{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
259 visninger | Oprettet:

Farlig, behandlingsdømt, udvist, flygtet. {{forumTopicSubject}}

https://ekstrabladet.dk/112/kan-vaere-farlig-har-du-set-ham/7663357

25 årig, Tajedin Jamal Almohamad, som er dømt for flere hændelser, udvist, og istedet for fængsel har fået en behandlingsdom, har fået ULEDSAGET udgang fra et psykiatisk hospital.
Herefter er han forsvundet ud i det blå!

Det er jo ikke første gang man hører om det. Men hvad i alverden foregår dér?

Hvordan kan det lade sig gøre?Kommentarer på:  Farlig, behandlingsdømt, udvist, flygtet.
 • #1   6. jun Cris7 ja hvis der gives uledsaget udgang til en person der takseres som farlig har jeg kun hovedrysten til det er helt væk smiley

 • #2   6. jun Han bliver vel inviteret hjem på kaffe og kage smiley

 • #3   7. jun Han er nok ude af Danmark, og det skal vi være glade for. Vi spare en masse rundbordssamtaler og en hær af oppassere og psykologer - uledsaget ?- helt bevist så er vi af med ham.

 • #4   8. jun Ja Leon, han bliver nok inviteret på kaffe og kage hos de Radikale. smiley

 • #5   8. jun #4

  muftien Morgen Østergård står klar med te og små kamel hapsere efter han har fået ghetto beboere i stemmeboksen.


 • #6   8. jun Der mangler personale på de retspsykiatriske afdelinger!

  Det er utroligt hvor meget man kan få ud af nogle ganske få oplysninger. Er der tale om en ung mand med svære krigstraumer og som måske er så syg, at han er psykotisk og hallucineret. Hvis han tror at de mennesker, han møder, de vil slå ham ihjel, så kan han sikkert godt blive farlig.

  https://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/art7194512/Bl%C3%A5-blok-vil-kulegrave-forl%C3%B8b-om-hemmelig-rapport

  Når mennesker bliver dømt til behandling, så er det bl.a. fordi man skønner, at deres adfærd kan være et resultat af psykisk sygdom mere end af en kriminel personlighed.

  Billedet er fjernet fra artiklen her, og det får mig til at tænke på Sverige, hvor man ikke nævner menneskers etniske tilhørsforhold for netop ikke at udløse en storm, hvor de sociale medier overtager retssikkerheden, for det er de sociale medier ikke egnet til!

  Der bør være personale nok på de retspsykiatriske afdelinger til at en ung mand som denne kan have en ledsager med på udgang. Hvis hans valg er mellem at blive bedøvet med giftige hjernekemikaler eller at blive sendt tilbage i armene på IS så kan jeg godt forstå, at han er flygtet.


 • #7   8. jun Alis

  Tåbelig artikel, hvor politiet har fjernet både billede og navn og beder ud fra en beskrivelse som svare til 100 millioner andre om at hvis man har set ham kontakt politiet.

  Nu kan man dårlig have krigs trauma når man er kommet til Danmark som 3 årig. Så skal man have en hukommelse som rækker langt ud i universet - måske på Mars.?


 • #8   8. jun Polysl

  Jeg ved ikke hvornår han er kommet til Danmark, og det er heller ikke min pointe. Man har skønnet at han har alvorlige psykiske problemer.
  Det er meget betænkeligt at man vil udvise ham. Hvortil? Hvor har han vigtigere tilknytning end Danmark.

  Min pointe er at der skal være personale nok på de retspsykiatriske afdelinger til at han kunne have fået en ledsager med.


 • #9   8. jun Min pointe er #3

  At det rager mig en femøre - hvad han har af problemer det kan måske Mørtel og Co tager sig af eller Sverige som alligevel lukker ral og krat ind.


 • #10   8. jun MIN pointe med indlægget er, at det er sket for mange gange, samt at når man får en behandlingsdom efter flere hændelser, og ikke kommer i fængsel, så er man farlig.

  Alligevel får denne person lov til at komme ud, uden ledsager.

  Når personen samtidig er dømt til udvisning, hvad mon så der sker?!

  Er det mon idioter som giver tilladelse til det?


 • #11   8. jun Nu har jeg siddet og kigget med fra sidelinjen, og intet overrasker mig i det Alis skriver.

  Jeg skal bare passe på det jeg selv skriver nu, så jeg ikke ryger på frys, men lad mig sige det mildt: Alis er en arabisk sutteluder.


Kommentér på:
Farlig, behandlingsdømt, udvist, flygtet.