{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
309 visninger | Oprettet:

Paludan {{forumTopicSubject}}

Eb skriver at Paludan har kostet 100 millioner kr. selv med en 1klasse regnebog giver det ikke mening. Men hva...folk falder for kiosk bate.

Men kigger man lidt rundt så er sandheden noget helt andet at det har kostet 100 millioner at sikre samtlige partier... tja det var så den kioskbasker der faldt til jorden.


Kommentarer på:  Paludan
 • M.m
  M.m Tilmeldt:
  feb 2017

  Følger: 10 Følgere: 1 Svar: 68
  #1   11. jun 2019 Hvis folk bare kunne opfører sig ordentligt i Danmark ,havde det ikke kostet noget,det er jo ikke mandens skyld ,selv om jeg ikke deler hans meninger

 • #2   11. jun 2019 Hvad Fanden, politiet skal vel have penge for at gå på arbejde alligevel, hvad kommer det Paludan ved?

 • #3   11. jun 2019 M.n

  ja netop det er jo essensen - tænk på hvor mange penge der kunne spares hvis folk var mere tolerant, overbærende og gav plads til at folk kan have meninger som man ikke deler. Men det er det samme vi ser over hele verden hos en bestemt gruppe som ikke finder sig i at andre har andre meninger., Ok..Paludan er provokerende og hans provokation var næsten ved at få ham ind på borgen - dvs. dem som var imod hans meninger på en måde hjalp ham til at få 1.8% stemmer. Hvis de bare havde rystet på hovedet og vendt ham ryggen så havde de skadet ham mere.

  Samtidig høstede Imam Østergaard stemmer i ghettoen - som var hurtig ude og kunne se fordelen.


 • #4   11. jun 2019 markgreven

  tjo...nu ville det jo være rart det ikke var nødvendigt med så stor politi opbud for at dække Paludan - eller andre politikere for den sags skyld selv om de alligevel får der løn for at stå standby.


 • #5   11. jun 2019 Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal mene....
  Da vi havde COP 15 topmøde i Ørestaden, med Obama og Kinas præsident, brugte vi hundredevis af millioner, og mødet førte ikke til noget, udover at demonstranter blev lagt i "Futtog".

  Så da hellere bruge pengene på noget indenrigspolitik.


 • #6   12. jun 2019 Kan vi andre "almindelige mennesker" få døgnvagt på af politiet, hvis vi stiller os op, og provokerer alt og alle??

  Mon ikke politiet beder os om, venligt, men bestemt, at vi bare ser og pikler hjem, hurtigst muligt?


 • #7   12. jun 2019 #6

  Du skal bare opbygge en politisk profil og generer flest muligt, som vi har som rettighed i Danmark så står hele politistyrken og hjemmeværnet og <Pet (kan købes i den nærmeste legetøjs butik) som smider rundt med topsikre papirer.


Kommentér på:
Paludan

x