{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
666 visninger | Oprettet:

Halshugger konen efter han har kørt hende over {{forumTopicSubject}}

Tunesisk mand går amok da han får opstøvet konen der flygtede fra hans tyranni med parrets to børn og gemte sig på et kvindecenter.

https://ekstrabladet.dk/112/halshugger-konen-med-oekse-ved-hoejlys-dag/7849281

Det foregik ved højlys dag i byen Limburg i Tyskland og i samme område hvor en syrisk mand tre uger tidligere kørte 9 uskyldige mennesker ned med sin bil.

Der er noget der tyder på at islamisk religiøs fanatisme ligger lige under huden på alle “fredelige” muslimer som jo altid er beskrivelsen vi får efter en muslim er gået amok.

Jeg støtter af samme årsag alle love og stramninger der hæmmer den muslimske indvandring og så gerne en permanent nul tolerance politik overfor denne religions tilhængere uanset hvor racistisk det end måtte være.

Hvad mener i ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Halshugger konen efter han har kørt hende over
  • #2   28. okt 2019 Hvis man ikke kan lide at jeg hader muslimer som følger deres hjerneblødning i det kriminelle,, så er jeg stolt af at være racist.

    Dog er Danmark på rette vej med at fratage Syrien kriger der danske pas, trumpeten har nakket en fremtrædende terrorist - men det er bare for at få point i næste valgkamp, de har jo bare udnævnt en ny fremtrædende leder - så effekten som håbet eksisterer ikke.

    Som man kunne høre i Debatten på dr.dk, så var der stærke kræfter for at de Syrien kriger skulle hjem og rets forfølges - men det er jo ikke muligt da man ikke kan bevise en skid...andet at de er taget dertil og dermed udløser det en administrativ fratagelse af dansk statsborgerskab.

    Så Som jeg håber at Danmark og inde på borgen vil gøre mere - som jeg har i tankerne, men det bremses af grundloven.

    En ide af mange var at alle moskeer er i vejen for fremskridtet og at der skal laves en vej igennem moskeen - ligegyldigt om vejen føre nogen steder hen .


  • #4   28. okt 2019 Jeg er helt enig i at straffen for sådan ugerning må være noget der er være end døden - men jeg kender jo venner der er muslimer og jeg har kendt dem hele vores liv så selvom jeg er enig ved jeg at de fleste muslimer er søde og rare mennesker - i ved ganske lige som os kristen og hvad der ellers findes af religioner smiley

  • #5   28. okt 2019 Alis #1
    Hvordan kan du overhovedet sammenligne hvad en dansk mand truede med at gøre og så det som Tuneseren gjorde ?

    Har du nogensinde hørt noget lignende - først kører han hende ned og derefter halshugger han den hårdt kvæstede stakkel med kniv og økse !!!

    Hvis ikke du kan skelne forskellen står det mere sløjt til med din realitetssans end jeg troede smiley


  • #6   28. okt 2019 Polysl #2

    Som nationalist bliver jeg nok også opfattet som racist, men som dig er jeg også hamrende ligeglad.

    Henrettelsen af Bahgdadi er ikke et mediestunt fra Trump, men en lang sej eftersøgning der også pågik under Obama så at beskylde Trump for at score point på hans død er blot den sædvanlige venstreorienterede og kulturradikale vendetta.

    Både debatten og deadline har altid en enorm venstreorienteret slagside på linie med Jersild og spin der havde en hel række af udsendelser der udelukkende handlede om at svine Trump til.
    Jeg er sku ligeglad med Trump men det er sku utåleligt så venstreorienteret og politisk korrekte DR opfører sig.

    Jeg har selv mange ideer der kunne nedbringe antallet af muslimer, men de strider også med konventionerne smiley


  • #7   29. okt 2019 Annella #3

    Nej jeg ved godt i er hårdt ramt i Tyskland, men det kan i jo desværre kun takke Merkels indvandringspolitik for smiley


  • #8   29. okt 2019 Ja Leon, men som jeg skrev er alle terrorister efterfølgende blevet beskrevet som flinke og rare mennesker af målløse bekendte og naboer så problemet med denne religion er jo at man ikke kan skelne islamisten fra den moderate muslim smiley

  • #12   29. okt 2019 Alis det er sku trættende at vi andre hele tiden skal holde dig orienteret om hvad der er drøm og hvad der er virkelighed.

