et modsat resultat.

 • #5   22. jan Derfor, det er tilladt at rulle øjne smiley

 • #6   22. jan Ok...Claus

  Her var jeg lige lidt langsom i opfattelse....


 • #7   22. jan Hihi det er sku iorden. Det bekræfter bare at de tosser rundt.

 • #8   24. jan På landsplan var 3,7 procent af arbejdsstyrken ledig i maj 2019. Halvdelen af de fynske kommuner ligger på landsgennemsnittet eller under, mens den anden halvdel har en højere andel ledige.

  I den kedelige ende finder man Kerteminde, Svendborg, Nordfyns, Langeland og Odense kommuner, der alle har flere ledige, end der er på landsplan. Værst står det til i Odense, der med 4,7 procent ligger på syvendepladsen over danske kommuner med flest ledige.


  Hvem er de 291 personer som er blevet spurgt, som har medvirket til at svare på et skema? Af alle de mange tusinde ledige på Midt Fyn!?

  Statistik kan være MEGET taknemmelig. smiley


 • #9   24. jan Ja det er på ingen måde afspejling af virkeligheden Cris. Det kan jeg da godt afsløre.

 • #10   24. jan Jeg er simpelthen så træt af al den pladder/pludder, direkte løgne og manipulationer, som der foregår rundt omkring.

  Politikkere, kommuner, der alle bør være foregangseksempler for befolkningen, bøjer, drejer, omfortolker love og regler de selv har været med til skabe.

  En menneskelig fejl, høres ALT for tit, ingen konsekvenser.

  Men laver Hr. eller Fru Madsen en regulær menneskelig fejl, så falder hammeren. Ingen kære mor, konsekvensen kan ikke ændres!


 • #11   24. jan Jeg har bedt min jobkonsulent om at finde jobafklaringsforløb til mig, som statsminister, astronaut, jægerpilot, rulletrappeadministrator, overlæge eller klokker ved vores lokale kirke (klokken ringer automatisk, så jeg kan jo arbejde hjemmefra).
  Hun grinte af mig, men jeg sad med alvorligt fjæs, og sagde at jeg mente det, når nu ikke jeg var værd at kyle 3000kr efter for at få et skide certifikat og efterfølgende havde arbejde. Der blev stille, og hun sagde bare "det må jeg jo så gå videre med".


 • #12   24. jan Jamen her Claus, og det som du har fortalt omkring hvad der er sket. Jeg er fuldt forstående, men absoult ikke forstående overfor det lille beløb ikke kan ydes, for at du får det kursus du mangler til job.

  Desværre er du ikke den eneste, hvilket på ingen måde hjælper dig, og jeg er faktisk vred på dine vegne.

  Jobcenter fastholder alt for mange, og agerer fuldstændigt skørt i mange tilfælde. • #13   24. jan Jeg ved der er rigtig mange der bliver bremset, så samme vilkår som mig, men omvendt er jeg en der finder mig i meget, indtil min grænse er overtrådt, hoppet på og måske endda gjort grin af til sidst.
  Jeg måtte ikke engang betale som privatperson for det beeeeeep certifikat, for det kan man ikke. Så jeg forstår udmærkede at folk ender med at blive rundtosset, og især når man så læser de meget "fine" statistikker altså.


 • #14   24. jan Jeg kan ikke lige huske, men hvad gav de som grund til at du ikke selv måtte betale det certifikat?


 • #15   24. jan Det ville være for stressende for mig, og for hårdt, pga jeg fik et kompliceret brud i hånden i august, som gjorde at jeg skulle opereres osv. Da jeg bedte om at få afslaget pr skrift fra sagsbehandleren, hørte jeg ikke mere smiley så de har bare lukket kassen i for alle, uden begrundelse. Det er selvfølgeligt noget der kommer oppe fra, men det var rent faktisk jobkonsulenten der hjalp mig, og sagde direkte, at det kunne sku da ikke være rigtigt, når alt nu var klart, og det eneste der skulle til, var det certifikat.

 • #16   24. jan Så er du nødt til at skrive til dem. Ikke mindst at du har bedt om, men ikke har fået noget afslag på skrift. At du endda på tidspunktet selv tilbød at betale certifikatet men fik nej.

  At du har haft en kompliceret brud med efterfølgende operation, (lægeerklæring vedlagt) men er helt klar til at få det manglende certifikat, så du fremtidigt er sikret fast arbejde og kan forsørge din familie.

  Det har de altså ikke lov til at sige nej til.

  Hvad gør Jobkonsulenten? Det er jo ikke nok at han/hende bare siger nej det kan ikke være rigtigt! Så må vedkommende jo sørge for at der bliver rettet op.

 • #17   24. jan Jobkonsulenten har vejledt mig i hvad jeg skulle, endda kontakte min fagforening for at få udtalelse fra dem, til kommunen, om at det certificat var nødvendig opkvalificering. Jobkonsulenten er jo faktisk gået imod sin egen arbejdsgiver, men hun er ligeglad, for hun synes det er skørt.
  Så nu er der stor rundbordssamtale her i næste uge. Der er vel en nyelæge, en overjobkonsulent, en leder og sagsbehandler, der skal sidde i rundkreds og bytte sokker, omkring min fremtid. Så ja, jeg og mange andre, ved det er løgn og latin med de statistikker der fremlægges.


 • #18   24. jan Jep, det er skidt hvad der sker.

  Hvis Jobkonsulenten er gået imod sin 'egen' arbejdsgiver, så er det fordi hun selv samt flere kan se at noget er galt.

  Men jeg ved ikke helt lige hvad jeg skal sige lige nu, andet end at systemet er råddent ind til mag og ben. • #19   24. jan Sådan lige en ekstra bemærkning. Det første jeg selv ville, og også gjorde var at kontakte min fagforening. Det bør være det første man gør.

Kommentér på:
Banditter i habitter

x