{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
309 visninger | Oprettet:

Menneskeheden fordummes! {{forumTopicSubject}}

https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/svensk-vanvid-se-oel-etiketten-der-nu-er-forbudt/7665894

Så har de skøre svenskere igen været igang med deres forbud.

Et ganske smukt og helt uskyldigt maleri, er blevet gengivet på en øl-etiket. Men næh nej, den går skam ikke! For tænk, hvis den hyggelige stemning på maleriet bliver sat i forbindelse med øl ?
Det er ikke 'mådeholdent' nok, og risikofyldt fordi man ser brugen af robåde!

I det hele taget er man rundt omkring i EU blevet fuldstændig skøre i måden at fortolke ord, sætninger og billeder på.

Man sletter og retter lystigt i kendte værker af alle slags. For tænk nu, hvis nogen blev krænkede, følte sig mobbede, eller bare ikke havde sans nok til at forstå en sætning der kan være sjov, alvorlig, eller have en vigtig pointe på den måde den er ment og skrevet på.

Nøjagtig som vores ordforråd, stillingsbetegnelser m.m., er blevet ændret.

Jeg mener man direkte fordummer menneskeheden ved disse 'omfortolkninger', samt overskriver og forsøger at slette tiden der var, og som er en del af alles historie.

At kunne resonere, bruge sin sunde fornuft, ha' balancegang i ting, er yderst vigtig at lære, men den bliver nærmest frataget i denne latterlige hysteriske måde at gøre alle tilfreds på.

Det MÅ og SKAL stoppes! Der må tages de kampe som er nødvendige, for at den sunde fornuft vender tilbage.

Vores sprog, historie, udvikling igennem tiden bliver 'fattig', hvis man ikke tager det alvorligt!

Hvordan ser i på det store hele?
Kommentarer på:  Menneskeheden fordummes!
 • #1   8. jun 2019 Cris.

  Tjah, jeg er ved at opgive det, men det er vel også lige meget, vi skal snart kules ned i den kolde grav, men held og lykke til børnebørnene og oldebørnene..... smiley


 • #2   8. jun 2019 Tjah . Hernede er det altså sådan, at hvis man ikke kender nationaliteten på en Mørkhudet mand. Så er han altså Neger. Man siger slet og ret Negro. Og det er der ikke noget forkert i.


 • #3   8. jun 2019 Der er nok nogle nyankomne som har klaget over at blive slået i hardkorn med øl og robåd.

  Men måske billedet kunne laves lidt om så der er en stormoske og et flag med 2 krumsabler i baggrunden, så tror jeg den går igennem nåleøjet. • #4   8. jun 2019 Ja jeg får helt ondt af svenskerne de må snart intet og da slet ikke tænke smiley

 • #5   8. jun 2019 Hvad vi ser i Sverige kommer til Danmark, bare vent til den nye muslimske regering folder sig ud. Snart kan vi se kjolesæt fra Mellemøsten flagre på vej ind på borgen.

  Den lokale mufti holder folketingets åbningstale. Folk bankes for at køre uden cykellygte og for at gå over for grønt i fodgængerovergangen - det lokale grøntmarked som har eksisteret i 100 år omdannes til velduftende boder med krydderier fra Mellemøsten. Santa Maria må lukke, en tur ind i centrum blandes med bilos samt vandpibe tobak med jordbærsmag. At sidde på en bænk og nyde en øl er forbudt og alle bliver straks banket til lirekassemand og smides ind for livstid.Gabestokken indføres foran byers rådhuse hvor folk i flotte uniformer kan spytte og tisse på de formastlige som bare ville nyde det gode vejr med en cigaret.

  Ghetto parker omdannes til selv udråbte områder hvor lokale krigs herre i samråd med Imamen styre med hård hånd. Vinduer i svømmehaller fjernes og mures til og giver kun adgang til folk i farverige dragter som er klædelig udstyret.

  man udnævner en >>Mufti i Mellemøsten som øverste leder af Danmark, og Pia Kjærsgård og alle andre kvinder må sidde på tilskuerpladsen imens Morten Østergård er formand for folketinget og har i al respekt fået en turban uden appelsin.

  Ministerbiler er afskaffet og erstattet med kameler, uden stereo anlæg og Aircondition.

  Kongehuset afskaffes og på betryggende måde fjernet fra Danmark.

  Store svinelandbrug afskaffes, og erstattes af granatæble træer. Her skal man lige være opmærksom på høstsæson - hvor man med forsigtighed får stilken med når granatæblet plukkes.

  Vi vil komme langt foran Sverige - så glæd jer.


 • #6   9. jun 2019 Grineren Polysl - dine indlæg minder meget om rejsebeskrivelser hvilket dette emne jo på en måde også handler om smiley

  Sverige er på vej mod afgrunden og vi har desværre samme kurs smiley

  Hvis de radikale får magt som de har agt overhaler vi sku nok Sverige smiley


 • #7   9. jun 2019 Helt enig Cris7

  Verden er sku blevet forskruet i al sin politiske korrekthed og forargelseskultur og det kan man under ingen omstændigheder tilskrive vores generation, men udelukkende den generation der er vokset op med EU og indvandringens ulyksaligheder smiley

  Desværre vil den nye regering efter al sandsynlighed ikke forsøge at ændre på dette smiley


 • #8   9. jun 2019 Det er en meget besynderligt at mennesker søger det som gør dem dummere, før søgte man at gøre sig klogere - men den udvikling er åbenbart gået i stå - er man begyndt at gå tilbage til de islamiske rødder>? er der nogen muslim der nogen sinde har modtaget Nobelprisen? jeg ved at en kvinde har modtaget Nobel freds pris - men Nobel prisen>?

 • #9   9. jun 2019 ÅH polysl en kamel er dog langt mere klimavenlig end en ministerbil og at gå i kjole er da ingen skam hvis man bare er en kvinde og jeg er stadigt imod ekstremister i og uden kjole smiley

 • #10   10. jun 2019 Med oplægget mener jeg at det er et generelt problem indenfor alt.

  Ordforrådet til at udtrykke ganske simpel sætninger bliver ofte til noget uforståeligt pladder. Bare se på politikkerne, og al den dersens politiske korrekthed.

  Kald en skovl for en skovl, tal lige ud af landevejen, så véd man bedre hvor man har hinanden, og kan bagefter hvis man er i tvivl om noget, spørge ind til det.Kommentér på:
Menneskeheden fordummes!

x