    “Listen over lande med æresdrab er lang. I mellemøstlige lande generelt og i Pakistan, Afghanistan og Indien er praksissen fast, og den har bredt sig til migrantmiljøer i Storbritannien, USA og Tyskland. Også Sverige og Danmark har haft sager om æresdrab, og i april viste en opgørelse fra Landsorganisationen af Kvindekrisecentre, at antallet af æresrelaterede konflikter med unge indvandrerpiger i Danmark er mere end fordoblet på fire år. Fra 440 i 2009 til 1146 i 2013.”

    Politisk korrekte socialister og radikale prøver konstant at give højrefløjen skylden for muslimers kriminalitet, men disse muslimer betragter jer blot som nyttige idioter der gavner deres kriminelle aktiviteter og flere og flere realistiske muslimer har for længst gennemskuet venstrefløjens løgne og forlanger ligeledes hårdere straffe og flere stramninger.

    De Radikale og Enhedslisten går hårde tider i møde hvis indvandrerne svigter dem da miljøpolitikken alene ikke kan holde stemmetallene oppe som ved sidste valg smiley




  • #13   29. okt 2019 Cody N den sidste tale fortæller mig at de unge er ved at sige fra - DEJLIGT smiley

  • #17   31. okt 2019 #15 Alis
    Det er enormt trættende hele tiden at skulle rette på din og andres misinformation. Jeg har gjort det i 15 år nu, men heldigvis er jeg ikke alene om det. Der er andre end mig, der kæmper for et menneskeværdigt samfund. jvf. Alis

    Hvilket vil sige at vi alle her, er misinformeret, dumme, og ikke fatter en pind af virkeligheden, eller hvad der sker rundt omkring! smiley

    Der er helt sikkert kriminelle her i DK, samt andre europæiske lande, hvor afskyelige handlinger er sket.

    Men det er et fåtal der er tale om, imod når man ser på de mennesker som fra helt anerledes lande der kommer hertil.

    Vi har været åbne, hjælpsomme igennem årtider, men den mentalitet som ses flere steder er på ingen måde noget som vi skal tolerere.
    Der er masser af gode indvandrere, men mange af dem bliver presset af en kultur, som de troede de havde forladt, men istedet bliver tvunget til at følge.

    Hvis du ser dig lidt rundt om, så vil du se at overalt i europa er der problemer med især den muslimske måde at være og opdrage på.
    Der er megen kriminalitet der, det kan selv en blind se!

    Der er givet muligheder som flere af disse mennesker aldrig nogen sinde var kommet i nærheden af, men som de har forkastet pga. deres sære mentalitet.

    Du taler om et menneskeværdigt samfund! Føj, når du ikke har fattet ret meget af hvad der foregår!










  • #18   31. okt 2019 Alis #15

    Jeg taler om æresdrab og du starter med at oplyse at du blev skilt fra din fætter - kan du se paradokset eller skal jeg hjælpe dig smiley

    I mange muslimske lande er skilsmisse lig med døden - kan du se forskellen smiley

    Det er jo ikke tilfældigt at flere og flere muslimske kvinder søger beskyttelse i kvindecentre overalt i Vesteuropa.
    Hvordan vil du forklare det eller er det også højrenationalisternes skyld Alis smiley

    Du skriver at diskriminerede mindretal er overrepræsenterede i fængsler over hele verden, men det er skrup ravende forkert.
    Hvad med bøsser - er de overrepræsenteret i den vestlige verdens fængsler ?
    Hvad med Jøder - er de overrepræsenterede i den vestlige verdens fængsler ?

    Nej vel - men til gengæld er de overrepræsenterede i den arabiske verdens fængsler sammen med kristne mindretal så prøv lige at få realiteterne på plads smiley

    Du er nok den mest realitetsfornægtende person jeg har debatteret med og da vi alle jo kender din livshistorie og hvordan alting altid er de andres skyld kan jeg kun konkludere at du er langt heldigere med din familie end de er med dig smiley


  • #22   3. nov 2019 Alis - jeg tror du bevidst lader som om du ikke forstår.

    Forskellen på dig og den muslimske kvinde er at du ikke er død eller på et krisecenter.
    Kan du se kulturforskellen nu ?

    At det ikke er en påstand kan du jo se på det voksende antal muslimske kvinder der flygter til krisecentre af frygt for deres liv.
    Jeg tvivler på din fraskilte mand truede med at slå dig ihjel over skilsmissen.

    Jeg synes jeg gør alt hvad jeg kan for at udstille den muslimske rædselsreligions behandling af kvinder, jøder, homoseksuelle og andre religioner så du og andre radikale fakta benægtere kan få øjnene op.

    Hvad gør du selv udover at benægte at det overhovedet foregår - tror du selv på at fortielse og benægtelse er løsningen ?

    Din lille henvisning fra 2019 indeholder skam også de familiedrab der er begået af muslimer, men det havde du nok lige glemt i forbifarten så se nu og åben øjnene smiley


  • #24   4. nov 2019 Ja og så er vi tilbage til start hvor jeg skrev dette:

    Der er noget der tyder på at islamisk religiøs fanatisme ligger lige under huden på alle “fredelige” muslimer som jo altid er beskrivelsen vi får efter en muslim er gået amok.

    Så ja, jeg generaliserer fordi alle muslimer tilsyneladende har fanatismen i kroppen når den ene “venlige” muslim efter den anden pludselig springer ud som bindegal voldsidiot smiley


  • #25   4. nov 2019 #24

    Cody, det er du ikke ene om:

    https://www.bt.dk/debat/derfor-har-saa-mange-danskere-faaet-nok


  • #26   4. nov 2019 Ja lige præcis Madonna og alligevel kalder de politisk korrekte stadigvæk islam for “fredens” religion - komplet idiotisk smiley

  • #27   4. nov 2019 Det mest besynderlige er at helt alm muslimer som har accepteret at vestlige har deres kultur uden de stiller spørgsmål til den - pludselig med fråde om munden og afbrænding af hvad som helst, fordi man laver en tegning som muslimer ser som et angreb på deres pædofile idiot.

    Ganske alm muslimer tager til Mellemøsten med tegningerne og lidt ekstra deres lille atomfysiker har tegnet i børnehaven og udbrede deres løgn for at sætte hele verden i brand.

    Det er Alis's meget integrerede muslimer som er ganske almindelige, nu ville danskere ikke fare i flint fordi muslimer tegner et eller andet billede af Jesus eller gud, vi er sgu da ligeglade - sådan småting gider vi ikke bruge energi på.

    Man skulle prøve at kigge på arabiske aviser som i stor stil gør grin med jøder i cartoons eller i andre sammenhænge. Man lære børn fra 1 eller 2-3 årige at hade jøder, udstiller dem som svin nogen man godt må slå ihjel og det fra et officiel tv station. Så er man godt nok syge i hovedet - men de tv stationer er nok befolket med ganske almindelige muslimer med højt til loftet.

    den video på youtube som i humor viser et par som køre nogle muslimske kludekræmmere ned, havde nok ikke gået i dag uden at en stor del ville kalde den racistisk.

    https://www.youtube.com/watch?v=vMkoPlTlK9w


  • #29   4. nov 2019 Nu er Information medarbejdere ikke særlig gode til at læse statistikker - det samme ser vi hos eb,bt og andre clickbate aviser.

    Smart at skrive en bog hvor man fjerner problemet og kun skriver om succes, så det ser ud som om at alle danser med palmeblade.

    Udfordringer er et ny skabt ord som skal lægge problemet i graven som om det ikke er et problem - men bare en side kommentar.


  • #30   8. nov 2019 Det har ikke noget med religion at gøre. Jeg kendte engang en dansk mand, der var blevet skilt, og som i ramme alvor overvejede for fuld fart at køre bilen med begge børn ind i et træ.
    Fra interviews fra krisecentre har jeg hørt om andre danske mænd, der opfører sig lige så tåbeligt. Jr. Alis


    Alis, hvad har det med trådens emne at gøre, hvorfor bliver du ved med at forsvare ISLAM. Det er slet ikke ualmindeligt, at sådan bliver kvinder behandlet. Kvinder har ingen status i ISLAM og der er ingen straf for de mænd, som begår grusom vold, det er tilladt mod kvinder og børn, det er normen til forskel for danske mænd, som ligeså begår vold mod kvinder, det er bare ikke tilladt. Du blander pære og æbler.

    Og så er kvindekrise centrene fyldt op med indvandre kvinder, de er overrepræsenteret ligeså de danske fængsler er fyldt op med kriminelle indvandrere og det er ikke Danmarks skyld.


Kommentér på:
Halshugger konen efter han har kørt hende over

Annonce